ooohhh beeee motorsikletimle şöööyle bir urlaya gittim geldim
sırılsıklam ıslanmayı özlemişizikimizde ıslanırken gayet muytluyduk :queen:
ooohhh beeee motorsikletimle şöööyle bir urlaya gittim geldim
sırılsıklam ıslanmayı özlemişizikimizde ıslanırken gayet muytluyduk :queen:
gel sen gelldee bana haberde verme abir: bende özledim arabanın içindede ıslanılmuıyo bide dikkatsiz sürüccüler var az daha benide biçiyodu allahtan ucuz sıyırdım üçüncü araç benimki olcaktı başımı yakcaktı manyak
r:
arkadaslar izmirdeyim artıkgezi toplantı aktıvite aksiyon bişi yokmu özledim valla herkesi.yol yapalım artık
:queen::queen::cherry::cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 ----------
hbr vereydin ya hayırsız.pazar gezelim gidelim bi yerlere dedim yok sınav var dedin falan filan dedin kıvırdın.yazdım bunu hbrin olsun:bounce:
yağmurdada basınca eger eldiveniniz yarım parmaksa yagmur damlaları 130-140 ta mermi gibi geliyor haberiniz olsun![]()
motor kullanmaya yeni başladığım zamanlardan hatırlıyon sen beni ondan basmazdın diyon baya baya uzun süredir birlikte yol yapmadığımız için bendeki gelişmenin farkında deilsin sen :cherry::cherry::cherry:
10 gün sonra ayarlarız bişeyler spil turu patlatırız olmazsa :cat: :wiinkk:
aman spil deme bana bi kere cıktım soğuktan ölüyoduk mert le .ağustosta belki çıkarım ama simdi deil.deniz seviyesinden ayrılmayalım:cat::cat:
daha keşfedecegin çok şey varr :wiinkk:
mesela saga yatmışken sagdan gelen ani rüzgar kaskında balyoz etkisi yaratıp poff poff diye motoru sola yatırıyor :queen::queen:
o zaman saklı tepeye gideriz vadi ve arasında şelale var :bounce::cherry:
o olur işte en yakın zamanda ayarlayalım bişiler:cat::cat:
o zaman saklı tepeye gideriz vadi ve arasında şelale var :bounce::cherry:
Ayarlayın arkadaş,lafta kalmasınSöz uçar yazı kalır,yazı kalsın ama burada kalmasın
![]()
Artık gezelim :wiinkk:
Tamam Tuncerim yaz bir yere başlık benden demo fotolar ve videoda benden gören dayanamaz gelir :cherry:
Metinle keşettigimiz Duyulmazla ilkbaharda keyfini çıkarttıgımız yere gezi sözüm var :bounce::cat::wiinkk:
ama Ermana söyle nosmu taktırcak yoksa dişlilerini mi büyütcek bişeyler yapsın virajlarda arkama bakıp bakıp Erman nerde kaldı diye düşünmek istemiyorum:queen::queen::queen:
Kaçırmışız geyiği ya insan bi haber verir
Erman şökellalarım hazır mı müdür:silent:
Tamam Tuncerim yaz bir yere başlık benden demo fotolar ve videoda benden gören dayanamaz gelir :cherry:
Metinle keşettigimiz Duyulmazla ilkbaharda keyfini çıkarttıgımız yere gezi sözüm var :bounce::cat::wiinkk:
ama Ermana söyle nosmu taktırcak yoksa dişlilerini mi büyütcek bişeyler yapsın virajlarda arkama bakıp bakıp Erman nerde kaldı diye düşünmek istemiyorum:queen::queen::queen: