[İzmir - MT]

hazır müdür merak etme hele bi kesinleşsin şu iş olayı sarelleye boğcam seni:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 ----------

merak etme gözüm gecte olsa varırız biz gitçeğimiz yere:cherry: merakta bırakmayız seni:cherry:

Sabırsızlıkla bekliyorum ilk beni ara bak:p:queen:

Önemli olan varmak değil yolda olmak de mi müdür:cat::rendeer:

selamlar izmir li MT tutkunları bende çiğliden aranıza katılmak isterim

Hoşgeldin kapımız herkse açık :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------

Sabırsızlıkla bekliyorum ilk beni ara bak:p:queen:

Önemli olan varmak değil yolda olmak de mi müdür:cat::rendeer:

eveeet özlü söz arkadasımızdan gecenin yorumunu da aldık sıkıntısını attı rahat rahat yazışır artık :queen::queen:

Hoşgeldin kapımız herkse açık :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------

eveeet özlü söz arkadasımızdan gecenin yorumunu da aldık sıkıntısını attı rahat rahat yazışır artık :queen::queen:

Abi sen 100-110 sıkıştırıyodunda noldu:queen::queen::bounce:

Merhabalar İzmir MT,aranıza kabul ederseniz deneyimlerinizden faydalanmak ve danışmak,muhabbet etmek amacıyla rahatsız edebilirim.selamlar

Abi sen 100-110 sıkıştırıyodunda noldu:queen::queen::bounce:

hiçbişey olmadı hala yollardayız :cat: :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

Merhabalar İzmir MT,aranıza kabul ederseniz deneyimlerinizden faydalanmak ve danışmak,muhabbet etmek amacıyla rahatsız edebilirim.selamlar

hoşgeldin toplantılarımıza bekleriz :cat:

hiçbişey olmadı hala yollardayız :cat: :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

hoşgeldin toplantılarımıza bekleriz :cat:

Ama Ermanı Ödemiş yolunda görmen lazımdı süper viraj yaptı ve çok güzel gittik geldik bi dahaki gidişimizde görürsün inşallah:cat::rendeer:

rif

ne zamandır bakamıyorum yav forumlara :D en kısa zamanda güzel bir gezi haberi bekliyorum ona göre :)

senin erman sandıgın gölgen olmasın :p
Ermanın süper gittigini canlandıramadım da kafamda :p :wiinkk: :queen::queen:

Yanlız şunun altını çizerek belirtmek istiyorum Ödemiş gezisinde Elif yoktu yani artçısız geldi Erman can taşıma stresi yoktu:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------

ne zamandır bakamıyorum yav forumlara :D en kısa zamanda güzel bir gezi haberi bekliyorum ona göre :)

Buarada Rıfat kardeşim ben seni msne ekledim ama bişey demeyi unuttum ben msni 40 yılda bir açarım sonra deme adamı ekledik kaç gün oldu 2 kelam etmedi diye çoğu kişi bilir msni arasıra faceboku hiç kullanırım:p(hatta nefret ederim):wiinkk:

Yanlız şunun altını çizerek belirtmek istiyorum Ödemiş gezisinde Elif yoktu yani artçısız geldi Erman can taşıma stresi yoktu:cat:

uçuştaydı yani :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------

toprak yagan yagmuru ceksin suya doysun limitleri zorlamaya başlarız az kaldı :wiinkk: :cat:

erman bi dahaki gezide dip gaz gitsin 250 lik çapırıyla da sen gör extreme83844 :queen:

uçuştaydı yani :queen::queen:

Elif duymasın bu söylediğini:p:queen:

Nese müdür ben yatar malum yarın görevliyim 10 Kasım töreninde:cat:

Sana sınavlarında başarılar sınavları bitirde bi aksiyon yapalım hade iyi geceler:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:59 ----------

erman bi dahaki gezide dip gaz gitsin 250 lik çapırıyla da sen gör extreme83844 :queen:

:p:queen::cat::rendeer:

dip gitmesin yaa fon dip bekliyoruzzz :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:11 ----------

Elif duymasın bu söylediğini:p:queen:

Nese müdür ben yatar malum yarın görevliyim 10 Kasım töreninde:cat:

Sana sınavlarında başarılar sınavları bitirde bi aksiyon yapalım hade iyi geceler:rendeer:

Sağol Mertçim teşekkürler :) :cat:

:):):)abiler ben ehli,yet sınavını kazandım çok yakında aranızdayım:):):)

murat cım vatana millete hayırlı olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 ----------

hatta murat sana baklava ısmarlıyayım ben. sınav sonucu ödülü olarak. Bu perşembe seyir teraslarında aksam çay içiyor olacağım. baklavalar benden murat senin ehliyetin şerefine..
gelmek isteyen olursa beklerim...:cat:

murat cım vatana millete hayırlı olsun.
hatta murat sana baklava ısmarlıyayım ben. sınav sonucu ödülü olarak. Bu perşembe seyir teraslarında aksam çay içiyor olacağım. baklavalar benden murat senin ehliyetin şerefine..
gelmek isteyen olursa beklerim...:cat:

ben gelirim ama 21:30 gibi falan. hoş hava yağışlı gösteriyordu. olmadı son dakika mekan yerinde yeniden ayarlama yaparız.:cat:

kikirdek muro hayırlı olsun

hoşgeldiniz. bir yerlerde rastlaşır sohbetimizi ederiz inşallah:cat::queen:

nerede hareket ..orada bereket...uyuma izmir..ansızın bir organizasyon yapabiliriz...:)

merhaba Güzelyalı Shell'den benzin alıp da şikayetçi olan veya memnun olan var mı acaba? motora en son oradan 20 tl lik 95 oktan benzin almıştım aldığımdan beri motor sıcakken durduğumda stop ediyor ayrıca kullanırken de çok performanslı değil l ve sesi de değişti su mu katıyorlar benzine ne yapıyorlar Allah kahretsin normalde bi şikayetim yoktu motordan.

dip gitmesin yaa fon dip bekliyoruzzz :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:11 ----------

Sağol Mertçim teşekkürler :) :cat:

Gökalpim sabah sana geri dönemedim halende dönemiyorum nedeni ise yoğunluktan ve saflıktan yatırmayı unuttuğum telefon faturam sabah seni arayamayınca fark ettim unuttuğumu ve hazin son şuan kimseyi arayamıyorum:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:20 ----------

nerede hareket ..orada bereket...uyuma izmir..ansızın bir organizasyon yapabiliriz...:)

Muhabbetini özledik Naci abi bi kavuşalım artık:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar