[İzmir - MT]

Demek memlekete döndün :)
Umarım işlerin yolundadır.. Yağmurun bitmesini beklemenin bir mantığı yok.. Bak bana 7-24 motora biniyorum.. Aldım bir yağmurluk 30 liraya. botlarımda var . yürü gitsin... Aksam vaktin varsa uğra seyir teraslarında çay içeceğiz.
:cat:

eyv kaptan döndüm valla memlekete :cherry: dün aramısın yoğunluktan dönemedim kusura bakma :pr: yoğun gciyo bu aralar akşam büyük ihtimal uğrarım cayını içmeye laflarız:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Akşam 7 den sonra pasaportta seyir teraslarında çay içicez....yolu düşen uğrasın...:):):):)

Moderatör (forrap)
Daynırcım,senin o lastikleri değiştirmek ilk vazifen olmalıymış zaten.
Şambrelli olsa lastiğin şambrelin üzerinde gideceksin yahu :)
Çok yıpranmıştı lastiklerin gerçekten..

Yeni lastiklerin şimdiden hayırlı olsun..Hep düz bassın(virajlarda hafiften yatsın,sonra yine kalksın,nerede yatıp nerede kalkacağını bilsin,motosikletinin tekeri çocuklarının anası olsun).

Demek memlekete döndün :)
Umarım işlerin yolundadır.. Yağmurun bitmesini beklemenin bir mantığı yok.. Bak bana 7-24 motora biniyorum.. Aldım bir yağmurluk 30 liraya. botlarımda var . yürü gitsin... Aksam vaktin varsa uğra seyir teraslarında çay içeceğiz.
:cat:

yahu anca gördüm iletiyi. Erken saatlerde görsem mutlaka uğramak isterdim...:salut:

daynır o kabaklardan sonra yeni yımışacık dişli dişli lastiklerin hayırlı olsun
500 - 1000 km falan :p lastik rodajına dikkat et 60 dereceden fazla yatırma motoru :p

arkadaslar öncelikle ii geceler.regalimde son günlerde bi sorun var arka frene basınca bi ciyaklama duyuluyo ve ardından tak tuk diye sesler geliyo problem nedir acaba?ve nasıl çözerim ciyaklama oluyodu daha öncede ama kısa bi süre sonra kesiliyodu fakat artık tak tuk etmeye basladı. cvplarınız için şimdiden tesekkür ederim

Ermancım ilk gurup sürüşlerimizde önümde ilerlerken seni hep yanık olan kırmızı fren lambanla hatırlıyorum :cherry: (bu lambanın yanma periyodu ve süresi zamanla azaldı tabii :wiinkk:)
ilk akla gelecek olan balatalarının normalden çok önce bitirdiğine eminim, ayrıca uzun uzun frende ayağın kaldığında balatalar yanar ve bitmese bile ciyak sesler çıkarabilir,
balatanın aşınma veya yanmanın miktarına göre o dediğin takırtılar (nasıl bi takırtıdır burdan yazıyla tahmin edilmiyor çünkü) olurmu bilemiyorum ama , raptoruna acil şifalar :)

Son düzenleme:
yahu anca gördüm iletiyi. Erken saatlerde görsem mutlaka uğramak isterdim...:salut:
Bir sonraki çay sefası olur sorun değil. Biz yağmurda olsa dışardayız. yine denk gelitiz..
daynır o kabaklardan sonra yeni yımışacık dişli dişli lastiklerin hayırlı olsun
500 - 1000 km falan :p lastik rodajına dikkat et 60 dereceden fazla yatırma motoru :p
Hayırlısı olsun. Kaymayan lastik yoktur, yanlayan motorcu vardır :)

Ermancım ilk gurup sürüşlerimizde önümde ilerlerken seni hep yanık olan kırmızı fren lambanla hatırlıyorum :cherry: (bu lambanın yanma periyodu ve süresi zamanla azaldı tabii :wiinkk:)
ilk akla gelecek olan balatalarının normalden çok önce bitirdiğine eminim, ayrıca uzun uzun frende ayağın kaldığında balatalar yanar ve bitmese bile ciyak sesler çıkarabilir,
balatanın aşınma veya yanmanın miktarına göre o dediğin takırtılar (nasıl bi takırtıdır burdan yazıyla tahmin edilmiyor çünkü) olurmu bilemiyorum ama , raptoruna acil şifalar :)

ciyaklaması da takur tukur etmeside bence yağmurda ıslanması to çamur kapmasından dır. sen asıl fren ayarını yaptığın somun ne kadar geride ileride ona bakmalısın. İçini açmadan bakacağın tek yer orası. eğer vida çok sıkılmamış sa temizlerler kampananın yaylarını kontrol ederler (Tak tuk) onlar yerinden çıkmış olabilir.) düzelir.

iyi akşamlar millet sizleri özledim yahu karma mustafam meşhur olduğundan beri sellamı kestin:)):cherry:televziyona bilem çıktın he hani aşkımız sellere benzerdi:queen:

iyi akşamlar millet sizleri özledim yahu karma mustafam meşhur olduğundan beri sellamı kestin:)):cherry:televziyona bilem çıktın he hani aşkımız sellere benzerdi:queen:

ooo cesur abii sanada ii akşamlar herkeze iyi akşamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

iyi akşamlar herkeze :rendeer:

ii akşamlar kardeşim napıon be gözükmüyosun

İyi akşamlar güzel izmir'in güzel insanları ;) Sohbetiniz bol neşeniz daim olsun :)

Daynırcım,senin o lastikleri değiştirmek ilk vazifen olmalıymış zaten.
Şambrelli olsa lastiğin şambrelin üzerinde gideceksin yahu :)
Çok yıpranmıştı lastiklerin gerçekten..

Yeni lastiklerin şimdiden hayırlı olsun..Hep düz bassın(virajlarda hafiften yatsın,sonra yine kalksın,nerede yatıp nerede kalkacağını bilsin,motosikletinin tekeri çocuklarının anası olsun).

Tuncer abi pist lastigi idi arkadaki ama oda gitmşti gerçi :p

motorun duruşu deişti resmen ya harbıden lastikler cok farkettıor accaip tutunuyorlar artık yola.

rodajı atlatym başlıcam virajlara :cat:

utkuyla yeni lastik aldık artık daha sağlam basıyo motor yere: ) bi gezi yapsak hafiften bi yol yapsak nası olur?

Bende değişiklik yaptım lastiklerimde.. öne bir michelen aldım buz motor dan. bir kaç saat evvelde coştum jantları boyadım, boya yetmedi gerçi, sabah gıdadan alayım bir kutu daha . Cuma akşamı insan evde oturunca sıkılıyor. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar