Yola çıkıcam birazdan 200 km bir yol sonrası izmirde olucam bu akşam alsancakta belki şöyle bir görüne bilirim.:king:
Yola çıkıcam birazdan 200 km bir yol sonrası izmirde olucam bu akşam alsancakta belki şöyle bir görüne bilirim.:king:
İyi akşamlar İzmir-mt.. Az önce bizim okulun Pazatesi,Perşembe ve Cuma günleri "KAN BAĞIŞI, CAN BAĞIŞI" adı altındaki kampanyasını gördüm.. Ne dersiniz hep beraber birgün gidip kan bağışı yapalım mı?
valla sen gel bence geneden benmle taklrsın izmirde nerede olacaksın ?
ismine kesilmiş boya faturası olmalı ve ruhsat yenileme parası vermelisin. bu işi kendin yapar takip edersen 50 Tl yi geçmez. takipçiye verirsen 100 TL ye yaklaşır.bu motoru boyatsam ruhsata kaç liraya işletiriz kaça malolur bilginiz varmı kardeşler
iilaki Murat abi![]()
ustanın ismi erden mi
yada usta mı derler müdür mü derler.. hani şu sertifikası olanlardan.. o taraflarda erden diye bir arkadaşım var çünkü?
Arkadaşlar başımdan talihsiz bir olay geldiği için toplantıya katılamadım izmire sağ sağlim vardım ama akşam üstü toplantıya katılmak için saat 7 gibi evden ayrıldım karşıyakadan çıkarken şangur şungur sesler geldi arka teker kitlendi zincirim dişli somunlarına ve mile dolanmış ama kopmamış bu nedenle 1 saat motor başında düzetlmeyle çalıştım ellerim yağ oldu uzun uğraşlar sonucu düzeltim ama zincir aşırı bollaşmış vites atarken şangur şungur ses yapıyor tekrar dolanma ihtimaline karşı gelemedim eve 1. viteste, vites atmadan zor gittim.:cyclopsanale:
Karşıayakda zincir kısaltıcak ve ucuza yapıcak bir usta varmı tavsiylerinizi bekliyorum yarın sabahtan halletmeme lazım.:salut:
gökalp ve erhan gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.:rendeer:
motorda sorun yok:cat: sağlam allaha sükür tansiyonla alakalı bi durum gibi allahtan mert yanımdaydı cok yardımcı oldu :rendeer:
teşekkür ederim merto ii ki varsın:cat::rendeer:
erhan ın yanına gitcekler dikkatli olsun yanlarına nazar boncuğu ayetel kürsi at nalı gibi şeyler almayı unutmasın bu aralar cok tehlikeli.x men gibi bişi olmuş.
ybr li x men:cherry::cherry::cherry:
gökalp yarın kaçta buluşalım??
rica ederim kardeşim bişey yapmadık:rendeer:
bu arada tavladan kurtuldun hastayım ayağına bidahakine affetmem:queen:
bi maç yapalım o zaman yarın(yani bugün):cherry:
ne dersin var mı karsıma çıkçak cesaretin:cherry::cherry:
bırak bu ayakları ya cesaret mesaret ne zaman nerde istersen:cat: birazdan yatıcam planını yap yaz buraya ben sabah bakar istediğin yerde olurum alıyım ifadenide bisüre sesin çıkmasın:cat:
çok erken saate yazma lan:queen:
saat 3 te göztepe mercan cafe de .soldan 4. masada seni bekliyor olcam.:queen::queen:
yakamda kırmızı karanfil olcak kolay tanı diye :queen::queen:
bizim gibi işi gücü olmayan arkadasları bekleriz.hem sahit olursunuz yenilince camur yapıyo bu adam:bounce::bounce:
saat 3 te göztepe mercan cafe de .soldan 4. masada seni bekliyor olcam.:queen::queen:
yakamda kırmızı karanfil olcak kolay tanı diye :queen::queen:
bizim gibi işi gücü olmayan arkadasları bekleriz.hem sahit olursunuz yenilince camur yapıyo bu adam:bounce::bounce:
Kazanan ile ben oynarım
Kaybeden çayları söyler içen parasını öder :queen::queen:
ben anlamam tavladan.. her daim yancıyım çayımı içerim:cat:
ben anlamam tavladan.. her daim yancıyım çayımı içerim:cat:
vaaay olay turnuvaya dönüyo demek.tamamdır bekir orda görüşürüz o zaman.:cat:
evet var mı başka turnuvaya katılcak olan??bileğine güvenen genç motorcular aranıyor:cat::cat:
ben hem pis oynarım hemde çok pis çay içerim:queen::queen::cat:ben anlamam tavladan.. her daim yancıyım çayımı içerim:cat: