[İzmir - MT]

arkadaslar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım benım motorun elektırık tesısatı yapıldı tabı sızınde destegınızle arkadaslar gercekten buraya gelınce bı huzur doluyorum motorcu ınsanlarla dertlerı paylasmak onların cozumlerını dınlemek (tecrubeden sonra cozum bulmak)cok guzel hepınıze tekrar tesekkur edıyorum su an ıcın motorun devır saatı sorunu ve bellı bı devırden sonra gıtmemesı sorunu var onlarıda para buldukca halledecem ama cozumlere acıgım bu ara tekrardan tesekkurler

slm arkadaşım hoşgeldin...:rendeer:

kardeşim cuma bekliyoz seni kordona ne varmış bakalım.şu güzel ALSANCAK iskeleye gidelim çim saha maçımı ne varmış bende biraz oynayayım her kez oynuyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:11 AM ----------

Sen motorunu al da gerisi kolay, Mertte şahit ben unutsam bile o hatırlatır.Açıkcası süpriz bi gezi olur son noktayı koyar İzmirli olupta söyledigin yeri bilmeyen o kadar cok kişi vardır ki...

gezi başlıgı senden olacak,ayrıntıları oraya yazarsın,sürpriz gezinin içerigini şimdilik kendine sakla :cat: :wiinkk:

ne haber kardeşim görüşmeyeli balık varmı balık :queen::queen: geziler ne zaman cesi yi göremiyorum tlf kapalı aradım kaç kere ne oldu bu çocuga para hırsımı aldı ne çok çalışıyor galiba

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:14 AM ----------

arkadaslar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım benım motorun elektırık tesısatı yapıldı tabı sızınde destegınızle arkadaslar gercekten buraya gelınce bı huzur doluyorum motorcu ınsanlarla dertlerı paylasmak onların cozumlerını dınlemek (tecrubeden sonra cozum bulmak)cok guzel hepınıze tekrar tesekkur edıyorum su an ıcın motorun devır saatı sorunu ve bellı bı devırden sonra gıtmemesı sorunu var onlarıda para buldukca halledecem ama cozumlere acıgım bu ara tekrardan tesekkurler

hoş geldin kardeş hayırlı olsun

[/COLOR]

ne haber kardeşim görüşmeyeli balık varmı balık :queen::queen: geziler ne zaman cesi yi göremiyorum tlf kapalı aradım kaç kere ne oldu bu çocuga para hırsımı aldı ne çok çalışıyor galiba

iyilik Oğuz abi haberler sende,sen gözükmüyorsun ortalıkta iyileştin mi tamamen?? :wiinkk:
Cesur abinin keyfi yerinde bir süre aramızda olmayacak gibi ama başımız sıkışırsa rahatlıkla buluruz :cat:

iyilik Oğuz abi haberler sende,sen gözükmüyorsun ortalıkta iyileştin mi tamamen?? :wiinkk:
Cesur abinin keyfi yerinde bir süre aramızda olmayacak gibi ama başımız sıkışırsa rahatlıkla buluruz :cat:

cuma geliyormusun toplantıya cess de çagır özletti kendini.o olmayınca neşede olmuyor

gelir muhtemelen bu toplantıyı kaçırmaz o :wiinkk:

ben %99 gelicem Allah kısmet ederse :cat:

ya nerlerde bu adam gelsinde bi yüzünü görelim yaaa:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 PM ----------

cuma geliyormusun toplantıya cess de çagır özletti kendini.o olmayınca neşede olmuyor

oğuz abi nasılsın ?nasıl gidiyo?biraz önce davut abi aradı oda gelcek cuma günü.:cat:

Bakalım yarın işten erken çıkabilirsem gelmek istiyorum uzun zamandır hiç gelemedim...erken çıkma şansım olmazsa 10dan önce gelemem...herkese hayırlı akşamlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 PM ----------

oğuz abi nasılsın ?nasıl gidiyo?biraz önce davut abi aradı oda gelcek cuma günü.:cat:

erken yat bu akşam sonra yarın yok uykum vardı yok aküm bitti gelemedim yok kalkamadım bak hükmen 6-0 mağlup sayarım:queen:

kayıplara karışan sensin çamur yapma :p :cherry:

Davut abinin gelmesine de sevindim uzun zamandır göremiyorduk kendilerini aranan kan bulunmuştur :p taze ve etkin kan olarak bekleriz kendilerini :cat:

erken yat bu akşam sonra yarın yok uykum vardı yok aküm bitti gelemedim yok kalkamadım bak hükmen 6-0 mağlup sayarım:queen:

5 olur 7 olur ama bi daha 6 olmaz . bi gs li olarak belirteyim :queen::queen::queen:

böle konusuyon sonra 3 mars birden oluyon valla üzülüyom olum :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:04 AM ----------

kayıplara karışan sensin çamur yapma :p :cherry:

Davut abinin gelmesine de sevindim uzun zamandır göremiyorduk kendilerini aranan kan bulunmuştur :p taze ve etkin kan olarak bekleriz kendilerini :cat:

ben hep burlardayım sen yoksun asıl ortalarda:cherry::cherry:

bergamadan hayırlı akşamlar burada öğrenciyim max.1000 tl lik mondıal ramzey kanunı zonghsen vs... cross motor arıyorum düşük fiyata bulabileceğimi umuyorum yardımcı olursanız teşekkürler 0506 348 90 72 tarık gündüz(KARABÜK MT)

slm millet.. bende skygo 200 cc kros var aranıza yeni katıldım selamlarr...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------

ben yanlıs adrestemiyim :)))

Moderatör (forrap)
Neden yanlış adrestemiyim diye soruyorsun ? Papua Yeni Gine den mi bağlanıyorsun bize ? :)
İzmir den bağlanıyorsan doğru adrestesin,hoşgeldin:cat:
Yok Papua Yeni Gine den bağlanıyorsan,bence Papua Yeni Gine MT yi kurabilirsin MT gruplarına:wiinkk:

vay adamım oğuz çatal efsane geri döndü diyebilirmiyiz....:cat: valla bu cuma toplantılarına ben zaten katılamıyorum ...işim den dolayı vekaletimi çarşı dan arkadaşlara veriyorum :cherry: güzelcene toplaşın eğlenin.. :rendeer:

yarın akşam için toplantıya gitmek için gaziemirden geçecek arkadaş varsa bende onunla gidebilirim...:queen:

Moderatör (forrap)
Geçen buluşmaya motorla geldim,geçerken seni de almak için o tarafa doğru geldim ama Arda optik i bulamadım :) Önce meydandadır diye düşünüp meydana geldim,herkes farklı bir yer söyledi,acaba ulaştırma yolundamıydı diye kafamda kaldı.Gördüm ama nerede..
Bulamadım,sonra çıktım gittim :)
Neredeydi hakikaten,aklımda kaldı ?

Geçen buluşmaya motorla geldim,geçerken seni de almak için o tarafa doğru geldim ama Arda optik i bulamadım :) Önce meydandadır diye düşünüp meydana geldim,herkes farklı bir yer söyledi,acaba ulaştırma yolundamıydı diye kafamda kaldı.Gördüm ama nerede..
Bulamadım,sonra çıktım gittim :)
Neredeydi hakikaten,aklımda kaldı ?

ulaştırma cad no1/1-e gaziemir tel:5542539241 çayımı içmeyede gelcektiniz abi:rendeer: içerleniyom haa haberin olsun:queen::queen::queen:

gazikent tıp merkizinin tam karşısı:) çayımı içmeyede beklerim arkadaşlarrr herzaman başımın üstünde yeriniz var biliyosunuz

Moderatör (forrap)
Tamam orada görmüştüm,emin olamadım..
Da bu eczaneleri ve optikleri bulmak zor oluyor artık,yanyana yanyana yerler var.İnsan ismen hangisi neredeydi karıştırıyor işte..
Geliriz çay içmeye,hatta bir toplantıyı orada yapar 30 kişi geliriz,ondan sonra sen bizim bütün toplantılara iş dolayısıyla katılamamazlık yapmaz,hepsine gelecek kadar boş zamanı bulursun :p Geriye bi iş bulmak kalır sadece.. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar