[İzmir - MT]

Yola çıkıcam birazdan 200 km bir yol sonrası izmirde olucam bu akşam alsancakta belki şöyle bir görüne bilirim.:king:

Yola çıkıcam birazdan 200 km bir yol sonrası izmirde olucam bu akşam alsancakta belki şöyle bir görüne bilirim.:king:

radarlara ve yol çalışmalarına dikkat et. geçen haftalarda geçmiştim o yoldan sürekli radar vardı. bir iki yerde de kötü çalışma vardı 2-3 km yol bozuktu:cat::rendeer:

İyi akşamlar İzmir-mt.. Az önce bizim okulun Pazatesi,Perşembe ve Cuma günleri "KAN BAĞIŞI, CAN BAĞIŞI" adı altındaki kampanyasını gördüm.. Ne dersiniz hep beraber birgün gidip kan bağışı yapalım mı?

düşünce güzel ama kan bağışı yapmak fikrine biraz soğuk bakıyorum. direkt kişinin ismine hastanede kan vermek daha mantıklı geliyor. kızılaya toplamda 8-9 ünite kan bağışladım ve sonra duydum ki bu kanlar bağış olmasına karşılık hastalara 70-100 TL gibi bir rakama satılıyormuş. buna üzüldüm. bu yüzden ne zaman B RH- kan ihtiyacı duysam ve kan vermek içinde bir manim yoksa gider kişiye ismen bağış olarak veririm. 9 eylülün gönüllü donörlerindenim yaklaşık 14 ünite kanı 9 eylülde bu şekilde bağışladım.

valla sen gel bence geneden benmle taklrsın izmirde nerede olacaksın ?

bende takılayım mı size beni de gezdirir misin? ortamları pek bilmiyorum da yardımcı olursun belki:queen::cat::rendeer:

bu motoru boyatsam ruhsata kaç liraya işletiriz kaça malolur bilginiz varmı kardeşler
ismine kesilmiş boya faturası olmalı ve ruhsat yenileme parası vermelisin. bu işi kendin yapar takip edersen 50 Tl yi geçmez. takipçiye verirsen 100 TL ye yaklaşır.

Son düzenleme:
ustanın ismi erden mi :)
yada usta mı derler müdür mü derler.. hani şu sertifikası olanlardan.. o taraflarda erden diye bir arkadaşım var çünkü?

optisyen derler genelde ama seni bilmem...erkan adı dükkan sahibimin

kazasz belasız bende erken gelicem denk gelirsek buluşruz zatenn..

Arkadaşlar başımdan talihsiz bir olay geldiği için toplantıya katılamadım izmire sağ sağlim vardım ama akşam üstü toplantıya katılmak için saat 7 gibi evden ayrıldım karşıyakadan çıkarken şangur şungur sesler geldi arka teker kitlendi zincirim dişli somunlarına ve mile dolanmış ama kopmamış bu nedenle 1 saat motor başında düzetlmeyle çalıştım ellerim yağ oldu uzun uğraşlar sonucu düzeltim ama zincir aşırı bollaşmış vites atarken şangur şungur ses yapıyor tekrar dolanma ihtimaline karşı gelemedim eve 1. viteste, vites atmadan zor gittim.:cyclopsan:pale:

Karşıayakda zincir kısaltıcak ve ucuza yapıcak bir usta varmı tavsiylerinizi bekliyorum yarın sabahtan halletmeme lazım.:salut:

" HAYALPEREST " kardeşim nerdeysen tam olarak söyle gerekirse halledemezsen ben ustamı alır karşıyakaya gelirim işin uzarsada kalcak yer sorununda varsa buyur benim misafirim ol ne zaman istersen gidersin delikanlılık ölmedi daha balıkesirden gelmişsin izmire ortada bırakacak değiliz telimde bu 554 829 19 50 244 10 89 ADIMDA ONUR SAYGILAR SEVGİLER

Arkadaşlar başımdan talihsiz bir olay geldiği için toplantıya katılamadım izmire sağ sağlim vardım ama akşam üstü toplantıya katılmak için saat 7 gibi evden ayrıldım karşıyakadan çıkarken şangur şungur sesler geldi arka teker kitlendi zincirim dişli somunlarına ve mile dolanmış ama kopmamış bu nedenle 1 saat motor başında düzetlmeyle çalıştım ellerim yağ oldu uzun uğraşlar sonucu düzeltim ama zincir aşırı bollaşmış vites atarken şangur şungur ses yapıyor tekrar dolanma ihtimaline karşı gelemedim eve 1. viteste, vites atmadan zor gittim.:cyclopsan:pale:

Karşıayakda zincir kısaltıcak ve ucuza yapıcak bir usta varmı tavsiylerinizi bekliyorum yarın sabahtan halletmeme lazım.:salut:

özel mesaj attım meaj kutuna bak :cat: :wiinkk:

gökalp ve erhan gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.:rendeer:
motorda sorun yok:cat: sağlam allaha sükür tansiyonla alakalı bi durum gibi allahtan mert yanımdaydı cok yardımcı oldu :rendeer:
teşekkür ederim merto ii ki varsın:cat::rendeer:

erhan ın yanına gitcekler dikkatli olsun yanlarına nazar boncuğu ayetel kürsi at nalı gibi şeyler almayı unutmasın bu aralar cok tehlikeli.x men gibi bişi olmuş.
ybr li x men:cherry::cherry::cherry:

gökalp yarın kaçta buluşalım??

rica ederim kardeşim bişey yapmadık:rendeer:

bu arada tavladan kurtuldun hastayım ayağına bidahakine affetmem:p:queen:

bi maç yapalım o zaman yarın(yani bugün):cherry:
ne dersin var mı karsıma çıkçak cesaretin:cherry::cherry:

bırak bu ayakları ya cesaret mesaret ne zaman nerde istersen:cat: birazdan yatıcam planını yap yaz buraya ben sabah bakar istediğin yerde olurum alıyım ifadenide bisüre sesin çıkmasın:cat:

çok erken saate yazma lan:p:queen:

bırak bu ayakları ya cesaret mesaret ne zaman nerde istersen:cat: birazdan yatıcam planını yap yaz buraya ben sabah bakar istediğin yerde olurum alıyım ifadenide bisüre sesin çıkmasın:cat:

çok erken saate yazma lan:p:queen:

saat 3 te göztepe mercan cafe de .soldan 4. masada seni bekliyor olcam.:queen::queen:
yakamda kırmızı karanfil olcak kolay tanı diye :queen::queen:

bizim gibi işi gücü olmayan arkadasları bekleriz.hem sahit olursunuz yenilince camur yapıyo bu adam:bounce::bounce:

saat 3 te göztepe mercan cafe de .soldan 4. masada seni bekliyor olcam.:queen::queen:

bizim gibi işi gücü olmayan arkadasları bekleriz.hem sahit olursunuz yenilince camur yapıyo bu adam:bounce::bounce:

anlaştık müdür orda görüşürüz:cat:

görcen sen yarın çamuru:p

Kazanan ile ben oynarım :p

Kaybeden çayları söyler içen parasını öder :queen::queen:

Hasan abi ile geliriz belki söz vermiyorum...(oda kandırabilirsem)

Birde işe gitme durumum olabilir... kesin değil ama gelmeye çalışıcam...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:55 AM ----------

ben anlamam tavladan.. her daim yancıyım çayımı içerim :):cat:

Benimle oynadıktan sonra böyle konuşmaya başladın :queen::queen::queen:

vaaay olay turnuvaya dönüyo demek.:p tamamdır bekir orda görüşürüz o zaman.:cat:

evet var mı başka turnuvaya katılcak olan??bileğine güvenen genç motorcular aranıyor:cat::cat:

siz oynayın turnuvanın galibiyle sonunda ben de gelir bir 3 set oynarım. çok pis oynarım haberiniz olsun.:cat::rendeer:

ben anlamam tavladan.. her daim yancıyım çayımı içerim :):cat:
ben hem pis oynarım hemde çok pis çay içerim:queen::queen::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar