[İzmir - MT]

ben ortalardayım müdür sadece 1 toplantıya katılamadım sadece o kadar :cherry:

metin 1-2 aydır yok

abi motoru sattık kaybolduk ortadan bide işi bıraktım üstüne bunalımdayım yani bakalım nasipse yarın bi kaç yerde iş görüşmem olursa artık konakta olucam toplantılarıda kaçırmamış olurum çok özledim sizleri en kısa zamanda görüşmk üzere

abi motoru sattık kaybolduk ortadan bide işi bıraktım üstüne bunalımdayım yani bakalım nasipse yarın bi kaç yerde iş görüşmem olursa artık konakta olucam toplantılarıda kaçırmamış olurum çok özledim sizleri en kısa zamanda görüşmk üzere

Dikkat et kendine ne o öyle bunalım falan hiç yakışmıyor sana... :wiinkk:
İki lafı bir araya getirebilen konuşkan sıcakkanlı elinden iş gelen bir kardeşimizsin sana iş mi yok İzmir cukurunda :cat:

İzmir MT Artık Bende Varım Henüz Motor Yok Çünkü Ehliyet Yok Bi 6 Ay Sabır Sora Ehliyette Alıcam Motorda :queen:

Dikkat et kendine ne o öyle bunalım falan hiç yakışmıyor sana... :wiinkk:
İki lafı bir araya getirebilen konuşkan sıcakkanlı elinden iş gelen bir kardeşimizsin sana iş mi yok İzmir cukurunda :cat:

çok bunalmıştımda ondan be abi ama çok mutluyum p.tesi itibari ile gaziemir arda optikte iş başı yapcam çayımı kahvemi içmeye beklerim sizleri:)

Moderatör (forrap)
İzmir MT Artık Bende Varım Henüz Motor Yok Çünkü Ehliyet Yok Bi 6 Ay Sabır Sora Ehliyette Alıcam Motorda :queen:

Aramıza hoşgeldin..
Ehliyetine ve motoruna kavuşman dileğiyle :cat: Ve tabi koruyucu ekipmanlara..

çok bunalmıştımda ondan be abi ama çok mutluyum p.tesi itibari ile gaziemir arda optikte iş başı yapcam çayımı kahvemi içmeye beklerim sizleri:)

Sevindim valla,hayırlısı olsun:cat: Motor alınca akşamları iş çıkışı şahin tepesine uğrarsın artık..:)
Yalnız ilk başlardan herkesi bekleme çayını içmeye bence,ki iş yerinde kalıcı olabilesin :mrgreen:

Sevindim valla,hayırlısı olsun:cat: Motor alınca akşamları iş çıkışı şahin tepesine uğrarsın artık..:)
Yalnız ilk başlardan herkesi bekleme çayını içmeye bence,ki iş yerinde kalıcı olabilesin :mrgreen:[/QUOTE]
bişe demez sanırım abi ya sonuçta çayımı içmeye gelceksiniz bağışla abi şahin tepesi nerde bilmiyorumda:)

arkadaşlar merhaba geçici olarak çalıştığım mersinli izmir deki firmaya yemek servisi ve paket dağıtımında çalışacak kurye aranıyor
bayramdan sonra iş başı yapacak ücret yemek sigorta falan var
bana 0506 959 13 83 no dan ulaşabilirsiniz...

not motorlar : cygnus ve activa dır

Moderatör (forrap)
Herkese iyi haftalar..
Bu hafta bir buluşma olur kanımca,ama bayramlaşma amaçlı cumadan bir-iki gün sonra mı olur,yoksa cuma mı olur o içime doğmuyor şimdilik ::meleeek:

arkadaşlar selamlar bende aranıza katılmak istiyorum.aslında eski bir üyeyim bi onceki motorumla forumlarda cok yazılarım var ama bir askerlik ve motorsuzluk arasından sonra 150 zatımla tekrar sizlere katılmak istiyorum. ilk toplantınızda kabul ederseniz bende sizlere katılmak istiyorum. hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

Sevgili İzmir MT sakinleri 2003 model (2004 trafik çıkışlı) bakımları aksatılmadan zamanında yapılan,4 zamanlı,44 900 kmde,150 cc 12.5 beygir gücündeki,mavi renkte olan yağışlı havalarda ve kış aylarında kapalı garajda muhafaza edilen çok temiz ve bakımlı Piaggio Skipper ım 3250 TL ye SATILIKTIR. İlgilenenler için GSM numaram:0 532 694 79 89

arkadaşlar selamlar bende aranıza katılmak istiyorum.aslında eski bir üyeyim bi onceki motorumla forumlarda cok yazılarım var ama bir askerlik ve motorsuzluk arasından sonra 150 zatımla tekrar sizlere katılmak istiyorum. ilk toplantınızda kabul ederseniz bende sizlere katılmak istiyorum. hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

hoşgeldin kardeşim ilk toplantıda görüşmek üzere:rendeer:

toplantı olayını bu topicten sürekli takip edebilirsin:cat:

Tanışmıymıydık hatırlamıyorum tekrar aramızda görmek bizi mutlu eder
tekrardan hoşgeldin :cat: görüşmek üzere :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------

arkadaslar kandılınız mubarek olsun :)

Sagol Mehmet senin de mübarek olsun :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------

Herkese iyi haftalar..
Bu hafta bir buluşma olur kanımca,ama bayramlaşma amaçlı cumadan bir-iki gün sonra mı olur,yoksa cuma mı olur o içime doğmuyor şimdilik ::meleeek:

aslında klasikleşen bayram gezilerine bir yenisini de eklesek kötü de olmaz yani hem bayramlaşırız hem de gezeriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar