Rica ederim Gökalpcim:rendeer:
Bide Metine nerdesin diyosun sanki sen çok ortadaymışın gibi![]()
ben ortalardayım müdür sadece 1 toplantıya katılamadım sadece o kadar :cherry:
metin 1-2 aydır yok
Rica ederim Gökalpcim:rendeer:
Bide Metine nerdesin diyosun sanki sen çok ortadaymışın gibi![]()
ben ortalardayım müdür sadece 1 toplantıya katılamadım sadece o kadar :cherry:
metin 1-2 aydır yok
Umarım iş görüşmen olumlu sonuçlanır.
Görüşmek üzere Metin:cat:
abi motoru sattık kaybolduk ortadan bide işi bıraktım üstüne bunalımdayım yani bakalım nasipse yarın bi kaç yerde iş görüşmem olursa artık konakta olucam toplantılarıda kaçırmamış olurum çok özledim sizleri en kısa zamanda görüşmk üzere
Dikkat et kendine ne o öyle bunalım falan hiç yakışmıyor sana... :wiinkk:
İki lafı bir araya getirebilen konuşkan sıcakkanlı elinden iş gelen bir kardeşimizsin sana iş mi yok İzmir cukurunda :cat:
İzmir MT Artık Bende Varım Henüz Motor Yok Çünkü Ehliyet Yok Bi 6 Ay Sabır Sora Ehliyette Alıcam Motorda :queen:
çok bunalmıştımda ondan be abi ama çok mutluyum p.tesi itibari ile gaziemir arda optikte iş başı yapcam çayımı kahvemi içmeye beklerim sizleri![]()
herkese ii haftalar bol kazançlar...:cat::cat:
arkadaşlar selamlar bende aranıza katılmak istiyorum.aslında eski bir üyeyim bi onceki motorumla forumlarda cok yazılarım var ama bir askerlik ve motorsuzluk arasından sonra 150 zatımla tekrar sizlere katılmak istiyorum. ilk toplantınızda kabul ederseniz bende sizlere katılmak istiyorum. hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.
arkadaşlar selamlar bende aranıza katılmak istiyorum.aslında eski bir üyeyim bi onceki motorumla forumlarda cok yazılarım var ama bir askerlik ve motorsuzluk arasından sonra 150 zatımla tekrar sizlere katılmak istiyorum. ilk toplantınızda kabul ederseniz bende sizlere katılmak istiyorum. hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.
arkadaslar kandılınız mubarek olsun![]()
Herkese iyi haftalar..
Bu hafta bir buluşma olur kanımca,ama bayramlaşma amaçlı cumadan bir-iki gün sonra mı olur,yoksa cuma mı olur o içime doğmuyor şimdilik ::meleeek: