slm arkadaşlar izmirde kaliteli ve ucuzmont satan bi yer önerirmisiniz:cat:
soruma cevap yokmu:salut:
slm arkadaşlar izmirde kaliteli ve ucuzmont satan bi yer önerirmisiniz:cat:
soruma cevap yokmu:salut:
Basmanede motorcu hayri var, oradan shark marka montları uygun fiyatlı alabilirsin...Dostumuz sami var orda yardımcı olur sana...Başka marka arıyorsan kahramanlarda türlü markalar var, tutturabildiklerine satıyorlar pazarlık yapmadan alma...Karşıyakada motorcu ejder var, bayraklıda da hein gericke bayisi var:bounce:
basmane garında inince 200 metre falandır herhalde:cat:
Iyi akşamlar dostlar
adamım ege üniversite de festival vardı ..sanatçılar çıkıyo ..sakindi iş erken bitti ..yoksa biliyon 7-24 cafe deyim.....:cat:ben 500 metre biliyordum orayı :queen:büyük postanenin karşısında motorcu hayri & ve kardeşimiz sami :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 PM ----------
oğuz abi olmuyor böyle iki dakka forma giriyon iyi akşamlar veya günaydın deyip kaçıyon:rendeer:dön akşam naci abiye uğriyim dedim erken kaçmıştı kapalıydı mekan
ale:
çok saol trenle geliceğim için en yakın motorcu hayri oluyo galiba
ben 500 metre biliyordum orayı :queen:büyük postanenin karşısında motorcu hayri & ve kardeşimiz sami :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 PM ----------
oğuz abi olmuyor böyle iki dakka forma giriyon iyi akşamlar veya günaydın deyip kaçıyon:rendeer:dön akşam naci abiye uğriyim dedim erken kaçmıştı kapalıydı mekan
ale:
kahramanlarda honda bayisi yok zaten, ordaki motorcular honda kawasaki suzuki ayırt etmiyolar, gezseydin gördüğün motorculara sorsaydın.mağaza dışına büyük motorları koyuyolar cbf ybr vs varsa ellerinde onlar genelde dükkan içinde olur.girip dükkanla konuş gerekirse telefonunu bırak duyarlarsa haber versinler sana :cat:
yükseliştede bi form gibi bişey var oraya aradığın motoru ve kendi bilgilerini yazıyorsun ellerine geçince sana ulaşıyorlar...
keyifli haftasonları herkese![]()
Merhaba motor dostları. epey bir süredir sizlerden ayrı kaldım. bunun için ne zamanım oldu nede fırsatım, kusura bakmayın. tanıyan tanımayan herkese selam olsun. bu arada artık menemen li değil hatay lıyım. (hanım köylü olduk)
keyifli haftasonları herkese![]()
Merhaba motor dostları. epey bir süredir sizlerden ayrı kaldım. bunun için ne zamanım oldu nede fırsatım, kusura bakmayın. tanıyan tanımayan herkese selam olsun. bu arada artık menemen li değil hatay lıyım. (hanım köylü olduk)
.... selam
Dün İzmirdeymişsin......yurtdas yeni evin hayırlı olsun..Artık daha kolay olur gelip gitmen.
Bende epey bir süredir katılamıyorum,34 gün daha ayrı kalıcam hatta
Görüşmek üzere.
Herkese iyi pazarlar..
a.s gökhanım bu aralar koşturmaca içindeyim araba aldım bitane bütçeme göre idare etcek şekilde bişe ehliyet çıkacak ruhsat işlerim motorun yazlık bakımı yagı balatası freni uğraşıyorum işte para yetiştirmeye çalışıyom hepsinebu aradada ihmal ettim sizleri en kısa zamanda görüşmek dilegiyle