Bu sene havalar çok sıcak olmıyacakmış biz motorcuların istediğide bu sıcak olmasın ama yağmurda bişey yapamıyoruz camdan bakıyoruz dışarıya.![]()
Arkadaşlar selam. Adana'da yaşayan bir İzmirliyim. Haftasonu İzmir'e gidiyorum. Scooter kiralayabileceğim neresi var? Yardımcı olur musunuz?
iyi akşamlar millet ne bu sesizlik :cyclopsan
Arkadaşlar selam. Adana'da yaşayan bir İzmirliyim. Haftasonu İzmir'e gidiyorum. Scooter kiralayabileceğim neresi var? Yardımcı olur musunuz?
Tüm İzmir Mt ahalisinin Gençlik ve Spor Bayramı kutlu ve mutlu olsun.Herkeze iyi gezmeler.:rendeer:
Yapıyoruz yapıyoruz.... :bounce::cat:
İyi yağmurlar İzmir.... :cat::cat:
artık 1-2 gün içinde bi cbr 125 almak istiyorum ama sahibinden.com da ilan baktım orda da istediğim şartlarda motor bulamadım. izmirde ikinci el cbr 125r bulabileceğim neresi var yardımcı olursanız çok sevinirim
ankara asfaltında yükseliş honda bayii var, oraya bir bakmanı tavsiye ederim...
birde kahramanlardaki motorcuları gezebilirsin:cat:
yükseliş e baktım 2.el cbr 125 ellerinde hiç yoktu. kahramanlara da gittim de orda da honda bayii bulamadım: (
Gürselim burada da mı buldun beni?))) Uçakla gidiyorum zaten de... Haftasonu İzmirde kullanmak üzere scooter kiralayayım diyorum.
iyi akşamlar motosiklet.net milleti![]()
![]()
iyi akşamlar Gökalp abi:wiinkk:
iyi akşamlar Cesur abibugün bizim garajın önünden motorla geçerken selamını aldım :cat:
iyi akşamlar herkeze :cat:
evet sevindim aldığına kulağın yolda olsun ordan geçtimi çeviriyom gazı sellam amaçlı tabi![]()