[İzmir - MT]

Bu sene havalar çok sıcak olmıyacakmış biz motorcuların istediğide bu sıcak olmasın ama yağmurda bişey yapamıyoruz camdan bakıyoruz dışarıya.:p

Arkadaşlar selam. Adana'da yaşayan bir İzmirliyim. Haftasonu İzmir'e gidiyorum. Scooter kiralayabileceğim neresi var? Yardımcı olur musunuz?

Hocam kahramanlarda bir iki motosikletçi var. kiralık scooter var mı onu bilemem ama. istersen pm den görüşelim

Tüm İzmir Mt ahalisinin Gençlik ve Spor Bayramı kutlu ve mutlu olsun.Herkeze iyi gezmeler.:rendeer:

eywallah hocam sevgilerle. sesini duymak güzel daha sık yaz diyeceğim ama bende senle aynıyım bu aralar:)

Yapıyoruz yapıyoruz.... :bounce::cat:

İyi yağmurlar İzmir.... :cat::cat:

valla gün iyi başladı mangalı yaktık iki tur köfteleri pişirdik tam tavuklara geçicez yağmur başladı. mangalı yağmur almayan bir yere aldık yağmur altında sığınaklı bir yerde pikniğe devam ettik. gene çokk yedik çok gezdik. fotoları çakarım yakında

Son düzenleme:
artık 1-2 gün içinde bi cbr 125 almak istiyorum ama sahibinden.com da ilan baktım orda da istediğim şartlarda motor bulamadım. izmirde ikinci el cbr 125r bulabileceğim neresi var yardımcı olursanız çok sevinirim

artık 1-2 gün içinde bi cbr 125 almak istiyorum ama sahibinden.com da ilan baktım orda da istediğim şartlarda motor bulamadım. izmirde ikinci el cbr 125r bulabileceğim neresi var yardımcı olursanız çok sevinirim

ankara asfaltında yükseliş honda bayii var, oraya bir bakmanı tavsiye ederim...
birde kahramanlardaki motorcuları gezebilirsin:cat:

kahramanlarda honda bayisi yok zaten, ordaki motorcular honda kawasaki suzuki ayırt etmiyolar, gezseydin gördüğün motorculara sorsaydın.mağaza dışına büyük motorları koyuyolar cbf ybr vs varsa ellerinde onlar genelde dükkan içinde olur.girip dükkanla konuş gerekirse telefonunu bırak duyarlarsa haber versinler sana :cat:

yükseliştede bi form gibi bişey var oraya aradığın motoru ve kendi bilgilerini yazıyorsun ellerine geçince sana ulaşıyorlar...

yükseliş e baktım 2.el cbr 125 ellerinde hiç yoktu. kahramanlara da gittim de orda da honda bayii bulamadım: (

İzmirdeki bayiileri çok çok iyi bilmemekle beraber birkaç kez kahramanları gezdim. Repsol bir cbr vardı geçen hafta da hala duruyordu.
Dükkanın ismini hatırlamıyorum ancak ben tarif edeyim bilen arkadalar adını yazarlar belki.
Basmane tarafından gelirken, ışıklardan sola motosikletcilerin bulundugu caddeye döner dönmez sağdaki ilk mağaza.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar