[İzmir - MT]

soruma cevap yokmu:salut:

Basmanede motorcu hayri var, oradan shark marka montları uygun fiyatlı alabilirsin...Dostumuz sami var orda yardımcı olur sana...Başka marka arıyorsan kahramanlarda türlü markalar var, tutturabildiklerine satıyorlar pazarlık yapmadan alma...Karşıyakada motorcu ejder var, bayraklıda da hein gericke bayisi var:bounce:

Basmanede motorcu hayri var, oradan shark marka montları uygun fiyatlı alabilirsin...Dostumuz sami var orda yardımcı olur sana...Başka marka arıyorsan kahramanlarda türlü markalar var, tutturabildiklerine satıyorlar pazarlık yapmadan alma...Karşıyakada motorcu ejder var, bayraklıda da hein gericke bayisi var:bounce:

çok saol trenle geliceğim için en yakın motorcu hayri oluyo galiba

basmane garında inince 200 metre falandır herhalde:cat:

ben 500 metre biliyordum orayı :queen:büyük postanenin karşısında motorcu hayri & ve kardeşimiz sami :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 PM ----------

Iyi akşamlar dostlar

oğuz abi olmuyor böyle iki dakka forma giriyon iyi akşamlar veya günaydın deyip kaçıyon :):rendeer:dön akşam naci abiye uğriyim dedim erken kaçmıştı kapalıydı mekan :pale:

ben 500 metre biliyordum orayı :queen:büyük postanenin karşısında motorcu hayri & ve kardeşimiz sami :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 PM ----------

oğuz abi olmuyor böyle iki dakka forma giriyon iyi akşamlar veya günaydın deyip kaçıyon :):rendeer:dön akşam naci abiye uğriyim dedim erken kaçmıştı kapalıydı mekan :pale:
adamım ege üniversite de festival vardı ..sanatçılar çıkıyo ..sakindi iş erken bitti ..yoksa biliyon 7-24 cafe deyim.....:cat:

çok saol trenle geliceğim için en yakın motorcu hayri oluyo galiba

motorcu hayride sami çalışıyor selamımı söyle
:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:57 AM ----------

ne yapayım kardeşim kimse olmayınca kapatıyorum.kendine iyi bak:cat:

kahramanlarda honda bayisi yok zaten, ordaki motorcular honda kawasaki suzuki ayırt etmiyolar, gezseydin gördüğün motorculara sorsaydın.mağaza dışına büyük motorları koyuyolar cbf ybr vs varsa ellerinde onlar genelde dükkan içinde olur.girip dükkanla konuş gerekirse telefonunu bırak duyarlarsa haber versinler sana :cat:

yükseliştede bi form gibi bişey var oraya aradığın motoru ve kendi bilgilerini yazıyorsun ellerine geçince sana ulaşıyorlar...

dün kahramanların heryerini dolaştım sadece 1 tane cbr 125 gördüm o da repsol dü.... bi tane cbf 150 buldum. hafta sonu cbr ayarlayamazsam o cbf yi alacağım artık

Merhaba motor dostları. epey bir süredir sizlerden ayrı kaldım. bunun için ne zamanım oldu nede fırsatım, kusura bakmayın. tanıyan tanımayan herkese selam olsun. bu arada artık menemen li değil hatay lıyım. (hanım köylü olduk)

Merhaba motor dostları. epey bir süredir sizlerden ayrı kaldım. bunun için ne zamanım oldu nede fırsatım, kusura bakmayın. tanıyan tanımayan herkese selam olsun. bu arada artık menemen li değil hatay lıyım. (hanım köylü olduk)

öncelikle aleyküm selam. en kısa zaman görüşmek üzere :wiinkk:

keyifli haftasonları herkese:)

saolasın Metinim nereledesin yaw hiç sesin soluğun çıkmıyo :)

a.selam sinan, hoş geldin tekrar...hayırlı olsun yeni evin, görüşmek üzere:wiinkk:

selam kaptanh:)

saolasın Metinim nereledesin yaw hiç sesin soluğun çıkmıyo :)[/QUOTE]

a.s gökhanım bu aralar koşturmaca içindeyim araba aldım bitane bütçeme göre idare etcek şekilde bişe ehliyet çıkacak ruhsat işlerim motorun yazlık bakımı yagı balatası freni uğraşıyorum işte para yetiştirmeye çalışıyom hepsine :)bu aradada ihmal ettim sizleri en kısa zamanda görüşmek dilegiyle

tekrar hoşgeldin,hatayın neresi dostum ben bahcelievlerdeyim komsu olmayalım :p :)

Moderatör (forrap)
yurtdas yeni evin hayırlı olsun..Artık daha kolay olur gelip gitmen.
Bende epey bir süredir katılamıyorum,34 gün daha ayrı kalıcam hatta :)
Görüşmek üzere.

Herkese iyi pazarlar..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yurtdas yeni evin hayırlı olsun..Artık daha kolay olur gelip gitmen.
Bende epey bir süredir katılamıyorum,34 gün daha ayrı kalıcam hatta :)
Görüşmek üzere.

Herkese iyi pazarlar..
Dün İzmirdeymişsin......
İstanbula gelmişsin...... Bundan sonrası kolay geçer.. En güzel zamanda bitiyor askerlik..Bundan iyisi şamda kayısı...:)

a.s gökhanım bu aralar koşturmaca içindeyim araba aldım bitane bütçeme göre idare etcek şekilde bişe ehliyet çıkacak ruhsat işlerim motorun yazlık bakımı yagı balatası freni uğraşıyorum işte para yetiştirmeye çalışıyom hepsine :)bu aradada ihmal ettim sizleri en kısa zamanda görüşmek dilegiyle

hayırlısı olsun metinim yeni araban :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar