[İzmir - MT]

iyi akşamlar herkeze :wiinkk: arkadaşlar dostlar 19 mayıs ile ilgili bir aktivite veya birşey yapacakmıyız izmir mt olarak ? :rendeer:

İzmir sıcagı 2 gündür kendini göstermeye başladı,kaskın içinde terleyen bir kafam var atık :cyclopsan :queen:

REC

Hızlı Jesi Cuma günkü toplantıya gelemedim anlatmıştım ya iş yerinden ark.düğünü vardı pınarbaşındaydı oraya da geçkaldım zaten :cyclopsan Bir sonraki toplantıya yada müsait olduğumuz bir zamanda görüşelim..

Artık İzmirliyim çok ama çoook mutluyum

Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra siteye tekrar yazıyorum. Bu süre içinde hayatımda köklü değişiklikler oldu.

Uzun zamandır hayalini kurduğum yaşamak istediğim şehire yerleşmiş bulunmaktayım. İstanbul un keşmekeşinden sonra burası gerçek bir cennet ve ben bu cennete gelmiş olmaktan dolayı çok ama çoook mutluyum.

Bütün İzmirli arkadaşlara selam olsun en kısa sürede tanışmak ümidiyle...

merhaba sevgili arkadaşlarım.sanırım 19 mayısla ilgili bir program yok.bu arda cuma toplantıları nerede yapılıyor. artık motor sezonu tam olarak açıldı.iyi sürüşler bol toplantıların devamlılıgını dilerim.

merhaba sevgili arkadaşlarım.sanırım 19 mayısla ilgili bir program yok.bu arda cuma toplantıları nerede yapılıyor. artık motor sezonu tam olarak açıldı.iyi sürüşler bol toplantıların devamlılıgını dilerim.

abisi pek sık toplanmıyoruz.ama bu hafta belki bir program olabilir:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:41 AM ----------

Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra siteye tekrar yazıyorum. Bu süre içinde hayatımda köklü değişiklikler oldu.

Uzun zamandır hayalini kurduğum yaşamak istediğim şehire yerleşmiş bulunmaktayım. İstanbul un keşmekeşinden sonra burası gerçek bir cennet ve ben bu cennete gelmiş olmaktan dolayı çok ama çoook mutluyum.

Bütün İzmirli arkadaşlara selam olsun en kısa sürede tanışmak ümidiyle...

hoş geldin arkadaş bizde seninle tanışmayı isteriz:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:45 AM ----------

Slm millet 19 mayis bulusmasi varmi yarin?

tabii tabii siz buluşabilirsiniz.bizden geçti bunun adı gençlik ve spor bayramı EEe Bizde genç olmadıgımıza göre meydan siz gençlere kalıyor.bayramınız kutlu ve mutlu olsun:rendeer::rendeer:

Sırf uğraşmasın diye bir tek sırt çantasıyla gelmiş:p En kısa zamanda oralardayım...:cat:

sevgili kardeşim, iadeyi ziyaret, ziyareti ibadet, davete icabet, necasetten taharet, adabı muhaşret falan fistan neyse işte sıra sende,
3-2 yaptım skoru farkındasın dimi :D
aslında daha doğrusu çakma istanbullu, orjinal izmirlisin zaten sen, ben döndüm sende dön yuvana:)
istanbul hatıraları için şiddetli teşekkürler:rendeer:

olcan seni de bekliyoruz izmire,bi tanışma fırsatımız olmadı, mustafanın valizine gir gelirken senide getirsin:queen:

çatumçutum, onu denedik de çorap komasına girdi, vazgeçtik :p

şu adamı günderin olcan istanbulu olcak başımıza mustafa evine dön çoçuklar seni soruyor:queen::queen:eek:lcan senide bekliyoruz:rendeer:

geldim kanka, çocukların yemini suyunu eksik etmedin dimi ben yokken :cherry:

Hızlı Jesi Cuma günkü toplantıya gelemedim anlatmıştım ya iş yerinden ark.düğünü vardı pınarbaşındaydı oraya da geçkaldım zaten :cyclopsan Bir sonraki toplantıya yada müsait olduğumuz bir zamanda görüşelim..

canın sağ olsun başka toplantıya ve gezilere bekleriz seni :cat:

Arkadaşlar selam. Adana'da yaşayan bir İzmirliyim. Haftasonu İzmir'e gidiyorum. Scooter kiralayabileceğim neresi var? Yardımcı olur musunuz?

Gürselim burada da mı buldun beni? :)))) Uçakla gidiyorum zaten de... Haftasonu İzmirde kullanmak üzere scooter kiralayayım diyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla buralarda kiralayan yer yok..Sadece kuşadası taraflarında scooter kiralayan yerler var....

Olsa Tükkan senin... :)

Herkesin 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlu olsun...:rendeer:

Tüm İzmir Mt ahalisinin Gençlik ve Spor Bayramı kutlu ve mutlu olsun.Herkeze iyi gezmeler.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar