hayırlı pazarlar ahaliiiiiiiiiiiiiiiiii:queen::queen:
ohhh deniz sezonunu açtım![]()
aykut bende açtım deniz sezonunuseferihisar teos yaptım buzz gibi suda ne iyi geldi
![]()
merhaba sevgili arkadaşlarım.sanırım 19 mayısla ilgili bir program yok.bu arda cuma toplantıları nerede yapılıyor. artık motor sezonu tam olarak açıldı.iyi sürüşler bol toplantıların devamlılıgını dilerim.
Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra siteye tekrar yazıyorum. Bu süre içinde hayatımda köklü değişiklikler oldu.
Uzun zamandır hayalini kurduğum yaşamak istediğim şehire yerleşmiş bulunmaktayım. İstanbul un keşmekeşinden sonra burası gerçek bir cennet ve ben bu cennete gelmiş olmaktan dolayı çok ama çoook mutluyum.
Bütün İzmirli arkadaşlara selam olsun en kısa sürede tanışmak ümidiyle...
Slm millet 19 mayis bulusmasi varmi yarin?
Sırf uğraşmasın diye bir tek sırt çantasıyla gelmişEn kısa zamanda oralardayım...:cat:
olcan seni de bekliyoruz izmire,bi tanışma fırsatımız olmadı, mustafanın valizine gir gelirken senide getirsin:queen:
şu adamı günderin olcan istanbulu olcak başımıza mustafa evine dön çoçuklar seni soruyor:queen::queenlcan senide bekliyoruz:rendeer:
Hızlı Jesi Cuma günkü toplantıya gelemedim anlatmıştım ya iş yerinden ark.düğünü vardı pınarbaşındaydı oraya da geçkaldım zaten :cyclopsan Bir sonraki toplantıya yada müsait olduğumuz bir zamanda görüşelim..
Arkadaşlar selam. Adana'da yaşayan bir İzmirliyim. Haftasonu İzmir'e gidiyorum. Scooter kiralayabileceğim neresi var? Yardımcı olur musunuz?