[İzmir - MT]

arkadaşlar yarın çorbacı sebonun karşısındaki çimlerde yayılmayı öneriyorum...o taraf biraz daha sakin olur...hem rezervasyonada gerek yok :mrgreen:
kabul edenler el kaldırsın:cat: kabul etmeyen öneri sunsun :silent: okuyupta yorum yapmayanın benzini bitsin yolda kalsın :queen:

abi çorbacı sebo derken :) bilmiyorum orayı o yüzden soruyorum. alsancak tarafımı :silent:

2007 ve üstü cbf 150 arıyorum
temiz kazasız ve yüksek km lerde olmamalı
satmayı düşünen arkadaşlar varsa ya da tanıdığında olan varsa bi zahmet benle görüştürsün ya da bana ulaşsın saygılar sevgiler

davut abi satıcam diyodu ama bilmiyorum satar mı hazır sezon geliyo?

Ulen topiğinizi ben açacam göreceksiniz haaaa:DDDD

müdür örgütlerin dinamiklerinden kalmışın FF geçmiş olsun:queen:

çorbacı sebo nerdeydi yaw ben biliyodum galiba neyse oraları biraz turlarız sebonun woswosu görünce dururuz:p

Son düzenleme:
çorbacı sebo nerdeydi yaw ben biliyodum galiba neyse oraları biraz turlarız sebonun woswosu görünce dururuz:p[/QUOTE]

mert yarın konusuruz birlikte gideriz .ok?

çorbacı sebo nerdeydi yaw ben biliyodum galiba neyse oraları biraz turlarız sebonun woswosu görünce dururuz:p

mert yarın konusuruz birlikte gideriz .ok?[/QUOTE]

tamam kardeşim durmak yok gazlamaya devam:p

battı balık yan going anladın sen onu çaktırma mesajlaşırız:cat:

topak onaylanıyo abi:p

çorbacı sebonun karşısına çimlere yayılıp çekirdek çitlemeye diye konuşuldu ama bilmiyorum son karar nedir:cat:

davut abi satıcam diyodu ama bilmiyorum satar mı hazır sezon geliyo?

müdür örgütlerin dinamiklerinden kalmışın FF geçmiş olsun:queen:

yüreğime iniyodu lan terbiyesiz... Ne biçim müdürsün sen. Havayı koklayan adam

izmir mt yarın herkes alsancakta olsun işte muhakak buluruz bir birimizi nedir bu mekan yer muhabeti herkes çimenlere gelsin oh be ne zor muş ya :)

kafamı bozmayın topiyinize sıkarım ha :bounce::p

Akşam akşam ne güldüm abi yaa hahahahahHAHAHAhahahaa!!!!:queen::queen::queen::queen::queen:

iyi günler bende yeni katıldım hocam ben izmirde hiç motor satan yer bilmiyorum başlangıç olarak çin motorlarında karar kıldım fiyat açısından bornovada çin malı motor satan varmıdır tercihim cuptur mondialin siyah ukh sini almayı düşünüyorum tüm etiketlerini sökeceğim simsiyah bir motor olucak bornovada bu şekil 0 motor satan yerler varmıdır yerleri nerdedir şimdiden teşekkür ederim herkeze saygılar.

iyi günler bende yeni katıldım hocam ben izmirde hiç motor satan yer bilmiyorum başlangıç olarak çin motorlarında karar kıldım fiyat açısından bornovada çin malı motor satan varmıdır tercihim cuptur mondialin siyah ukh sini almayı düşünüyorum tüm etiketlerini sökeceğim simsiyah bir motor olucak bornovada bu şekil 0 motor satan yerler varmıdır yerleri nerdedir şimdiden teşekkür ederim herkeze saygılar.

hoşgeldin. öncelikle. ehlivet vb. şeylerin tamamsa saglıklı bir sekilde asagıdakı numaralardan bayiileri arayıp görüşebilirsin. :rendeer:

MEHMET BAKIRCIOĞLU DTM. ELEKT. İHR. İTH. İNŞ. GIDA SAN. TİC. A.Ş.
M. KEMAL CD. NO: 14/A BORNOVA İZMİR
Telefon: 0 232 388 25 33

SÜMER DTM. OTOMOTİV GIDA MAD. VE İNŞ. SAN. LTD. ŞTİ. - MERİÇ TEKİN
YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO: 16/A ÇAMDİBİ BORNOVA İZMİR
Telefon: 0 232 435 19 22

VESKO DTM. ELEKTRONİK İNŞ. TRZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
HAŞİM İŞCAN CAD. NO: 17/E BORNOVA İZMİR
Telefon: 0 232 347 16 72

sıfır alma kardeşim sahibinden com da arama yap en son bi arkadaş ramzey 250cc çapır 2006 model 12000de 1400 liraya bırakmıştı mondial mct 250 lerde 1200-1400 arası 2005-2006 modelleri bilgin olsun

Arkadaşlar önemli Duyuru .pazar Günkü Gezimiz Saat 9.30.alınmıştır .
Herkesin Dikkatine .bu Seferde Uyanmayın :)

arkadaşlar yaşımı yanlış yazmışım....oğuz 36 olduğuna göre :) ben 35 olmuşum :cyclopsan bu böle biline :cherry:

::yanliss:

naci abi kusura bakma yazım hatası olmuş eksik kelime yazmışım dün akşam toplantı sölediler banada çok özür dilerim naci abim:(

Son düzenleme:
Selam Arkadaslar ben cuma gecesi geldim İzmirdeyim, bugun kalkar kalkmaz karabaglara Cengiz abiye kostum, motorumla bulusmak icin... 6-7 aydır garajda yatıyordu, arada sırada Apv41 uyandırmıs uykusundan, banyosunu yaptırmıs, keselemis...

Bugun hemen hemen butun gununu benim motorun yeni aküsü,sigorta, elektrik tesisatı, lastik, temizlik ve klasik bakımlarında ben onu izlerken onun benden cok ugrasmasından dolayı burdan APV41 e extra tesekurlerimi iletmek istedim...

Bu arada kendimi avrupa ruzgarına kaptırdıgımdan olacak ki, ilk gün trafikte acemi sürücüler gibiydim, eve vardıgımda büyük bi tehlikeden yırtmıs gibi rahatladım... bu ne bicim trafik, bu ne bicim yoldur boyle, hakketten eski deli ben acaip tırstım yahu.

Herkese kazasız belasız gunler...

Opusdanmı yazıyon ugili :p, allahın delisi o sürüşün tırsmış halinmiydi söktün kordonun taşlarını :mrgreen:
ben de eve yeni geldim,

Selam Arkadaslar ben cuma gecesi geldim İzmirdeyim, bugun kalkar kalkmaz karabaglara Cengiz abiye kostum, motorumla bulusmak icin... 6-7 aydır garajda yatıyordu, arada sırada Apv41 uyandırmıs uykusundan, banyosunu yaptırmıs, keselemis...

Bugun hemen hemen butun gununu benim motorun yeni aküsü,sigorta, elektrik tesisatı, lastik, temizlik ve klasik bakımlarında ben onu izlerken onun benden cok ugrasmasından dolayı burdan APV41 e extra tesekurlerimi iletmek istedim...

Bu arada kendimi avrupa ruzgarına kaptırdıgımdan olacak ki, ilk gün trafikte acemi sürücüler gibiydim, eve vardıgımda büyük bi tehlikeden yırtmıs gibi rahatladım... bu ne bicim trafik, bu ne bicim yoldur boyle, hakketten eski deli ben acaip tırstım yahu.

Herkese kazasız belasız gunler...

sercanım dostlar bu günler içindir elimizden geleni yaptık :rendeer:zaten yılın yarısında burada yoksun burada olduğunda bari rahat et :cat:seneye kış giderken yine bende nasılsa makine :mrgreen: kalan eksikleri o zaman yaparız :wiinkk: sen kendine ve motoruna iyi bak :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar