:queen::queen::queen:
bencede ii kazanayı dürümcüden çıkmıyo bu aralar
:queen::queen::queen:koptuummmmmmm
izmirrrrrrrrrrr topak açıldımıııııııııı
valla oguz abiye ve melcora katılyorum kuşadasına gelin kalabalık oluruz 3-5 siz 3-5 biz harika zaman geceririz...
sen sus rezil oluyomyanında iki kelime rusça konuştuk yalan olduk millete hanıma sakız :queen::cherry:
piriviyet ,gaktila,haraşow,da,niyet hepsi bu millet ben başka rusça bilmiyom![]()
ooo milletin kanı kaynamış :mrgreen:
ben oyumu foçada kullandığım için pazar günü oraya gezi yapıcamgünboyuda oralardayım o yüzden geziye katılamıycam...biriniz bi plan yapıp bi topic açıverin zaman daraldı ben gelebilecek olsan açardım topik ama maalesef yokum pazar...
hadi iyi gezmeler millet, pazarı boş geçirmeyin sakın :cat:
annemin rahatsızlıgından dolayı pazar günü geziye katılamıcamale: p.tesi izmirde olucam bu pazar beni es geçin haftaya acısını çok pis çıkartcaz:cat:
annemin rahatsızlıgından dolayı pazar günü geziye katılamıcamale: p.tesi izmirde olucam bu pazar beni es geçin haftaya acısını çok pis çıkartcaz:cat:
arkadaşlar topak açıldı davut sen muhakkak geliyosun
metin kardeşim geçmiş olsun :rendeer:
DR.DAVUTAK gezi topiği açtı hayırlı olsun katılım bool olsunarkadaşımıza moral olsun:rendeer::rendeer::rendeer:
metin geçmiş olsun ......yapılacak birşey varsa yardımcı olalımale:
:salut::salut:ale:
açil şifalar dilerim yapabileçegimiz birşey olursa haber ver yeter...
metin kardeşim geçmiş olsun :rendeer:
DR.DAVUTAK gezi topiği açtı hayırlı olsun katılım bool olsunarkadaşımıza moral olsun:rendeer::rendeer::rendeer:
:queen::queen::queenR DAVUT :queen::cat: