[İzmir - MT]

valla oguz abiye ve melcora katılyorum kuşadasına gelin kalabalık oluruz 3-5 siz 3-5 biz harika zaman geceririz...

sen sus rezil oluyom:p yanında iki kelime rusça konuştuk yalan olduk millete hanıma sakız :queen::cherry:

piriviyet ,gaktila,haraşow,da,niyet hepsi bu millet ben başka rusça bilmiyom:p:p

bu pazar kimsenin gezi yapmaya niyeti yok galiba bi topic açamadık:pale:

neyse ben kaçtım artık herkese iyi geceler tatlı rüyalar:rendeer:

selamın aleyküm kardeşlerim gezi muhabbetinizi gördüm bi kaza bela olmazsa aynen bende gelmek sizlerle tanışmak muhabbet etmek isterim saygılar

birde bişey sorucam bu mesajdan alıntı nasıl yapılıyor bir bileniniz anlatsın ben anlamam pek bu işlerdende

Son düzenleme:
a.s hoşgeldin bak yazdıgın mesaj ın altında alıntı yazıyo:)
yanlız arkadaşım duyurular bölümünde cuma günleri için toplantı haberlerimizin yeri ve zamanı hakkında bilgi mevcut takip edersen toplantılarda tanışmak isteriz:)

ooo milletin kanı kaynamış :mrgreen:
ben oyumu foçada kullandığım için pazar günü oraya gezi yapıcam:p günboyuda oralardayım o yüzden geziye katılamıycam...biriniz bi plan yapıp bi topic açıverin zaman daraldı ben gelebilecek olsan açardım topik ama maalesef yokum pazar...
hadi iyi gezmeler millet, pazarı boş geçirmeyin sakın :cat:

annemin rahatsızlıgından dolayı pazar günü geziye katılamıcam:pale: p.tesi izmirde olucam bu pazar beni es geçin haftaya acısını çok pis çıkartcaz:cat:

ooo milletin kanı kaynamış :mrgreen:
ben oyumu foçada kullandığım için pazar günü oraya gezi yapıcam:p günboyuda oralardayım o yüzden geziye katılamıycam...biriniz bi plan yapıp bi topic açıverin zaman daraldı ben gelebilecek olsan açardım topik ama maalesef yokum pazar...
hadi iyi gezmeler millet, pazarı boş geçirmeyin sakın :cat:

davut abi aç işte sen ben nasıl açılcağını bilmiyom:pr:

annemin rahatsızlıgından dolayı pazar günü geziye katılamıcam:pale: p.tesi izmirde olucam bu pazar beni es geçin haftaya acısını çok pis çıkartcaz:cat:

çok geçmiş olsun metin acil şifalar:rendeer:

Son düzenleme:
Çok yogun talep üzerine pazar günü gelebilecek arkadaşlar için gezi topigi açtım off ne zormuş hemde tarihi düzeltiyim derken 2 tane açmışım:pale::p

arkadaşlar topak açıldı davut sen muhakkak geliyosun

kumpas a geldim abi sorma tabiki topik i ben açtım hem adadaki rus hemşerimin yanına gidecem ruscamı geliştirmeye:queen:

Son düzenleme:

metin kardeşim geçmiş olsun :rendeer:

DR.DAVUTAK gezi topiği açtı hayırlı olsun katılım bool olsunarkadaşımıza moral olsun:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
bu topik nedir ya nerden giriliyo nasıl okunuyo ben bu internetten bilgisayardan anlamıyom arkadaşlar bi iyice tarif eden çıkarsa bende takip edeyim gelincek yere geleyim tanışalım muhabbet edelim allah için biri anlatsın bana sonra bu mesajdan alıntı yapaılcak yere tıklıyom işaretlenmiyo o da ne iş anlamadım kafayı kıracam gece gece sinirden

metin geçmiş olsun ......yapılacak birşey varsa yardımcı olalım:pale:

:salut::salut::pale:

açil şifalar dilerim yapabileçegimiz birşey olursa haber ver yeter...

metin kardeşim geçmiş olsun :rendeer:

DR.DAVUTAK gezi topiği açtı hayırlı olsun katılım bool olsunarkadaşımıza moral olsun:rendeer::rendeer::rendeer:

:queen::queen::queen:DR DAVUT :queen::cat:

saolasınız arkadaşlar çok teşekkür ederim ya şuanda saglıgı ii pazartesi doktora gtrcem izmire...pazar bi motorsiklet bulursam gelmeyi planlıyorum kafamı dgıtmam lazımm :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar