[İzmir - MT]

18 sene önce atölye vardı kapattık terziler derneginden ayidat borları çıkmazmı 911 lira oldu faizlerle 2300 lira.7 gün içinde ödenedcek hadi bakalım

n oldu kardeşim geliiiiiiiim hemen n gerekiyosa yapalım canım feda sana

SAGOL SAGOL KARDEŞİM bulacaz bir yolunu artık bakalım.hayırlısı bir avkata gelen ihtar mektubunu fax ladım cevap bekliyorum:silent:

Son düzenleme:
18 sene önce atölye vardı kapattık terziler derneginden ayidat borları çıkmazmı 911 lira oldu faizlerle 2300 lira.7 gün içinde ödenedcek hadi bakalım

SAGOL SAGOL KARDEŞİM bulacak bir yolunu artık bakalım.hayırlısı bir avkata gelen ihtar mektubunu fax ladım cevap bekliyorum:silent:

::eek:hmy:::cyclopsan

yani belki uzun bir süre gezilere gelemiyebilirim
4 ayda birde mahkemem var adam yaralama tehdit mala zarar verme falan gibi içeri girersem artık gelirsiniz ziyarete

iyi aksamlar herkeze abimlerim ablalarım kardeslerim hadi toplanın adaya geliverin toplanıverelim ne dersiniz?

yani belki uzun bir süre gezilere gelemiyebilirim
4 ayda birde mahkemem var adam yaralama tehdit mala zarar verme falan gibi içeri girersem artık gelirsiniz ziyarete

toplantıları buca da yaparız seni yalnız bırakmayız :queen: :queen:

hadi bakalım ada dan bekleyenimiz var açın bi topak bakalım kimler takılıyor segelman bülent ide ziyaret olayı:cherry:

iyi aksamlar herkeze abimlerim ablalarım kardeslerim hadi toplanın adaya geliverin toplanıverelim ne dersiniz?

kardeşim ben gazı verdim ..bakalım alıcaklarmı :cat:

Son düzenleme:
oğuz a verin gazı bırakmayın yakasını o gelirse bende atılım yapabilirim :cat:

herkes vermiş gazı kaçmış sonra .gezmek görmek gerek yurdun cennet mekanlarını:cat::cat:

geldim kardeşim evlilerin içimi gecmiş ne? biz bekar bekar gezeriz sen merak etme :cat: aman elif duymasın bu yazdıklarımı:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
herkes vermiş gazı kaçmış sonra .gezmek görmek gerek yurdun cennet mekanlarını:cat::cat:

kardeşim benim nerde kaldın yaa çok cebelleştim ama bi yere kadar tabi :pale:

nur uzaktan izlemeyelim lütfen biraz destek çıkalım:p

tamam aldım ben mesajı hatta unuttum bile ne demiştin:queen:

Son düzenleme:
valla oguz abiye ve melcora katılyorum kuşadasına gelin kalabalık oluruz 3-5 siz 3-5 biz harika zaman geceririz...

yahu bu işin eskisi yenisimi var :queen: sürüş te liderliği bırakmıyon bu giden cbf mi rr mı hala çözemedim :cherry:

:queen::queen::queen:

oglum yarım yamalak çalışıyon iyi para kazanıyon galiba ada falan hee:queen::queen:

bencede ii kazanayı dürümcüden çıkmıyo bu aralar:p

su yakmıyo ama genelde sigorta ampul ve buji yakıyo:queen:

suyu soğutma amaçlı kullanıyo tabi nerden koyucağını biliyosan:mrgreen:

:queen::queen::queen:koptuummmmmmm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar