ben öldüm abim artık öldüm
BİTTİİMMale:
ale:
n oldu kardeşim geliiiiiiiim hemen n gerekiyosa yapalım canım feda sana
ben öldüm abim artık öldüm
BİTTİİMMale:
ale:
n oldu kardeşim geliiiiiiiim hemen n gerekiyosa yapalım canım feda sana
18 sene önce atölye vardı kapattık terziler derneginden ayidat borları çıkmazmı 911 lira oldu faizlerle 2300 lira.7 gün içinde ödenedcek hadi bakalım
18 sene önce atölye vardı kapattık terziler derneginden ayidat borları çıkmazmı 911 lira oldu faizlerle 2300 lira.7 gün içinde ödenedcek hadi bakalım
SAGOL SAGOL KARDEŞİM bulacak bir yolunu artık bakalım.hayırlısı bir avkata gelen ihtar mektubunu fax ladım cevap bekliyorum:silent:
baba n yaptın sen yaaa canımız feda dedik :cherry: :cherry:
yani belki uzun bir süre gezilere gelemiyebilirim
4 ayda birde mahkemem var adam yaralama tehdit mala zarar verme falan gibi içeri girersem artık gelirsiniz ziyarete
iyi aksamlar herkeze abimlerim ablalarım kardeslerim hadi toplanın adaya geliverin toplanıverelim ne dersiniz?
toplantıları buca da yaparız seni yalnız bırakmayız :queen: :queen:
hadi bakalım ada dan bekleyenimiz var açın bi topak bakalım kimler takılıyor segelman bülent ide ziyaret olayı:cherry:
eee kim açıyo şimdi topağa![]()
ben açarım ama korkuyom gelemezsem rezil olurum diye ...... bekarlar öncülük yapsın :queen: :queen:
oğuz a verin gazı bırakmayın yakasını o gelirse bende atılım yapabilirim :cat:
istersen bi campanya yapar toplarız yani yol vermen yeter:cat:
oğuz abi hadi ne varsa sende var abi:rendeer:
herkes kaçtı bi senle ben kaldık![]()
yok yok sagol kardeşim gider icabında aslan gibi yatar aslan gibi çıkarız
bende çıkıyorum abim yemek saati artık.öpüldün:rendeer:
herkes vermiş gazı kaçmış sonra .gezmek görmek gerek yurdun cennet mekanlarını:cat::cat:
yahu bu işin eskisi yenisimi var :queen: sürüş te liderliği bırakmıyon bu giden cbf mi rr mı hala çözemedim :cherry:
oglum yarım yamalak çalışıyon iyi para kazanıyon galiba ada falan hee:queen::queen:
su yakmıyo ama genelde sigorta ampul ve buji yakıyo:queen:
suyu soğutma amaçlı kullanıyo tabi nerden koyucağını biliyosan:mrgreen: