[İzmir - MT]

OZGUR ABİ ve diger arkadaşlar herzaman mutlaka bekleriz,bende cok memnun oldum

işte karizma budur...

allah nazarlardan korusun yegen e bak be maşalllah tütütütü:rendeer:

kardeşim nazar boncuksuz gezdirme yaw nerde yegen in nazar boncugu, bak bize nazar boncuklu büyüdük şimdiki kilodan belli olmuyomu hahha

kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi yolluyorumm.. marko abi senin de iki satır yazını görmek mutlu etti beni :)
bu arada melcor09 yeni motorun hayırlı olsun telif hakkını talep ediyorum avatarımdan dolayı :p bulabilceğin en temiz fazer lardan bir tanesine sahipsin eski kullanıcısı gözü gibi bakardı o motora (bu arada kulakları çınlasın abimim )
ah eski günler ... ne anılar yaşadım o motosiklette .. ne geziler yapmıştık .. :salut: neyse fazla duygusal olmayalım :p

Son düzenleme:
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi yolluyorumm.. marko abi senin de iki satır yazını görmek mutlu etti beni :)
bu arada melcor09 yeni motorun hayırlı olsun telif hakkını talep ediyorum avatarımdan dolayı :p bulabilceğin en temiz fazer lardan bir tanesine sahipsin eski kullanıcısı gözü gibi bakardı o motora (bu arada kulakları çınlasın abimim )
ah eski günler ... ne anılar yaşadım o motosiklette .. ne geziler yapmıştık .. :salut: neyse fazla duygusal olmayalım :p

Son düzenleme:

sagol cok tesekkur ederim, evet mustafa abi saglam titiz bir adammıs vallahi cok duzgun bakmıs makinaya telif hakkına gelince avatar 10no.:cat:

bugün çok güzel bir gündü ama biz sessiz coo ile bizim dükkanın duvarlarına alçı falan yaptık temizledik daha sonrada motorlarımızı yıkadık ERMAN,ın verdiği inek sütüylede parlattık çok iyi oldu.gezi yapan arkşlr vars foto atsında görelim

OZGUR ABİ ve diger arkadaşlar herzaman mutlaka bekleriz,bende cok memnun oldum

işte karizma budur...

Allah analı Babalı bütmek nasip eder inşallah...çok tatlı ve gerçekten de karizma bir Bebek:mrgreen:

Tekrar teşekkürler ve İzmr'e geldiğinizde inşallah tekrar görüşürüz:wiinkk:

Bende hepinizi özledim:cat:
Geç olsun güç olmasın evet.. Bunda da vardır bir hayır.Zaten izini fazladan kullanıyorum,içinde bonus 2 gün var :p Bir sorun çıkmadığı sürece tabi..(izin adresim doğu gözükmüş farketmedim,o yüzden yolu da fazla verdiler ve toplam 9 gün oldu :p)..

Jandarma Eşrefpaşa da var onun haricinde nerede var bilmiyorum.Ama bildiğim daha doğrusu tek söylemek istediğim şey,Allah kolaylık versin dostum:)
115 günüm kaldı benim..8/1 B yim.Üniversiteyi bitirmeden dondurup askere geldim çeşitli sebeplerden ötürü.Ama burada şunu anladım ki uzun dönem askerlik gerçekten yapılmaz.Ki benim yaptığım askerliğin askerlikle alakası olmamasına rağmen bunu söylüyorum.Sen 88/4 ün B si olmalısın,askeri tabirle piç torunum :)
Askerde hiç bir şeyi kafana takma,tek tavsiyem bu.Ve umarım arkanda eşini ya da kız arkadaşını bırakıp gelmemişsindir.Çünkü aile ve arkadaşların zaten yeterince kalbine oturuyor,bir de aşk durumları olursa yandı gülüm keten helva.En güzeli benim gibi bulunduğun yerden kız bulmak ki o da senin birliğinde olmaz :p

Hayırlı teskereler..

İmza;

Orduevinde barmen olarak vatan borcu ödeyen kahraman mehmetçik.

--------------------------------------------------------------------------

Sayılı günler çabuk geçer derlerde inanmayız bazen bakın aylar akıp gitmiş ve sadece 110 küsür gün kalmış::alkiis:: Bravo ve geleceğin günü iple çektiğimiz bilmeni isteriz Tuncerim:rendeer: Allah hayırlı teskere almanı nasip etsin.

Son düzenleme:
bugün çok güzel bir gündü ama biz sessiz coo ile bizim dükkanın duvarlarına alçı falan yaptık temizledik daha sonrada motorlarımızı yıkadık ERMAN,ın verdiği inek sütüylede parlattık çok iyi oldu.gezi yapan arkşlr vars foto atsında görelim

hani haber vercektiniz nargile iççektik oğuz abi:salut:

herkese ii haftalar mt sakinleri .abi sütün işe yaramasına sevindim.:cherry::cherry: nargile içemedik ama bi dahaki sefere inşallah:cherry: :rendeer::rendeer:

izmir mteeeeeeeeeeeeeeeeeeee açın bir gezi topağı bahara merhaba gezisi gelmiyen n olsun:cherry::cherry::cat:

herkese ii haftalar mt sakinleri .abi sütün işe yaramasına sevindim.:cherry::cherry: nargile içemedik ama bi dahaki sefere inşallah:cherry: :rendeer::rendeer:

iş olayını naptın erman?

izmir mteeeeeeeeeeeeeeeeeeee açın bir gezi topağı bahara merhaba gezisi gelmiyen n olsun:cherry::cherry::cat:

ne olsun naci abi ismini baştan koyalım sonra cayma olmasın:p hep gelcem diyon hiç gelmiyon bi türlü tanışma fırsatı bulamadık ben senin oraya gelemiyom çok uzak bi gelde şu karadeniz olayını konuşalım abi:cat:

iş olayını naptın erman?

ne olsun naci abi ismini baştan koyalım sonra cayma olmasın:p hep gelcem diyon hiç gelmiyon bi türlü tanışma fırsatı bulamadık ben senin oraya gelemiyom çok uzak bi gelde şu karadeniz olayını konuşalım abi:cat:

bu sefer walla gelicem: cat: :rendeer: gelmiyen:cyclopsan olsun bende tanışmayı çok isterim hem gezmiş oluruz makina paslandı:cherry:

bugun melconun Aydında ufak bir işi var bizde onun peşinde gittik hem gezelim hemde biraz yol yapalım..
otobanın çikişi aydın 10 km kala sigara molası

aydına geldımızda sagolsun aydın motosiklet grubu (ruzgar avciları) bize musafir ettiler ,melcorun yanında oturan ruzgarcilardan birtanesi

buda yanı adam,baya bi aktiv hayat yaşyor,duvarda asılan fotograflardan cektım..

ahanda ben..

ahanda biz..

hani haber vercektiniz nargile iççektik oğuz abi:salut:

valla bekldik biz sami haberleri var dedi hatta arayacaktık sami telefonları yok dedi:pale::pale::pale:

bu sefer walla gelicem: cat: :rendeer: gelmiyen:cyclopsan olsun bende tanışmayı çok isterim hem gezmiş oluruz makina paslandı:cherry:

sen ver makinayı bana ben pasını atayım:cat::cat::cat:

NARGİLE senin köpegin olur kardeşim.birgün bizim mahalleye dizelim motorları bir görüntü olsun sonra kısa bir turlama yaparız:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
JEYNAJEYNA valla iyi geziyorsunuz.gezin bakalım tadını çıkarın bu güzel havaların.Kendinize iyi bakın:rendeer:

valla bekldik biz sami haberleri var dedi hatta arayacaktık sami telefonları yok dedi:pale::pale::pale:

sen ver makinayı bana ben pasını atayım:cat::cat::cat:

NARGİLE senin köpegin olur kardeşim.birgün bizim mahalleye dizelim motorları bir görüntü olsun sonra kısa bir turlama yaparız:rendeer::rendeer:

beraber atalım diyom pasları nargileye bizde davetlimiyiz:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar