allah nazarlardan korusun yegen e bak be maşalllah tütütütü:rendeer:
kardeşim nazar boncuksuz gezdirme yaw nerde yegen in nazar boncugu, bak bize nazar boncuklu büyüdük şimdiki kilodan belli olmuyomu hahha
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi yolluyorumm.. marko abi senin de iki satır yazını görmek mutlu etti beni![]()
bu arada melcor09 yeni motorun hayırlı olsun telif hakkını talep ediyorum avatarımdan dolayıbulabilceğin en temiz fazer lardan bir tanesine sahipsin eski kullanıcısı gözü gibi bakardı o motora (bu arada kulakları çınlasın abimim )
ah eski günler ... ne anılar yaşadım o motosiklette .. ne geziler yapmıştık .. :salut: neyse fazla duygusal olmayalım![]()
Bende hepinizi özledim:cat:
Geç olsun güç olmasın evet.. Bunda da vardır bir hayır.Zaten izini fazladan kullanıyorum,içinde bonus 2 gün varBir sorun çıkmadığı sürece tabi..(izin adresim doğu gözükmüş farketmedim,o yüzden yolu da fazla verdiler ve toplam 9 gün oldu
)..
Jandarma Eşrefpaşa da var onun haricinde nerede var bilmiyorum.Ama bildiğim daha doğrusu tek söylemek istediğim şey,Allah kolaylık versin dostum
115 günüm kaldı benim..8/1 B yim.Üniversiteyi bitirmeden dondurup askere geldim çeşitli sebeplerden ötürü.Ama burada şunu anladım ki uzun dönem askerlik gerçekten yapılmaz.Ki benim yaptığım askerliğin askerlikle alakası olmamasına rağmen bunu söylüyorum.Sen 88/4 ün B si olmalısın,askeri tabirle piç torunum![]()
Askerde hiç bir şeyi kafana takma,tek tavsiyem bu.Ve umarım arkanda eşini ya da kız arkadaşını bırakıp gelmemişsindir.Çünkü aile ve arkadaşların zaten yeterince kalbine oturuyor,bir de aşk durumları olursa yandı gülüm keten helva.En güzeli benim gibi bulunduğun yerden kız bulmak ki o da senin birliğinde olmaz![]()
Hayırlı teskereler..
İmza;
Orduevinde barmen olarak vatan borcu ödeyen kahraman mehmetçik.
bugün çok güzel bir gündü ama biz sessiz coo ile bizim dükkanın duvarlarına alçı falan yaptık temizledik daha sonrada motorlarımızı yıkadık ERMAN,ın verdiği inek sütüylede parlattık çok iyi oldu.gezi yapan arkşlr vars foto atsında görelim
herkese ii haftalar mt sakinleri .abi sütün işe yaramasına sevindim.:cherry::cherry: nargile içemedik ama bi dahaki sefere inşallah:cherry: :rendeer::rendeer:
izmir mteeeeeeeeeeeeeeeeeeee açın bir gezi topağı bahara merhaba gezisi gelmiyen n olsun:cherry::cherry::cat:
iş olayını naptın erman?
ne olsun naci abi ismini baştan koyalım sonra cayma olmasınhep gelcem diyon hiç gelmiyon bi türlü tanışma fırsatı bulamadık ben senin oraya gelemiyom çok uzak bi gelde şu karadeniz olayını konuşalım abi:cat:

hani haber vercektiniz nargile iççektik oğuz abi:salut:
bu sefer walla gelicem: cat: :rendeer: gelmiyen:cyclopsan olsun bende tanışmayı çok isterim hem gezmiş oluruz makina paslandı:cherry:
herkese ii haftalar mt sakinleri .abi sütün işe yaramasına sevindim.:cherry::cherry: nargile içemedik ama bi dahaki sefere inşallah:cherry: :rendeer::rendeer:

valla bekldik biz sami haberleri var dedi hatta arayacaktık sami telefonları yok dediale:
ale:
ale:
sen ver makinayı bana ben pasını atayım:cat::cat::cat:
NARGİLE senin köpegin olur kardeşim.birgün bizim mahalleye dizelim motorları bir görüntü olsun sonra kısa bir turlama yaparız:rendeer::rendeer: