Bende hepinizi özledim:cat:
Geç olsun güç olmasın evet.. Bunda da vardır bir hayır.Zaten izini fazladan kullanıyorum,içinde bonus 2 gün var

Bir sorun çıkmadığı sürece tabi..(izin adresim doğu gözükmüş farketmedim,o yüzden yolu da fazla verdiler ve toplam 9 gün oldu

)..
selam arkadaslar usta birligim izmir il jandarma komutanlıgı ama nerde oldugunu bılmıyorum nerede oldugunu bılen arkadaslar yazarsanız sevinirim bazıları bornova diyor bazıları baska yer beklıyorum. yarın teslim olacam acil!
Jandarma Eşrefpaşa da var onun haricinde nerede var bilmiyorum.Ama bildiğim daha doğrusu tek söylemek istediğim şey,Allah kolaylık versin dostum

115 günüm kaldı benim..8/1 B yim.Üniversiteyi bitirmeden dondurup askere geldim çeşitli sebeplerden ötürü.Ama burada şunu anladım ki uzun dönem askerlik gerçekten yapılmaz.Ki benim yaptığım askerliğin askerlikle alakası olmamasına rağmen bunu söylüyorum.Sen 88/4 ün B si olmalısın,askeri tabirle piç torunum
Askerde hiç bir şeyi kafana takma,tek tavsiyem bu.Ve umarım arkanda eşini ya da kız arkadaşını bırakıp gelmemişsindir.Çünkü aile ve arkadaşların zaten yeterince kalbine oturuyor,bir de aşk durumları olursa yandı gülüm keten helva.En güzeli benim gibi bulunduğun yerden kız bulmak ki o da senin birliğinde olmaz
Hayırlı teskereler..
İmza;
Orduevinde barmen olarak vatan borcu ödeyen kahraman mehmetçik.