[İzmir - MT]

oh oh tekerinize sağlık çok süper gezmiş siniz vallah bizsiz gezin bakıyım :)insan bi haber verirya jeyna nasıl boğazınızdan geçti o gözelim baluklar :p şaka yaptım afiyet olsun çok güzel gürüntüler fotolar emeyinize sağlık :rendeer:

afiyet bal seker olsun sagol dusundugun icin ama istesem, sevsemde gelemem ciftlikteyim resimler icin sagol cok tesekkur ederim guzel gundu arasıra yapalım. bide su izmir cesuru ziyaret konusu ustunde duralım yarın goruselim jeyna sagol iyi aksamlar yigene ve yengeye selam....

hızlıcesi1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...... ne zman musaitsin izmire bi ziyarete gelicez seni.?

Son düzenleme:
Ne hayvanlar var ya görüyomusun,
Bi de gidip durdukları yere bak Burak ALBAYRAK'a kafa tutmuşlar utanmadan,
Yollarda görmek istemediğimiz serseriler bunlar :farao::p

Kaç gündür nete girememiştim, girer girmez öldüm gülmekten zenon gözlüm, aklına sağlıkmı allah akılfikir versinmi ne diyim bilemedim sana :p :queen::queen::queen:

sonucta o foto boşu boşuna cekilmedi
geyik tufanı yaratmak için 2hafta bekledi :p
aklıma sağlık :cherry: :queen:

xenon gözlü lz balıkçı alacağın olsun soonunda yapacağını yaptın bu fotoyu yükledin elime geçme :pyukarda madalyalar var hepsi bizim kazandığımız :queen:akşam akşam koptum ya ellerine sağlık :rendeer:güldürdün baya unutmuştum o fotoyu :rendeer:

Allah neşeni bozmasın :wiinkk:

tamam :cat:yarın haber veririm sana :)

artçıya baksana sanki üçyüz le gidiyo nasılda yatmış hellal olsun valla korumalarda tam :queen:bunlarda iş var :cat:

sadece kaskları eksik
orda çalışan ibodan alınan haberlere göre
kask dayanmıyormuş M. ya virajlarda freni sıkmak yerine kaskını yere sürtüyormuş
çıkan kıvılcımlardan orman yangını cıkmış :cyclopsan :silent: :queen::queen:

Son düzenleme:
JEYNAJEYNA elinize saglık çok iyi yapmışsınız.benim ARKADAŞIMI (KARDEŞİMİ)
yalnız bırakmayın orada sık sık ziyaret edin.orası bizim mekanımız yazın bol bol orada buluşuruz.kendinize iyi bakın öpüldünüz

yalnız bırakmayın orada sık sık ziyaret edin.orası bizim mekanımız yazın bol bol orada buluşuruz.kendinize iyi bakın öpüldünüz

kendisiyle bugun tanısamadık ama umarım bir dahaki sefere tanısabiliriz abi bizde sevdik orayı huzurlu biyer guzl gunlere.:cat:

afiyet bal seker olsun sagol dusundugun icin ama istesem, sevsemde gelemem ciftlikteyim resimler icin sagol cok tesekkur ederim guzel gundu arasıra yapalım. bide su izmir cesuru ziyaret konusu ustunde duralım yarın goruselim jeyna sagol iyi aksamlar yigene ve yengeye selam....

hızlıcesi1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...... ne zman musaitsin izmire bi ziyarete gelicez seni.?

istediyin zaman gel her zaman müsaidim çok sevinirim :rendeer:

melcor kardesim ben herzaman varım hele cesuru gormeye elbette balık gotururuz ona sever o

istediyin zaman gazı çevir gel gelmeden haber ver bana numaram var sende beklerim :rendeer:

Son düzenleme:
tamam cesut tşk
bu arada arkadaşlar geziye 4 kişi gittık gere donuşte benim onden giden bizim arkadaş mamy (cbf 150) kaza yaptı ,viraji alamadı gozumun onunde levhaya carptı.. birşey olmadı ama genide hepimiz cok uzulduk.

tamam cesur tşk
bu arada arkadaşlar geziye 4 kişi gittık gere donuşte benim onden giden bizim arkadaş mamy (cbf 150) kaza yaptı ,viraji alamadı gozumun onunde levhaya carptı.. birşey olmadı ama genide hepimiz cok uzulduk.

yapmabe kardeşim mamy ye geçmiş olsun özüldüm bak şimdi inşallah bişisi yoktur yaralanmadı inşallah :pale:

yok yok birşey ,depo coktu ufak tefek cizikler motorda ,cocukta birşey yok allahtan ama tabi genide kaza sonucta,ee artık viraja hızlı girmecek ,yatıramadı motor ,durduramadı,zaten birisi levhai koydu oraye işte olan oldu

Kaza yapan kardeşimize geçmiş olsun inşallah en kötüsü böyle olur kazaların.

Epeydir iştirak edemiyoruz gezi aktivitelerine ama gönlümüz hep gezenlerle:cat:

oğuz abi bülent kaptanı yanlız bıraktık galiba biara baskın yapalım :)balık yemeye gidelim şöyle aslan sütü falan olsun :p

arkadaşlar bugün sabah işe giderken sıkıştırılma sonucu yeşilderede kahramanlr ayrımında o kırmızı borulara tkılp düştüm :pale:

özer abi pazar günü kulaklarınızı çınlattık, özlettiniz kendinizi.en kısa sürede görüşmek üzere, marina ya selamlar :rendeer:

tamam cesut tşk

nazar deydi yemin ediyorum
geçmiş olsun beyler Allah beterinden saklasın:rendeer:

arkadaşlar bugün sabah işe giderken sıkıştırılma sonucu yeşilderede kahramanlr ayrımında o kırmızı borulara tkılp düştüm :pale:

yeşilderenin sabah ve akşam trafiginde cok dikkat etmek gerekiyor
makas yapanlar mı dersin 100 metrelik yerde araclarının ivmelenmesini test edenler mi dersin
minibüs,otubus...
çok geçmiş olsun :cat:

uzun süre oldu görüşmeyeli özledik wallaaa :)
yengeye selamlar,saygılar :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar