[İzmir - MT]

gecmis olsun kardesim sende bisey yoktur umarım..

sağol teşekkürler yok abi sadece sağ kol zedelendi birazda sol diz kapağm :cat:

tamam cesut tşk
bu arada arkadaşlar geziye 4 kişi gittık gere donuşte benim onden giden bizim arkadaş mamy (cbf 150) kaza yaptı ,viraji alamadı gozumun onunde levhaya carptı.. birşey olmadı ama genide hepimiz cok uzulduk.

mamy geçmiş olsun allah hepimize kaza bela göstermesin :cat:

Son düzenleme:
washburn24; 2008 modellerin S&T Kanuni olması lazım bunda hysoung yazıyor, ya yazıyı değiştirmiş ya 2008 değil...ayrıca verdiğin ilan pasif durumda...
vasco1925 kullandı kısa bir süre ona danış belki tavsiyesi olur sana:cat:

arkadaşlar bu motoru almayı düşünüyorum ne dersiniz ? bu motoru bileniniz var mı? en fazla kaç para vereyim motora?tabi bi de eğer kesin karar verirsem motoru almaya ben motordan anlarım hyosung da kullandım motora bakmaya seninle gelirim diyecek olan var mı?

http://www.sahibinden.com/2008_mode...kimlari_yapilWQQaXQQ9410988WQQpXQQdisplayitem

kardeşim bence hiç bulaşma hysunga 6500 liraya çok temiz 2006 veya 2005 model 500 lük japon makina alırsın temiz er 5 alırsın en basiti 10 numara makina :cat:vaz geç çakma lardan gene sen bilirsin arz talep meselesi saygılar kardeşim :rendeer:

kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun lütfen daha dikkatli olalım:silent::silent::cat:

kardeşim bence hiç bulaşma hysunga 6500 liraya çok temiz 2006 veya 2005 model 500 lük japon makina alırsın temiz er 5 alırsın en basiti 10 numara makina :cat:vaz geç çakma lardan gene sen bilirsin arz talep meselesi saygılar kardeşim :rendeer:

sana katılıyorum kardeşim doğru yolu gösterdiğin için :cat: arkadaşları uyarmak lazım

JEYNAJEYNA elinize saglık çok iyi yapmışsınız.benim ARKADAŞIMI (KARDEŞİMİ)
yalnız bırakmayın orada sık sık ziyaret edin.orası bizim mekanımız yazın bol bol orada buluşuruz.kendinize iyi bakın öpüldünüz

oralarda camp yapmaya gidicez dimi oğuz abi benide götürcen dimi:queen:

Son düzenleme:
:pale:arkadaşlar Hollandada düşen uçağımızda 9 kişi ölmüştür ölenlere allahtan rahmet diliyorum 50 yaralı var 25 i ağırmış onlarada allahtan acil şifa dillerim :pale:

washburn24; 2008 modellerin S&T Kanuni olması lazım bunda hysoung yazıyor, ya yazıyı değiştirmiş ya 2008 değil...ayrıca verdiğin ilan pasif durumda...
vasco1925 kullandı kısa bir süre ona danış belki tavsiyesi olur sana:cat:

2008 in başında üretilenler hyosung diye biliyorum ben ana.

aslında doğru söylüyosun ama ss almak istiyorum bende işte..

Son düzenleme:
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun lütfen daha dikkatli olalım:silent::silent::cat:

sana katılıyorum kardeşim doğru yolu gösterdiğin için :cat: arkadaşları uyarmak lazım

oralarda camp yapmaya gidicez dimi oğuz abi benide götürcen dimi:queen:

naci abi nasılsın ?hep gelcem diyon gelmiyon özledik seni ya.:salut: mutlu abiyede selamlar kolay gelsin:cat:

aynen katılıyorum :cat:

ne güzel konuşuyosunuz öyle, bir motorcuyu er-5 lendirmek kadar büyük bi sevap olabilirmi :cherry:

aslında doğru söylüyosun ama ss almak istiyorum bende işte..

ss sevgisi gayet yaygın bi durum ama GT250R sadece s olabilir yani ööle süper bi tarafı yok, boşa bile geçmiyo vitesi korelinin malında :cherry:,
bak gel sen yukardaki abilerinin kardeşlerinin sözünü dinle :cat:

ne güzel konuşuyosunuz öyle, bir motorcuyu er-5 lendirmek kadar büyük bi sevap olabilirmi :cherry:

ss sevgisi gayet yaygın bi durum ama GT250R sadece s olabilir yani ööle süper bi tarafı yok, boşa bile geçmiyo vitesi korelinin malında :cherry:,
bak gel sen yukardaki abilerinin kardeşlerinin sözünü dinle :cat:

biz her zaman güzel olanı öneririz :rendeer: kimsenin özülmesini istemeyiz :rendeer:

aynısını bende diyecektim zaten ama ER5 sahibi olarak yorumum çok objektif görünmeyebilirdi :wiinkk:
hyoya çinli muamelesi yapmak haksızlık olur elbette ama japon olsun çamurdan olsun washburn24 :cat:

arkadaşım doğru diyosun ama bunlar da 40000 km de 10 yıllık motorlar bunlarda sorun yaşama riskim gt250r den daha fazla sanki..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar