[İzmir - MT]

çok isterdim ama motorum dukkanda bakım yapıcam dıye dagıttım bu gun gıdıp toplıycam çoban etede yakınım aslında ama yetişemem sıze ıyı eylenceler ama en yakın zamanda goruşucez hayırlısı ıle :)...

çok isterdim ama motorum dukkanda bakım yapıcam dıye dagıttım bu gun gıdıp toplıycam çoban etede yakınım aslında ama yetişemem sıze ıyı eylenceler ama en yakın zamanda goruşucez hayırlısı ıle :)...

biz bir eglendik bir eglendik anlatamam daha sessiz co ile yeni eve girdik şimdi sıcak çaylarımızı içecegiz kanımız donduda birazcık:queen::queen:

afıyet bal seker olsun oguz abı nasıl gectı fotolar cok guzelmıs keske gelebılseydım bende

iyi akşamlar arkadaşlar izmirde tvs apache nerde satılıyor bilgisi olan varmı

bildiyim bir kaç yer var gelirsen tanıştırıyım :wiinkk:

Bu cuma toplantısına değilde bir daha kine katılırsam bana da verirmisin abi ?(sticker)
Bende aranıza katılmak istiyorum,sizlerle tanışmak,çok heyecanlıyım :p
Sticker vermeyeceksen gelmiycem.

sen gel bi hayırlısıyla seni kimlerle tanıştıracam :wiinkk:heyecandan dürt köşe olcaksın :queen:

Son düzenleme:
arkadaslar yaklaşık üç gün önce basladığım işi bugün bıraktım.yine emekli hayatına geciyom umarım karakaçanımı satmak zorunda kalmam bu gidişle .:pr: patron milleti çok canımı sıkmaya başladı artık:farao::farao:

herkese ii haftalar:rendeer::rendeer:

arkadaslar yaklaşık üç gün önce basladığım işi bugün bıraktım.yine emekli hayatına geciyom umarım karakaçanımı satmak zorunda kalmam bu gidişle .:pr: patron milleti çok canımı sıkmaya başladı artık:farao::farao:

senin bu iş memleket meselesi oldu valla daha yeni sevindik kardeşim n yaptın ya şu kriz geçene kadar bi şekil yapsaydın neyse her işte bir hayır vardır:cat:

dostum üzüldüm yaaa ; sıkma canını :wiinkk:
sana da iyi haftalar

ARANIYOR!!!

izmirde adlarının tam olarak bilinmedigi M. ve ekürisi C. sokaklarda 1980 model BMX leriyle terör estirmeye devam ediyor.Alınan son bilgilere göre hızlı adam M. Altınyolda bir hayabusayı tokatlamış tokatlanan motorcunun ise bunu kaldıramadıgı için intahar etmiş olabileceginden şüpheleniyor...

:queen::queen:::xblink::::piloot::

gözünüzü 4 açın :p

Son düzenleme:
dostum üzüldüm yaaa ; sıkma canını :wiinkk:
sana da iyi haftalar

ARANIYOR!!!

izmirde adlarının tam olarak bilinmedigi M. ve ekürisi C. sokaklarda 1980 model BMX leriyle terör estirmeye devam ediyor.Alınan son bilgilere göre hızlı adam M. Altınyolda bir hayabusayı tokatlamış tokatlanan motorcunun ise bunu kaldıramadıgı için intahar etmiş olabileceginden şüpheleniyor...

xenon gözlü lz balıkçı alacağın olsun soonunda yapacağını yaptın bu fotoyu yükledin elime geçme :pyukarda madalyalar var hepsi bizim kazandığımız :queen:akşam akşam koptum ya ellerine sağlık :rendeer:güldürdün baya unutmuştum o fotoyu :rendeer:

ben tanıyorum bunları ama fidye isterim ancak öle söylerim :p

sana biz kırem versem :mrgreen:

Son düzenleme:
Watari işin hayırlı olsun ,
İzmirli_ua seninde hem girişin hemde çıkışın ikiside hayırlı olsun :p

ARANIYOR!!![/COLOR]

Ne hayvanlar var ya görüyomusun,
Bi de gidip durdukları yere bak Burak ALBAYRAK'a kafa tutmuşlar utanmadan,
Yollarda görmek istemediğimiz serseriler bunlar :farao::p

Kaç gündür nete girememiştim, girer girmez öldüm gülmekten zenon gözlüm, aklına sağlıkmı allah akılfikir versinmi ne diyim bilemedim sana :p :queen::queen::queen:

ben tanıyorum bunları ama fidye isterim ancak öle söylerim :p

:queen:Fidye istiyon ha...
Sana sus payı olarak 25 tane midye sööliyim :cherry:

Son düzenleme:
iyi akşamlar izmir mt..
hemen size taze taze bugunki ufak gezinin fotograflar paylaşımı sunyorum ,hemen yukleyurum

cesi tıkabasaya uğrayınca haber et, topiki açalım :cherry::cat:

tamam :cat:yarın haber veririm sana :)

Watari işin hayırlı olsun ,
İzmirli_ua seninde hem girişin hemde çıkışın ikiside hayırlı olsun :p

Ne hayvanlar var ya görüyomusun,
Bi de gidip durdukları yere bak Burak ALBAYRAK'a kafa tutmuşlar utanmadan,
Yollarda görmek istemediğimiz serseriler bunlar :farao::p

Kaç gündür nete girememiştim, girer girmez öldüm gülmekten zenon gözlüm, aklına sağlıkmı allah akılfikir versinmi ne diyim bilemedim sana :p :queen::queen::queen:

:queen:Fidye istiyon ha...
Sana sus payı olarak 25 tane midye sööliyim :cherry:

artçıya baksana sanki üçyüz le gidiyo nasılda yatmış hellal olsun valla korumalarda tam :queen:bunlarda iş var :cat:

Son düzenleme:
bu sabah Melcorla plansız anlaşarak bir kac arkadaş yanımıza alarak cafeden yola ciktık...
Melcor ve eşi

bizim arkadaşlarımız cafesı soguk yoldan geldımızda sicak cay ve guzel kumpir

bizimle gelen abi kusura bakmayin isimler conusunda cok berbatım rusum işte ama o adama yaşlı dede derim

tanıdık gelyormu sizlere bulent abinın cok selamı var ama kendisi yoktu telde konuştum

1rer cay ictık

gezinın sonunda bi yemek yelim ac gozlu melcor bize 1 tane bile vermedi tek yedı,şaka tabi o yedı biz baktık yani ac digildık cay ictık

MELCOR buda senin en sevdıgın yemek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar