hoş gördük abi eyvallah![]()
eyvallah kardeşim yarın gezimiz var. çoban ete gelmek istersen yarın 10 da sabah gaziemir MİĞROS ta olacagız.oradan toplu halde çıkacagız haberin olsun:cat:
hoş gördük abi eyvallah![]()
çok isterdim ama motorum dukkanda bakım yapıcam dıye dagıttım bu gun gıdıp toplıycam çoban etede yakınım aslında ama yetişemem sıze ıyı eylenceler ama en yakın zamanda goruşucez hayırlısı ıle...
iyi akşamlar arkadaşlar izmirde tvs apache nerde satılıyor bilgisi olan varmı
Bu cuma toplantısına değilde bir daha kine katılırsam bana da verirmisin abi ?(sticker)
Bende aranıza katılmak istiyorum,sizlerle tanışmak,çok heyecanlıyım
Sticker vermeyeceksen gelmiycem.
maddi bir iş var olursa kesin gelicem:cat:bildiyim bir kaç yer var gelirsen tanıştırıyım :wiinkk:
sen gel bi hayırlısıyla seni kimlerle tanıştıracam :wiinkk:heyecandan dürt köşe olcaksın :queen:
arkadaslar yaklaşık üç gün önce basladığım işi bugün bıraktım.yine emekli hayatına geciyom umarım karakaçanımı satmak zorunda kalmam bu gidişle .r: patron milleti çok canımı sıkmaya başladı artık:farao::farao:
herkese ii haftalar:rendeer::rendeer:
arkadaslar yaklaşık üç gün önce basladığım işi bugün bıraktım.yine emekli hayatına geciyom umarım karakaçanımı satmak zorunda kalmam bu gidişle .r: patron milleti çok canımı sıkmaya başladı artık:farao::farao:
herkese ii haftalar:rendeer::rendeer:

ben tanıyorum bunları ama fidye isterim ancak öle söylerim![]()
dostum üzüldüm yaaa ; sıkma canını :wiinkk:
sana da iyi haftalar
ARANIYOR!!!
izmirde adlarının tam olarak bilinmedigi M. ve ekürisi C. sokaklarda 1980 model BMX leriyle terör estirmeye devam ediyor.Alınan son bilgilere göre hızlı adam M. Altınyolda bir hayabusayı tokatlamış tokatlanan motorcunun ise bunu kaldıramadıgı için intahar etmiş olabileceginden şüpheleniyor...
:queen::queen:::xblink:::iloot::
gözünüzü 4 açın![]()
ARANIYOR!!![/COLOR]
izmirde adlarının tam olarak bilinmedigi M. ve ekürisi C. sokaklarda 1980 model BMX leriyle terör estirmeye devam ediyor.Alınan son bilgilere göre hızlı adam M. Altınyolda bir hayabusayı tokatlamış tokatlanan motorcunun ise bunu kaldıramadıgı için intahar etmiş olabileceginden şüpheleniyor...
:queen::queen:::xblink:::iloot::
gözünüzü 4 açın![]()
cesi tıkabasaya uğrayınca haber et, topiki açalım :cherry::cat:
Watari işin hayırlı olsun ,
İzmirli_ua seninde hem girişin hemde çıkışın ikiside hayırlı olsun![]()
Ne hayvanlar var ya görüyomusun,
Bi de gidip durdukları yere bak Burak ALBAYRAK'a kafa tutmuşlar utanmadan,
Yollarda görmek istemediğimiz serseriler bunlar :farao:
Kaç gündür nete girememiştim, girer girmez öldüm gülmekten zenon gözlüm, aklına sağlıkmı allah akılfikir versinmi ne diyim bilemedim sana:queen::queen::queen:
:queen:Fidye istiyon ha...
Sana sus payı olarak 25 tane midye sööliyim :cherry:
iyi akşamlar izmir mt..
hemen size taze taze bugunki ufak gezinin fotograflar paylaşımı sunyorum ,hemen yukleyurum
iyi akşamlar izmir mt..
hemen size taze taze bugunki ufak gezinin fotograflar paylaşımı sunyorum ,hemen yukleyurum