arkadaşlar bu hafta sonu hava tahminlerine güre hava iyi olcakmış .pazar günü bi mangal yapalım çoban ette şöyle bize yakışır olsun .varmısınız çoktandır özlemiştik mangalı havalardan dolayı :cat:
arkadaslar günaydın herkese bugün yeni işime başladım ilk günüm sonunda kurtuldum evden:cherry::cherry::cherry:
arkadaşlar bu hafta sonu hava tahminlerine güre hava iyi olcakmış .pazar günü bi mangal yapalım çoban ette şöyle bize yakışır olsun .varmısınız çoktandır özlemiştik mangalı havalardan dolayı :cat:
kardeşim yeni işin hayırlı olsun bol kazançlar diliyorum:cat::cat:
evet cesur sana katılyorum hava guzel olur ,ben motorumu buyutum o yuzden bizde varız
iyi akşamlar herkezeabi toplantı yokmu yarın :silent: ? çünkü pazar günü dershanedeyim ondan sordum :salut: cuma varsa toplantı katılmayı düşünüyorum
![]()
bende gelirim süper olur..:cat: yağmurdan dolayı ben motoru,motor beni unuttu valla :salut:
işin hayırlı olsun şimdiden:cat: kek geleneğine gelince tabii iyii olur açılış bende başlasın:cherry: da toplantıda kaç kişi oluyo genelde en kalabalık hali kaç kişidir :silent:söz ben kek getircem arkadaşlar :cherry:
herkese ii dilekleri için çok teşekkür ederim :rendeer: bende artık keksiz bırakmam sizi ama ilk maaşı alınca :queen::queen::queen:
ben varım:cat:
bu hava tahminlerini senmi yapıyon nedir hep güzel diyon nerdeyse kar yağacakama olsun biz motorcuyuz nerde buluşuyoz bi topak açın bakalım:cherry::queen:
evet cesur sana katılyorum hava guzel olur ,ben motorumu buyutum o yuzden bizde varız
iyi akşamlar herkezeabi toplantı yokmu yarın :silent: ? çünkü pazar günü dershanedeyim ondan sordum :salut: cuma varsa toplantı katılmayı düşünüyorum
![]()
arkadaşlar olursa bendevarım mangala haa yeni gelen arkadaşlar kekler sorun deil siz gelin ama eliboş gelmeyinnn:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cherry::queen:
herkes kendine dikkat etsin yeter ok
nerde hareket orda bereket kekler havalarda uçuşuyor hadi bakalım
gezi topiyini açtık sız daha burdamısınız :queen:duyurularda hadi bakıyım marş![]()
toplantıları 2 haftada bir dözenliyoruz haftaya olcak bu hafta yaptık toplantıyıistiyorsan çok bu haftada ikimiz yapalım bir topantı :queen:takib et yoksa ceza yersin biliyon deyilmi pasta çörek kurabiye muhabetini :mrgreen::rendeer:
:
abisi geçen cuma toplantı vardı.yani bir varmış bir yokmuş anladın sen onii yani bir dolu bir boş okeymiii:salut::salut:
erman hayırlı olsun bol kazançlar...
watari (Resul) sende var sanki iş güç yeni bişeyler...yanlış mı biliyorum ???