[İzmir - MT]

arkadaşlar bu hafta sonu hava tahminlerine güre hava iyi olcakmış .pazar günü bi mangal yapalım çoban ette şöyle bize yakışır olsun .varmısınız çoktandır özlemiştik mangalı havalardan dolayı :cat:

herkese ii dilekleri için çok teşekkür ederim :rendeer: bende artık keksiz bırakmam sizi ama ilk maaşı alınca :queen::queen::queen:

arkadaşlar bu hafta sonu hava tahminlerine güre hava iyi olcakmış .pazar günü bi mangal yapalım çoban ette şöyle bize yakışır olsun .varmısınız çoktandır özlemiştik mangalı havalardan dolayı :cat:

bu hava tahminlerini senmi yapıyon nedir hep güzel diyon nerdeyse kar yağacak :) ama olsun biz motorcuyuz nerde buluşuyoz bi topak açın bakalım:cherry::queen:

bende gelirim süper olur..:cat: yağmurdan dolayı ben motoru,motor beni unuttu valla :salut:

iyi akşamlar herkeze:) abi toplantı yokmu yarın :silent: ? çünkü pazar günü dershanedeyim ondan sordum :salut: cuma varsa toplantı katılmayı düşünüyorum :)

iyi akşamlar herkeze:) abi toplantı yokmu yarın :silent: ? çünkü pazar günü dershanedeyim ondan sordum :salut: cuma varsa toplantı katılmayı düşünüyorum :)

toplantıları 2 haftada bir dözenliyoruz haftaya olcak bu hafta yaptık toplantıyı :)istiyorsan çok bu haftada ikimiz yapalım bir topantı :queen:takib et yoksa ceza yersin biliyon deyilmi pasta çörek kurabiye muhabetini :mrgreen::rendeer:

bende gelirim süper olur..:cat: yağmurdan dolayı ben motoru,motor beni unuttu valla :salut:

aman dikatlı gel :wiinkk:

Son düzenleme:
işin hayırlı olsun şimdiden:cat: kek geleneğine gelince tabii iyii olur açılış bende başlasın:cherry: da toplantıda kaç kişi oluyo genelde en kalabalık hali kaç kişidir :silent:söz ben kek getircem arkadaşlar :cherry:

sen yinede 20,25,30 kişi civarı getir işte bak kafana göre. baş köşe senin hakkını ver haaa CESİ zaten 5 kişilik yer VOLKİİ 4 kişilik ben 6 gerisi kibar onları tek say:queen::queen::queen:

herkese ii dilekleri için çok teşekkür ederim :rendeer: bende artık keksiz bırakmam sizi ama ilk maaşı alınca :queen::queen::queen:

senide sıraya yazdım ERMANKO:queen::queen:

Farkındayım sende varsın.sıra sanada gelecek sıranı bekle acele etme:salut::salut::salut::queen::queen::queen:

bu hava tahminlerini senmi yapıyon nedir hep güzel diyon nerdeyse kar yağacak :) ama olsun biz motorcuyuz nerde buluşuyoz bi topak açın bakalım:cherry::queen:

CESUR bu sagı solu belli olmaz.cesurdur ne yapsa yerudur:cat:

evet cesur sana katılyorum hava guzel olur ,ben motorumu buyutum o yuzden bizde varız

kardeşim hayırlı olsun ne aldın.yeni makinanın markası ne dir.kaçlık tanıştır bizi makinanla:):)

Son düzenleme:
arkadaşlar olursa bendevarım mangala haa yeni gelen arkadaşlar kekler sorun deil siz gelin ama eliboş gelmeyinnn:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cherry::queen:

herkes kendine dikkat etsin yeter ok

Son düzenleme:
arkadaşlar olursa bendevarım mangala haa yeni gelen arkadaşlar kekler sorun deil siz gelin ama eliboş gelmeyinnn:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cherry::queen:

herkes kendine dikkat etsin yeter ok

valla NUR alıştırdı bizi KEK,e keksizde olmuyor yaa hem agzımız tatlanıyor:cat:

nerde hareket orda bereket kekler havalarda uçuşuyor hadi bakalım

senden yemedik usta kekii

gezi topiyini açtık sız daha burdamısınız :queen:duyurularda hadi bakıyım marş :p

tamam tamam gidiyoruz:queen::queen:

Son düzenleme:
toplantıları 2 haftada bir dözenliyoruz haftaya olcak bu hafta yaptık toplantıyı :)istiyorsan çok bu haftada ikimiz yapalım bir topantı :queen:takib et yoksa ceza yersin biliyon deyilmi pasta çörek kurabiye muhabetini :mrgreen::rendeer:

:

rüşvet olarak yaş pasta geçiyomu :p saka bi yana istediğiniz kurabiye olsun :wiinkk: sağlık olsun abi diğer toplantıya gelirim artık :) iyi eğlenceler :cat:
abisi geçen cuma toplantı vardı.yani bir varmış bir yokmuş anladın sen onii yani bir dolu bir boş okeymiii:salut::salut:

anladım Oğuz abim sağlık olsun :wiinkk: haftaya olan toplantıya katılırım artık :cat: size iyi eğlenceler :cat:

erman hayırlı olsun bol kazançlar...

watari (Resul) sende var sanki iş güç yeni bişeyler...yanlış mı biliyorum ???

evet kardeşim, ben de araş. gör. oldum artık :queen::queen: Benim de bir işim var:bounce:

onun kağıt işleri felan bayaa baş ağrıttı, siteye bile giremedim bayaadır.:pale:

En kısa zamanda görüşmek dileklerimle İzmir MT

herkeze gunaydın.
Oguz abi ben monero diye bir marka aldım (200cc),baktım olucak gibi digil hemen cinliye sarıldım,ama genide fena digil ,ee artık bi akşam gelirim toplantıya hatta gelirız melconla oda adadan,fakat kek muhapetı canımı cok sıkyor izmir yolu cok uzun kekler biter dige korkyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar