[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
özledik seni dostum ara sıra ses ver burdayım iyiyim de şafak kaç ?? merak ettim :silent:

Saol dostum:wiinkk:
Şafağı salla,daha çok var...Ben pek saymıyorum,147 bu gün..Sen sorunca programdan baktım.Şafağa çok var da,mehtap az kaldı.İnşallah önümüzdeki ay İzmir imdeyim 1 haftalığına da olsa.
Bende çok özledim herkesi,herşeyi.
Kim ne derse desin bir erkeğin en büyük sınanması askerlik.Her ne kadar askerlikle alakam olmasa da.

bol güneşli günler arkadaslar .:cherry: cuma toplantı olcak mı ? var mı bi plan ?:cat:

ii akşamlar arkadaşlar .izmir mt nerde bu aksam ya.kimse yok ortada.toplandınız geziye falan mı gittiniz hep beraber noluyo??:queen::queen:

Son düzenleme:
Kardeşim Oğuz, şu Sizin Siteye nasıl Fotoğraf yükleyecem bi anlatta Cesur'a son dalışta vurduğum 20 paççacık Balıkları göstereyim

Kardeşim Oğuz, şu Sizin Siteye nasıl Fotoğraf yükleyecem bi anlatta Cesur'a son dalışta vurduğum 20 paççacık Balıkları göstereyim

ah be abim kanıma girme beni getirtme oraya kadar şimdi bu gönlerde gelmeyi düşünüyorum havalar biraz açılsın gelcez abim saygılar :rendeer:

bol güneşli günler arkadaslar .:cherry: cuma toplantı olcak mı ? var mı bi plan ?:cat:

ii akşamlar arkadaşlar .izmir mt nerde bu aksam ya.kimse yok ortada.toplandınız geziye falan mı gittiniz hep beraber noluyo??:queen::queen:

olmazmı herzamnki yerdeyiz marpuçta :wiinkk:

Son düzenleme:

tamam kardeşim anlatırım ben sana bilare dikkat et dalarken cesur falan çıkmasın karşına :rendeer:

ah be abim kanıma girme beni getirtme oraya kadar şimdi bu gönlerde gelmeyi düşünüyorum havalar biraz açılsın gelcez abim saygılar :rendeer:

olmazmı herzamnki yerdeyiz marpuçta :wiinkk:

tamam kardeşim işallah gelirim biliyorsun durumları:pale:

Son düzenleme:
Davutlardan Sevgilerimle Dostlarıma

Cesur Kardeşim şunlar sadece biraz olan bölümü foto yüklemeyi yeni öğreniyorumda:cat:
wbxo1x.jpg

Cesur Kardeşim şunlar sadece biraz olan bölümü foto yüklemeyi yeni öğreniyorumda:cat:
wbxo1x.jpg

bülent abicim çok bereketli bir gön müş maşallah canım çekti be en yakın zamanda ordayız allah izin verirse inşallah yanlız beraber çıkarız bu sefer :rendeer:eek:rdaki bütün dostlara sellamlar bülent abim :rendeer:

off ne güzel resim o öyle,
aman bülent abi kaldırma balıkları hemen gelip bi resim alayım bende :p

abi ne güzel laflar onlar öyle, dalış diyon , balık diyon, vurmak diyon aklımızı alıyon,
rastgele.

wbxo1x.jpg

bülent kardeşim uzun zmndır seni göremiyorduk tabi böle kıskanılacak hareketler yapma:pale: bizi buralarda ağlatma valla balıklar süper sen öylesin daha n diyelim kavuşmak dileğiyle sevgiler:rendeer::rendeer:

wbxo1x.jpg

dostum vallaha mahalleye bidahakine elin boş gelirsen. yenide 4 lastik almışsın :queen::queen:anlarsın yaa:queen::queen:delik melik olursa benden BİL............ME:queen::queen:HAFTAYA HİBİBİBLER ÖTER ÖTMEZ ORDAYIZ bizim takım tam takım:cat::cat::cat:

bülent kardeşim uzun zmndır seni göremiyorduk tabi böle kıskanılacak hareketler yapma:pale: bizi buralarda ağlatma valla balıklar süper sen öylesin daha n diyelim kavuşmak dileğiyle sevgiler:rendeer::rendeer:

naci dostum sen de geliyorsun kıvırma yengemide getir:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Barbaros Tekneden Selamlar

Dostlarım merak etmeyin bunların geldiği yerde daha çok var Sizede bıraktım:cat::cat: :cat:
Haftaya kısmet olursa Sizleri Bekliyorum Naci Dostumu
1hqfx1.jpg
zu unutmayın Lütfen

bülent abim kıskandık vallah o koca balığı sakın kimseye verme ben tutum deyilmi abicim :p yokmu fotoşop :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar