DOSTUM VN 800 AKÜLERİ NE KADARDIR ACABA BİR BİLGİN VARMİ BİRDE HAVA FİLİTRESİ NE kadar acaba fiyatları:silent:
abi kaç amper oldugunu ve boy-en-genişlik ölcüleri kaç cm dir onları öğrenirsen hemen öğrenirim :cat:
DOSTUM VN 800 AKÜLERİ NE KADARDIR ACABA BİR BİLGİN VARMİ BİRDE HAVA FİLİTRESİ NE kadar acaba fiyatları:silent:
özledik seni dostum ara sıra ses ver burdayım iyiyim de şafak kaç ?? merak ettim :silent:
bol güneşli günler arkadaslar .:cherry: cuma toplantı olcak mı ? var mı bi plan ?:cat:
ii akşamlar arkadaşlar .izmir mt nerde bu aksam ya.kimse yok ortada.toplandınız geziye falan mı gittiniz hep beraber noluyo??:queen::queen:
Kardeşim Oğuz, şu Sizin Siteye nasıl Fotoğraf yükleyecem bi anlatta Cesur'a son dalışta vurduğum 20 paççacık Balıkları göstereyim
bol güneşli günler arkadaslar .:cherry: cuma toplantı olcak mı ? var mı bi plan ?:cat:
ii akşamlar arkadaşlar .izmir mt nerde bu aksam ya.kimse yok ortada.toplandınız geziye falan mı gittiniz hep beraber noluyo??:queen::queen:
Kardeşim Oğuz, şu Sizin Siteye nasıl Fotoğraf yükleyecem bi anlatta Cesur'a son dalışta vurduğum 20 paççacık Balıkları göstereyim
ah be abim kanıma girme beni getirtme oraya kadar şimdi bu gönlerde gelmeyi düşünüyorum havalar biraz açılsın gelcez abim saygılar :rendeer:
olmazmı herzamnki yerdeyiz marpuçta :wiinkk:
Cesur Kardeşim şunlar sadece biraz olan bölümü foto yüklemeyi yeni öğreniyorumda:cat:![]()
Cesur Kardeşim şunlar sadece biraz olan bölümü foto yüklemeyi yeni öğreniyorumda:cat:![]()
herkese bol güneşli ve cesmelerinden su akan bi izmir günü diliyorum.:queen::queen::queen:
bülent kardeşim uzun zmndır seni göremiyorduk tabi böle kıskanılacak hareketler yapmaale: bizi buralarda ağlatma valla balıklar süper sen öylesin daha n diyelim kavuşmak dileğiyle sevgiler:rendeer::rendeer:
coach la beraber bodrumdayız... gazladık takıldık, aleme aktık..votkasız redbullarımızı içtik,
yok mu bu tarafa gelen?![]()
kaç kişi geliyor yarın
yarın kaç kişiyiz
nerelerdein hani yeni resimler yokmu