sanada iyi akşamlar
hayırlı aksamlar arkadaslar
gunaydinlaarrrr! bir sisli - puslu ama pek bi guzel Izmir sabahiyla uyanmak gercekten super! seviyorum bu sehri!

iyi gezmişsiniz kardeşim.ama bizde belki c.tesi akşamı çok güzel bir yer var bilirsin sıgacık akşam yılan balıgı çok yapıyor dere baglantısı oldugu için derede kefal ve sazan da var.yapacazzzz işte bişeyler gidersek BAKALIM
oguz abi yılan balıgı yeniyormu :silent:
maşallh herkez biyerlere gidiyo ama olsun gezmiş gibi oluyorum sayenizde yalnız fazla resim atın ortamı gelemiyenlerde yaşasın benim gibi
kardeşim nerelerdesin özledim seni bi gel yüzünü göreyim tabi gezmekten fırsat bulursan gezin bakalım yılan da tutarsın çıyan dar: keşke bende gelebilsem yılana razıyım şimdiden iyi eğlenceler diliyorum
yılan balığının eti çok lezzetli olur:cat:
oğuz abim beni unutma sakın bende gelcem:cherry::cherry:
pazar günkü küçük gezimizin güzel gecmesinde en büyük pay semra abla ve rahmi dedenin di.gelen yüzleri hiç solmasın .ikisinede cok teşekkür ederim .ayrıca cesur a cok tesekkür ederim böle güzel insanlarla tanışmam da vesile olduğu için:rendeer::rendeer:
Cesur abi hafta sonlarını hiç boş gecirmiyorsun hep geziyon valla.:mrgreen:
yenmezmi süper olur bir ml.gr kılçık yok yapmasını bilenler tadını bilir:cat::cat::cat:
valla ben bu sıralar pek gezemiyorum be kardeşim hiç başımızdan DERTeksik olmuyor ki c.tesi geceden gidecegiz.valla ben balık tutmasından anlamam sabaha kadar içecem ateş başında denize 5 metre uzakta soguk kumların üzerinde ne yapayım biraz EFKAR dagıtacam:salut::salut:
KARDEŞİM c.tesi gece gidecegiz ama siz sabah gelmek isterseniz yer SEFERİHİSAR AZMAK sorarsan yol üzerinde herkez gösterir:cat::cat:
tabi burada çay da var oradada sazan oluyor ama onun yemi ayrı heralde onu gündüz tutuyorlar
motorcu dedinmi öyle olmalı gezmeli yaşamanın farkına varmalı bizlerde bunu yapıyoruz emrulah kardeşim izmire geldinmi senide gezdiriyim :rendeer: :queen:
en iyisini yaparsın tam efkarlık mekan tadını çıkarınyenmezmi süper olur bir ml.gr kılçık yok yapmasını bilenler tadını bilir:cat::cat::cat:
valla ben bu sıralar pek gezemiyorum be kardeşim hiç başımızdan DERTeksik olmuyor ki c.tesi geceden gidecegiz.valla ben balık tutmasından anlamam sabaha kadar içecem ateş başında denize 5 metre uzakta soguk kumların üzerinde ne yapayım biraz EFKAR dagıtacam:salut::salut:
KARDEŞİM c.tesi gece gidecegiz ama siz sabah gelmek isterseniz yer SEFERİHİSAR AZMAK sorarsan yol üzerinde herkez gösterir:cat::cat:
tabi burada çay da var oradada sazan oluyor ama onun yemi ayrı heralde onu gündüz tutuyorlar
bakalım hava nasıl olacak ama ben motorla gitmeyecegim paris hilton hammer cip göndermiş onunla gidecegim:queen::queen::queen:
benide bindircenmiale: