[İzmir - MT]

Cesur abicim Forumdayım bundan sonra bende cok güsel bi forum sitesi inş benımde paylasımlarım olucak foto süper :)

Super Moderator
Olcan telefon etti diye de bu kadar sevinilmez ki yaa...:mrgreen::p
Tamam, artık daha sık haberdar ederim kendimden.:p

Şaka bir yana, güzel geçmiş, eğlenceliymiş belli:cat: Eğlenceniz daim olsun, en kısa zamanda o karelerde yer alabilmek dileğiyle...:rendeer:

foto montaj diyecem ama dilim varmıyor :p
amma neşeli çıkmışsınız Allah neşenizi bozmasın :wiinkk:

ne foto montajı deli herif gölgeleridemi görmüyon daha çok ne fotolar var :queen:

Şaka bir yana, güzel geçmiş, eğlenceliymiş belli:cat: Eğlenceniz daim olsun, en kısa zamanda o karelerde yer alabilmek dileğiyle...:rendeer:

bidaha telefon aç dahada çok havaya uşçaz çok güzel bir gezi oldu gerçekten :rendeer:

buda gönön zararı 5 i bir arada ceza yedik 267 ytl radar ama genede süperdi :queen:

Son düzenleme:

kusura bakma ilk aradığında havadaydım cvp veremedim,:p
bekliyoz kardeşim biliyosun sayılı gün çabuk geçer de kaça kadar sayacaktım onu unuttum :cherry:

bidaha telefon aç dahada çok havaya uşçaz çok güzel bir gezi oldu gerçekten :rendeer:

he yaw cesim gözüm kusura bakma unuttuydum, boynumda kalmasın olcanın selamı vardı herkese,

polisler ne samimiydi dimi, "abicim arkadaşlara şaka niyetine yutturmak için ordan bi kaç kağıt tutup arabanın yanında resim çekilebilirmiyiz" dediğimizde hemen kabul ettiler sağolsunlar.

@gökalp : sensin fotomontaj

Son düzenleme:
selam herkeze :)

abi ne ara gezi yaptınız. :) bende sınavlardan dolayı pek ulasamıyorum size :salut:sınavlar bitsin yanınızdayım :cat:

en kısa zamanda görüşmek üzere :rendeer:

SHY

Mmerhaba Arkadaşlar Gezilerinizde Size Eşlik Etmek Isterim Forumda Haber Verin şöyle Bi Izmiri Sallayalım Yaa.

Super Moderator
jamaica' aroma' Alıntı:
bekliyoz kardeşim biliyosun sayılı gün çabuk geçer de kaça kadar sayacaktım onu unuttum :cherry:
Gönül ister ki "Ben 3'ten sonra saymayı bilmiyorum ki" diyeyim:p, ama hala "bir bilsem..." diyorum mecburen.

Bu arada montaj lafının da etkisiyle, benzer bir pozumu kesip biçeyim, ilk karede havaya kendimi de yerleştireyim dedim, kendimi de tüm insanlığı da adeta zıplamaktan soğutacak bir şey çıktı ortaya:p Geri dönüşüm kutusuna bile giremedi garibim...:)

Super Moderator
dunyayikurtaranadam.jpg

[pankart]Montaja Hayır...:p[/pankart]

Super Moderator
alt sağ köşedeki iki kişiden biri de sensin diyeceğim de, yemeyeceksin belli:p
Şunu verelim?:
haydabre.jpg

liveimagesgnnfotoraflarlo5.jpg

benim polisle işim olmaz melodim.com la ortak calışıyorum :p :queen::queen:

Arkadaslar seçmen listelerine baktınız mı bilmiyorum çogu seçmenin oldugu gibi bizim de listelerde adımız yok
intertnetten de bakabilirsiniz http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp
bir an önce bakalım :cat:

Son düzenleme:
sevgili izmir MT; Cuma günü toplantı topiği açılmıştır, ilgili duyruya ulaşmak için aşağıdaki Film afişine tıklamanız yeterli.

jamaica' aroma´isimli üyeden Verinti

Heyt be dünyayı kurtaran adama bak, başlangıç için Simit Dünyasını kurtarayım bi ara

shoplamana bi kontrshop gereği duydum ama senin fotoyu şoplaman için tebrikler
emeğe saygı
+rep :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar