[İzmir - MT]

bir saattir buradayım bir yazı yazan yok ya millet sadece okuyor heralde.siz yazmazsanız ben yazmazsam karanlıklar nasıl çıkar aydınlıga:pale:

topik açmaya gerek yok hisarönünde buluşalım.evi yada işi o tarafta olan direk oraya gitdebilir.toplanma yeri hisarönü girişini 20 metre geçince kaldırımda motorları görürsünüz çarşı grubu orada toplanıyor devamlı. oradan toplu gideriz bornovaya tüm arkadaşlara duyurulur.NACİ dostumuza bir süpriz yapalım saat (19.00)da toplanıp yola çıkalım ne dersiniz.EVETTT ELLERR

Son düzenleme:
oğuz abi bende naci abinin mekana tek başıma bi uğramıştım ama şöle grupça gitsek güzel olur bilardo da oynarız hem :)
KARDEŞİM senin ev BORNOVA,damıydı oradaysa sen daha erken gidebilirsin bizi davul zurnayla karşılasınlar:queen::queen::queen:

:queen:evet evet evet :cherry:ama ne zaman abi yarın mı? biliyon ben her daim bosum :queen:

hayır CUMA günü namazdan sonra akşam saat 7 toplanırız CESUR da toplandıgımız yeri biliyor oda gelirse senide alır toplanma yerine gelirsiniz ok.:cat:

ben çıkıyorum artık süt içme saatim geldide geçti bile.uyuyacagım bay bay:cyclopsan

Son düzenleme:
KARDEŞİM senin ev BORNOVA,damıydı oradaysa sen daha erken gidebilirsin bizi davul zurnayla karşılasınlar:queen::queen::queen:

hayır CUMA günü namazdan sonra akşam saat 7 toplanırız CESUR da toplandıgımız yeri biliyor oda gelirse senide alır toplanma yerine gelirsiniz ok.:cat:

ben çıkıyorum artık süt içme saatim geldide geçti bile.uyuyacagım bay bay:cyclopsan

tamam abi cuma saat 19.. 00 ..da buluşalım hisar ününde ordan gidelim .bornovadan gelcek olanlarda küçük parkta bizi beklesin orda haberleşelim .:rendeer:topik açıyorum duyurularda .takib edin .

yine bu aziz görevi CESUR kardeşimiz üstlendi sag olsun cuma günü turkuaz,dayız BORNOVA KÜÇÜK PARK ta TAMAMDIR

CUMA TOPİĞİ AÇILMIŞTIR.YÜKSEK KATILIM BEKLİYORUZ:cat::cat:

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar arkadaşlar

(TURKUAZ)İKİNCİ PARTİ RESİMLER YÜKLENMİŞTİR:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
abi +1 var beni unutma :cat: :wiinkk:

tamam kardeşim senide ilave ettim
BOMBA RESİM GELİYOR

ARKADAŞLAR İNSAN FANATİK OLURDA BU KADAR MI OLUR YA.GÖRÜNCE GÖZLERİME İNANAMADIM SIR GİBİ SAKLANAN RESİMLERİ TÜM DOST VE İSTİKBARAT BİRİMLERİMİZ DEVREYE GİRDİ VE BÜYÜK FEDAKARLILARLA ELDE ETTİĞİM RESİMLERİ SİZLERE SUNUYORUM

14a8wna.jpg

BU İLK BAKIŞTA NORMA BİR RESİM GİBİ GÖZÜKSEDE DİKKATLİ BAKILDIGINDA ÖYLE OLMADIGI ANLAŞILIYOR.KANIN RENGİ HIMMM ÇOK ENTERESAN

33b3lmc.jpg

UZAYLILARIN KANI MAVİ YADA LACİVERT DERLERDE AMA BU KAN SARI LACİVERT SİZCE NE OLABİLİR EVET YORUMLARI ALALIM:rendeer::rendeer:
İLK YORUM BENDE:FANATİĞİN FANATİĞİ TABİKİ FENERLİ KAN BİLE SARI LACİVERT AKIYOR YA HALLA HALLA:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
2008 yılının son haftası herkese bol kazanç ve mutluluk getirsin...iyi haftalar :rendeer:

Bir beşiktaşlı olarak bu fotoya imrenerek bakıyorum valla :D helal olsun Özer abimi doğuşştan fanatik :p

herkese günaydın :

bol kanançlar cici haftalar MT ahalisi:rendeer:

özer abim sanada yakıştıramadım ha o nasıl kan öle bee :cyclopsan

Bomba 2

CESUR BİR MADEN BULMUŞ BİZDEN SAKLIYOR AMA KUŞADASINDAKİ DOSTLARIM BANA BUNU BELGEYLE İSPATLADILAR.ÇOK ALÇAK GÖNÜLLÜ DOSTUMUZ VE O KADARDA MÜTEVAZİ OLDUGU İÇİN. TUTTUGU BALIGI BİLE BİZDEN GİZLEMİŞ İLTİFAT EDERİZ DİYECESURUM TEK BAŞINAMI YEDİN O BALIGI YA:salut::salut::salut:

VAAAY VAY ANASINA NE BALIK AMA

10h4qz7.jpg

BALIK AGLAMIŞTIR SENİN ELİNDE ANLAMAM BİZİDE GÖTÜR ORAYA.ASLAN SÜTÜNÜ DE ALDIKMI:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
cesur görmeyeli ne kadar ilerletmişsin balık olayını :cat:şaşırdım:queen::queen::cherry:

nerdebu millet nerde bu izmir MT ??
2 gün ayrı kaldık sanırım herkesi soguk çarptı battaniye altından cıkan olursa bişeyler yazsın :p :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar