[İzmir - MT]

Hayırlı akşamlar kardeşlerim:wiinkk:
Güzel,rahatlatıcı ve tembel bir Pazar gününü arkamızda bırakıyoruz....
İnşallah önümüzdeki hafta güzel,sağlık dolu ve bereketli olur:cat:

dileklerin için teşekkürler Özer abi
umarım senin için de sağlık dolu ve bereketli olur :)

Ankarada bile yağmur yağıyorsa İZMİR'de fena yağıyordur demeye kalmadan öğrendik ki yağışlar fena gelmiş. Yağmur yağsın da tehlike yaratmasın yeter ki.

Herkese yeni güzel bir hafta diliyorum. Haydiyiiin o zaman eller havaya ahoobaaaa:DD:DD

Ankarada bile yağmur yağıyorsa İZMİR'de fena yağıyordur demeye kalmadan öğrendik ki yağışlar fena gelmiş. Yağmur yağsın da tehlike yaratmasın yeter ki.

Herkese yeni güzel bir hafta diliyorum. Haydiyiiin o zaman eller havaya ahoobaaaa:DD:DD

clubbercı gördüm seni :p :cherry::queen:

herkeze ii akşamlar arkadaşlar uzun zamandır sizlere katılamıyorum inş ilk cuma toplaşmasında sizlerle olucam. Bu arada o hergün gidip geldiğim naaalet manisa yolunu yağmurda ve gece kateden arkadaşları ayrıca kutluyorum

karmacorma tişörtler geldimi kardeşim?

watari, avatardaki resim gençlik resiminmi :)

Hayırlı akşamlar kardeşlerim:wiinkk:
Güzel,rahatlatıcı ve tembel bir Pazar gününü arkamızda bırakıyoruz....
İnşallah önümüzdeki hafta güzel,sağlık dolu ve bereketli olur:cat:

Amiiiinnn Özer abicim :rendeer:

Herkese iyi haftalar ve iyi akşamlar :cat:

tüm ardaşlara iyi akşamlar dilerim:rendeer:

iyi akşamlar Oğuz abim ve tüm izmir mt :wiinkk:

sanada iyi akşamlar yeni bir haftaya girdik her kese hayırlı olsun .bu hafta sonuna hazırlanın :wiinkk::rendeer:
sagol Cesur abim herkes için hayırlısı olur insallah :) abi tekrar teşekkür ederim bugünkü ziyaretin için :cat:
bu hafta bi sorun çıkmazsa toplantıda bende olucam insallah :)
tekeriniz düz bassın :wiinkk:

herkeze ii akşamlar arkadaşlar uzun zamandır sizlere katılamıyorum inş ilk cuma toplaşmasında sizlerle olucam. Bu arada o hergün gidip geldiğim naaalet manisa yolunu yağmurda ve gece kateden arkadaşları ayrıca kutluyorum

ohoooo Bahadır sen yaşıyormusun :silent:
biz de seni Ankaraya döndün zannettik :p:queen::queen:

@baco;
karşılaştığım bi çok kişiye teslim ettim, bi kaç kişininki halen bende haftalin koydum poşetlerine bişi olmasın diye :cherry:
ilk karşılaşmada topcase'imde olacak :cat:

@baco;
karşılaştığım bi çok kişiye teslim ettim, bi kaç kişininki halen bende haftalin koydum poşetlerine bişi olmasın diye :cherry:
ilk karşılaşmada topcase'imde olacak :cat:

nerdeyse bir sene olcak 1 hafta kaldı seneye:queen: ye baco zam geldi tişort lere :queen:eek:na güre mustafa 100 de kaç geldi zam :mrgreen:

iyi akşamlar Oğuz abim ve tüm izmir mt :wiinkk:

sagol Cesur abim herkes için hayırlısı olur insallah :) abi tekrar teşekkür ederim bugünkü ziyaretin için :cat:
bu hafta bi sorun çıkmazsa toplantıda bende olucam insallah :)
tekeriniz düz bassın :wiinkk:

bişey deyil kardeşim gel bekleriz :rendeer:nede olsa mahalemiz bir:queen:

Son düzenleme:
Herkese hayırlı akşamlar. İzmirde bayaadır cuma toplaşması olmuyo. manisaya da herkes gelemedi zaten. Kısa zamanda bi toplaşma olsa da biraraya gelip hastret gidersek::148:::bounce::wiinkk:

hakkaten de bayaa oldu baco görüşmeyeli. Resim de surat benim, saç ve gövde Brad Pitt:p

buğün MARPUÇ kafenin sahibi CESİ ile karşılaştım ne haber gelmiyormusunuz? dedi ben de geliriz dedim arkadaşlar bu hafta ya CESİ orası yada NACİ kardeşimizin orası olsun.biz hayırlı olsuna gittik ama M.T izmir daha gidemidi.biz dostlarımızı yalnız bırakanlardan degiliz degilmi arkadaşlar.topik açan yoksa ben açayım varmı teklifi olan evet elleri görelim

buğün MARPUÇ kafenin sahibi CESİ ile karşılaştım ne haber gelmiyormusunuz? dedi ben de geliriz dedim arkadaşlar bu hafta ya CESİ orası yada NACİ kardeşimizin orası olsun.biz hayırlı olsuna gittik ama M.T izmir daha gidemidi.biz dostlarımızı yalnız bırakanlardan degiliz degilmi arkadaşlar.topik açan yoksa ben açayım varmı teklifi olan evet elleri görelim

abi ben gelmeye calısacagım fakat yerini bilmiyorum ben gelirim bi sorun cıkmazsa :) tam olarak nerede yeri Oğuz abi :silent:
:cat:

oğuz abi bende naci abinin mekana tek başıma bi uğramıştım ama şöle grupça gitsek güzel olur bilardo da oynarız hem :)

arkadaşlar bi konuşalımben yeri biliyorum ama adresi bilmiyorum.küçük parkın orada ismi turkuaz.şöyle yapabiliriz hisarönü girişinde buluşuruz orada arkadaşların dükkanı var.orda toplandıktan sonra topluca bornova ya yola çıkarız NACİ dostumuza bir hayırlı olsun deriz hem onuda onere etmiş oluruz.yalnızzzz hava yagmurlu büyük ihtimal

abi ben gelmeye calısacagım fakat yerini bilmiyorum ben gelirim bi sorun cıkmazsa :) tam olarak nerede yeri Oğuz abi :silent:
:cat:

ne sorunu çıkacak kardeşim buyur gel ayıpsın ya:cat:

tişörtler geldi ama kaldımı bilmiyorum.biz kaptık valla:queen::queen::queen:

CESUR yine ututtuk ya tabakları muhabbete daldık .kardeşim sende ateş almaya geliyorsun sanki selamün aleyküm hadi bana eyvallah birdaki gelişe çay içmeden gitmek yok.belki tabaklarda aklımıza gelir o zaman

Son düzenleme:
oğuz abi hangi gün için buluşalım gidelim diyon.? eğer cuma içinse hava acık ama yarın yağmur olcak gibi.:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar