[İzmir - MT]

ARKADAŞLAR yerin kulagı var.ilgili ve bilgili arkadaşlara söylüyorum söylenecek söz varsa biraz medeni cesaret gösterin ve insanların arkasından degilde yüzüne konuşursanız daha doğru ve onurlu olur sözüm meclisten dışarı anlayan anlamıştır zaten biz herkesi arkadaş ,dost ve samimi ğördügümüz için bu ortama girdik.yoksa iki yüzlülükler varsa birdaha gelmeyiz olur biter yine yeniliyorum sözüm meclisten dışarı insanların arkasından konuşanlar için söylüyorum bunu. Zaten dikkat ederseniz çogu arkadaşların devamlılıgı yok neden hiç araştırdınızmı benim nacizane fikrim gurup içinde hep bir çekişmedir gidiyor.Beş on kişilik kalıplaşmış bir gurup yeni katılan arkadaşlarla pek diyolaga girilmiyor hal böyle oluncada kısa bir süre sonra kopmalar başlıyor.gurup içindeki kaos yeni katılanlar tarafından his edilince malesef ayrılıklar başlıyor.ARKADAŞLAR yine söylüyorum söylenecek söz varsa insanların arkasından degilde yüzüne söylense daha dogru olur.SAYGILARIMLA tüm dogrucu arkadaşlara

geçiciydi abi o =)

sevindim davut ne yapıyor

tüm DOST ve arkadaşlarıma iyi geceler.saglıcakla kalın

Son düzenleme:
Herkesin bayramını kutlu olsun arkadaşlar...:rendeer:
Bayram münasebetiyle 5'ine kadar Fethiye'deyim yakında olan varsa beri gelsin.:bounce:
Duyulmaz, makinen hayırlı olsun.
Yanlız geceleri üstüne battaniye örtmeden, deposuna 1 litre süt dökmeye kalkma... :)

Bayram münasebetiyle 5'ine kadar Fethiye'deyim yakında olan varsa beri gelsin.:bounce:
Yanlız geceleri üstüne battaniye örtmeden, deposuna 1 litre süt dökmeye kalkma... :)

Abi Köyceğiz 60 km bekliyorum Ali hala Marmariste ise bi baskına gideriz.

Benim baskınlar biraz tatsız oluyor :D şöyle bi sefer yalnız basacağım Ali bol kelle paçalı sabahlamalı tarafından:)...

Ben bir akustik, bir klasik, bir de bass gitarı hep birden alabilecek bir kılıf tasarlıyorum. Motosiklet için de bir hardcase taşıma aparatı... Bitirince haber veririm sana..:cat:

Not: Bu konuda ciddiyim

bas gitarı baz istasyonu misali uzun sapı her daim taşıma dert tasa olmuştur:D

Alicim kolay gelsin sana:D

Hahahahhaaaa Abicim ne güldüm yaa 1 litre süt olayına hehehee, battaniyesini örtemeden çıktık soktuk eve, geldik kursa. .. yatsın evde dinşensin,yoracam nasıl olsa:D

:cherry:

kardeşim güle güle kullan kazasız belasız çok hoş olmuşta 2.katta galiba evin nasıl çıkarıyorsun gel banada taktik ver:queen::queen::queen::queen:

AMİN abim çok sağol.Hepimiz kazasız belasız kullanalım :D Ev ikinci katta değil benim, zemin katta:D yoksa o fotoda nefes nefese çıkmış olmam lazımdı dimi ama hehehheee

Selam dostlar uzun zaman oldu görüşmeyeli baya yenilikler var sanırım, Erhan ve Ahmet hayırlısı olsun yeni motorlarınız tekeriniz düz basması dileğiyle. Bayramdan sonra yoğunluk biraz geçsin gelicem yanınızaa özledim hepinizi

Aykut'u unutma bak o da mis gibi makina aldı:D

Teşekkür ettim Umut, daha iyisi sizlerin olsun. Elbet gelcem ben de oralara, gçrüşürüz adamım kendine çok iyi bak

Bayramınızı Kutlar sağlık mutluluk ve mantıklı bir bayram dilerim. Hepinize benden şeker gibi bayramlar...:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Herkesin bayramı mübarek olsunnn

Bayram şekerlerinizde burdan ama herkes bi tane alcak :p

60905251_3ee78f1f98.jpg

iyi akşamlar izmir mt sizleri çok özledim en kısa zamanda döncem

dön bebegim dön çareresiz başım.dön artık stain seni özledik be kardeşim

tüm m.t ailesinin ramazan bayramını kutlarım.nice bayramlara saglıcakla kalın

VASKO 1925 Dogum günün kutlu olsun kardeşim
===================================

Son düzenleme:
mübarek ramazan bayramınızı kutlar,
sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara kavuşmanızı dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar