[İzmir - MT]

herkese iyi akşamlar :)

sanada iyi akşamlar yeni makinanı ne zaman alacaksın 750 lik olanı:):)

ohh be 3 aydır motosikletsizdim, bugun bi urla yaptım geldim, kendime geldim yahuuuu :queen:

aman dikkat et daha alışmadın üzme bizi fazla gaza asılma:):)

selam izmir...15 gün ortalıkta yokum, öğrencileri staja götürücem...bayramda görüşmek üzere, kendinize tikkat edin :wiinkk:

Bu arada Recep (zardanadam) ile haftabaşı başlayan görüşmelerimiz sonucunda bugün satış işlemlerini tamamladık...ikimizede hayırlısı olsun :rendeer:

aykut kardeşim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız

Son düzenleme:

Oğuz abi, benim o bahsettigim 750'lik motosikleti almak icin oldukca fazla para biriktirmem gerekiyor. Hayalimde o var sadece halâ. :pale: Ama şu sıralar Yamaha MT03 guzel bir kampanya yapmış ve fiyatını cok aşağı indirmiş. Sanırım en geç Şubat ayında Yamaha'yı almış olacağım. :mrgreen:

İZMİR AHALİSİ KAÇIINN SAKLANNIIINNNN AGİLİCIGİLİ GELİYOOOO::saad::::saad::::saad:::queen::queen::queen:

vazgectim gelmiyorum:) Erdem dogru soyluyor burada ortam daha guzel:) siz gelin:)

KİM, neden,niçin geliormuş İzmir'e yaw?? Dur sen gelme gelme kal orlarda.. Sorna barlarda marlarda sarmaş dolaş dans mans olmuyor :queen::queen:..

Hoş geliosun kardeşim .. :rendeer:

kanka iyi dedin, rahatım keyfim yerinde zaten:) sarmaş dolaş deyince uyandırdın beni:)

bu arada İzmir e gelecegim e kos a gittim...

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/50875-kos-adasinda-bi-tur-attik.html

Günaydın İzmir MT
güreli abi satıyor musun yaaa çok üzüldüm:(inşallah değer kıymet bilen birisinie gider

Oğuz abi, benim o bahsettigim 750'lik motosikleti almak icin oldukca fazla para biriktirmem gerekiyor. Hayalimde o var sadece halâ. :pale: Ama şu sıralar Yamaha MT03 guzel bir kampanya yapmış ve fiyatını cok aşağı indirmiş. Sanırım en geç Şubat ayında Yamaha'yı almış olacağım. :mrgreen:

HAYIRLI OLSUN YENİ MAKİNANI EN KISA ZAMANDA ALMAN DİLEGİYLE.

Günaydın MilleT...

İşler sarpa sardı yine...İzmir'de sağlam bi iş bulmam lazım, aklınızda olsun... :)

Motoru teslim aldığım gibi Ankara'ya geldim. Kursum başladı. Ayakkabılıkta motoru bıraktım:D Bunu tek yapan ben olmak istemiyorum. Sonra bana deli muamelesi yapıyorlar yaaaaaa

duyulmazım:)
duydum mutlu oldum:mrgreen:
hayırlı olsun cici makinan kazasız belasız keyifli sürüşlerde sırıtarak kullanasın:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar