[İzmir - MT]

Aykut, güle güle kullan ER-5'i... :rendeer:
Ali çok sağol, cbfi ben kullanıyodumda bunu kendi haline bıraktım pek söz geçmiyo alıyo başını gidiyo:queen:
Aykut güle güle kullan..Kazasız belasız böcek ile nice kilometrelere :)

Özel bir motordur ( gerçi motor deyince bozuluyor ama :) ) tek teker stopy ne istersen yapar. :cherry:

Birbirimize kız vereceğimiz hiç aklıma gelmezdi :)
:) saol recep sanada hayırlı olsun...
tek tekermi :silent: oda ne :p:p
Hayırlı olsun Çatkut... Ben yüzyüze de demiştim ama... Artık motordaş olduk....:p
ewet motordaş olduk kısmet böyleymiş, ama benimki mavi:queen:
herkeze slm millet dün akşam üstü ufak bir kaza geçirdim önümüzdeki yazın başına kadar motosikleti bırakıyorum zaten 1,5-2 ay yerimden kalkmam yasak bu yüzden motoruda satacağım galiba önümüzdeki yaz gezilerle geri dönerim umarım...
muzaffer çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum :cat::rendeer:
Aykut'cum hayırlı olsun , böcükle kazasız belasız binmen dileğiylee :cat:
Saol Burcu, inşallah:rendeer:

herkeze slm millet dün akşam üstü ufak bir kaza geçirdim önümüzdeki yazın başına kadar motosikleti bırakıyorum zaten 1,5-2 ay yerimden kalkmam yasak bu yüzden motoruda satacağım galiba önümüzdeki yaz gezilerle geri dönerim umarım...

dostum geçmiş olsun allah acil şifalar versin

cok geçmiş olsun kardeşim. en kısa zamanda düzelmen dileğiyle :cat:

Aykut hayırlı uğurlu olsun motorun. bi kaç güne ben de yenilencem:D ama Ankaraya geri dönecem hemen. 2. dönem gelcem :D

Kapışalım mı demiycem ama heheheee

Ayküüütttt, kazasız belasız hep keyifle kullan yeni motosikletini..:)

Böcükcüm, bence sana hayırlı olsun..Artçı olarak rahat bir koltuğa transfer oldun :p:cherry:

Ayküüütttt, kazasız belasız hep keyifle kullan yeni motosikletini..:)

Böcükcüm, bence sana hayırlı olsun..Artçı olarak rahat bir koltuğa transfer oldun :p:cherry:

ceyzim teşekkür ederim :rendeer: o koltuk değil taht oldu benim için :p kazasız belasız beraberce gezelim inşallah.

Moderatör (forrap)
Muzaffer çok üzüldüm,geçmiş olsun..

Akşam bir aksilik çıkmazsa arayacağım.

Super Moderator
Çok çok geçmiş olsun:rendeer: Ufak bir kaza mı sebep oldu yerinden kalkmanın yasaklanmasına?

Tekrar geçmiş olsun, en kötü kazan bu olmuştur umarım..

Arkadaşlar Ege Üniv. BERGAMA MYO nu kazandım bundan sora BERGAMA dayım BERGAMA da bulunan arkadaşlarla görüşmek isterim =)

Kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun, yeni motor alanlara da hayırlı olsun diyorum...

arkadaşlar izmirde güvenilir dragstar tamircisi söylermisiniz

Hi-tech Aslan Usta, eskiden yamaha yetkili servisiydi şimdi, bmw,piaggio, harley vs yetkili servisi, kendisi motor konusunda duayendir, yeri nerede derseniz eskiden kahramanlardaydı şimdi, çınarlı meslek lisesi ile toyota akdemir arasında anayol üzerinde büyük bir servis, motorunu göster sana derdini söyler, fiyatta çıkarır, kolay gelsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar