Ali çok sağol, cbfi ben kullanıyodumda bunu kendi haline bıraktım pek söz geçmiyo alıyo başını gidiyo:queen:Aykut, güle güle kullan ER-5'i... :rendeer:
Aykut güle güle kullan..Kazasız belasız böcek ile nice kilometrelere
Özel bir motordur ( gerçi motor deyince bozuluyor ama) tek teker stopy ne istersen yapar. :cherry:
Birbirimize kız vereceğimiz hiç aklıma gelmezdi![]()
ewet motordaş olduk kısmet böyleymiş, ama benimki mavi:queen:Hayırlı olsun Çatkut... Ben yüzyüze de demiştim ama... Artık motordaş olduk....![]()
muzaffer çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum :cat::rendeer:herkeze slm millet dün akşam üstü ufak bir kaza geçirdim önümüzdeki yazın başına kadar motosikleti bırakıyorum zaten 1,5-2 ay yerimden kalkmam yasak bu yüzden motoruda satacağım galiba önümüzdeki yaz gezilerle geri dönerim umarım...
Saol Burcu, inşallah:rendeer:Aykut'cum hayırlı olsun , böcükle kazasız belasız binmen dileğiylee :cat:
herkeze slm millet dün akşam üstü ufak bir kaza geçirdim önümüzdeki yazın başına kadar motosikleti bırakıyorum zaten 1,5-2 ay yerimden kalkmam yasak bu yüzden motoruda satacağım galiba önümüzdeki yaz gezilerle geri dönerim umarım...
herkeze slm millet dün akşam üstü ufak bir kaza geçirdim önümüzdeki yazın başına kadar motosikleti bırakıyorum zaten 1,5-2 ay yerimden kalkmam yasak bu yüzden motoruda satacağım galiba önümüzdeki yaz gezilerle geri dönerim umarım...
Ayküüütttt, kazasız belasız hep keyifle kullan yeni motosikletini..
Böcükcüm, bence sana hayırlı olsun..Artçı olarak rahat bir koltuğa transfer oldun:cherry:
Kesmesini beklemek hata olur zaten. Cbf 150 nin amacı farklı..recep kesecekmi şimdi seni bu cbf =)) hayırlı olsun ikinizede
Çok çok geçmiş olsun:rendeer: Ufak bir kaza mı sebep oldu yerinden kalkmanın yasaklanmasına?herkeze slm millet dün akşam üstü ufak bir kaza geçirdim önümüzdeki yazın başına kadar motosikleti bırakıyorum zaten 1,5-2 ay yerimden kalkmam yasak bu yüzden motoruda satacağım galiba önümüzdeki yaz gezilerle geri dönerim umarım...
arkadaşlar izmirde güvenilir dragstar tamircisi söylermisiniz