tekne için bende bir iki kaynak var hemen temasa geçeyim o zaman. bir foçadan, iki çeşmeden üç seferihisardan yola çıkabiliriz. seçeneklerimiz bol. bir de Rahmi dedemin bir kaptan arkadaşı var onla da temasa geçebiliriz
tekne için bende bir iki kaynak var hemen temasa geçeyim o zaman. bir foçadan, iki çeşmeden üç seferihisardan yola çıkabiliriz. seçeneklerimiz bol. bir de Rahmi dedemin bir kaptan arkadaşı var onla da temasa geçebiliriz
buna 2 şekilde cevap verilebilir
1-- sen leyleği havada degil uzayda görmüş olmalısın yaww bi yerinde dur be hacı
2-- anaaammm karayı bitirdik şimdi de dnize el atıyoruz olleeeeyyy :cat: :thumleft:::friends:
bu ne hız yaw:cyclopsan
seni pek bi denizci gördüm yaw:queen::queen::queen:
millet kandiliniz mübarek olsunnnn
valla uzay dedin mi ARAP KADRİ girer devreye. ben almayayım:queen::queen::queen::queen: Arap anladın sen:queen::queen:
"yolun uzundu galiva denizci" derdi bir filmde. napalım arabım kadrim terbiyeli kindar köftem. deniz ruhumuzda var. sende miço olacan teknede okey mi?:cat:![]()
UZAYmı dediniz:cyclopsan
RUS KOZMONOTLAR UZAYDA ÇOK YALNIZ YAW:queen::queen::queen:
ben onlara bi arkadaş yollıyım dimi vallace şıkkım:queen:
kim ben miço olacam ha:silent:
tamam tekne battı şimdiden:mrgreen:
yok yaw mangalı yakıp yiyelim sonra batırırım tekneyi:queen::queen:
valla yolla arabım da canları sıkılmasın orada. hadi bakalım huston göreyim seni:queen::queen::queen:
yaw mangalı yakarken tekneyi de yakalım çıra odun neyim lazım olur di mi:queen::queen:
valla yolla arabım da canları sıkılmasın orada. hadi bakalım huston göreyim seni:queen::queen::queen:
yaw mangalı yakarken tekneyi de yakalım çıra odun neyim lazım olur di mi:queen::queen:
Öncelikle herkesin geçmiş Kandili mübarek olsun.
Len ikiniz biraraya geldiniz ya..ne tekne kalır ne mangal be...bakın ben ciddiyim ve eminim birçok katılım olacaktır onagöre fazla laubalilik yok yüzerken falan:mrgreen:
Konuyu okuyan 2 aslan üye Kolpa - özer:wiinkk:
9 gündür ege-akdeniz civarı geziyoduk geldik şimdide hafif hafif forumda neler varmış diye bakınıyoruz...
tabi bide dünkü günü birlik denizli seyehatinide katınca baya bi kilometre yaptım bu aralar 2000 i geçtim 10 günde:cat:
OOOOOOOOOO:bounce:
iyi gezmişin :cat::cat:
meraklandım yolda bi vukuat çıkarmadı dimi motor:silent:
9 gündür ege-akdeniz civarı geziyoduk geldik şimdide hafif hafif forumda neler varmış diye bakınıyoruz...
tabi bide dünkü günü birlik denizli seyehatinide katınca baya bi kilometre yaptım bu aralar 2000 i geçtim 10 günde:cat:
Gezenler, gezi planları yapanlar, hala gezmekte olanlar:
Haftasonu İzmir'den araç geliyor... Haberiniz ola...
kısa farlardan birinin eceli gelmiş sadece![]()
Gezenler, gezi planları yapanlar, hala gezmekte olanlar:
Haftasonu İzmir'den araç geliyor... Haberiniz ola...
ALLAH RAHMET EYLESİN:salut:
HAKKIMI HELAL ETTİM :cat:
İYİ FARDIale:
ARKASINDAN KONUŞMAYALIM YAKIŞIK ALMAZ YAW:queen::queen::queen:
Amanın Abooovvv
Arap avatarın altındaki '' Rozinantem'i '' silmiş yuuh sana riyakar Arap seni....ne oldu haaa:mrgreen:
abi ben avatarımın altına hiç yazmadımki ROZİmin adını siliyim yaw:queen::queen:
SADECE İMZAMDA VARDIR ADI TEK SEVGİLİMİN:cat::rendeer: