[İzmir - MT]

ama çorbalar odun ateşinde pişiyor hemde zeytin odunu. yanında mezeler kaç çeşit, yoğurtlar ezmeler, kaşarlı tırnaksız pideler
of of offf

tamam lem sen kazandın:mrgreen:

BANA TAM TEKMİL Bİ BEYİN ÇORBASI GETİR MEZELERLE BERABER:queen::queen:
BEN ÇAYI DEMLİYOM:bounce:

gittardando çelik xy 150 ve gitaristler arasında sanırım bir etkileşim söz konusu.

Olmaz olsun öyle etkileşim... Bu arkadaş da benim gibi Güzelbahçe Arçelik bayiinden almış olmasın motoru?:queen:

ama çorbalar odun ateşinde pişiyor hemde zeytin odunu. yanında mezeler kaç çeşit, yoğurtlar ezmeler, kaşarlı tırnaksız pideler
of of offf

Offf diyorum, ben burada aç- biilaç evime geleyim, sen çorbacı yollarına çık, reva mıdır bu? Dönüşte yapılacaklar listesine bunu da ekladim...:cherry:

Ben yatıyorum millet, yorgunum, yarın birkaç misafirimi:))) Datça-Knidos-Orhaniye-Selimiye-Turgut-Bozburun güzergahlarında gezdirmem gerekiyor... Var mı gelen? Öncesinde Akçapınar'da tost eşliğinde kahvaltı var...:cherry:

Offf diyorum, ben burada aç- biilaç evime geleyim, sen çorbacı yollarına çık, reva mıdır bu? Dönüşte yapılacaklar listesine bunu da ekladim...:cherry:

Ben yatıyorum millet, yorgunum, yarın birkaç misafirimi:))) Datça-Knidos-Orhaniye-Selimiye-Turgut-Bozburun güzergahlarında gezdirmem gerekiyor... Var mı gelen? Öncesinde Akçapınar'da tost eşliğinde kahvaltı var...:cherry:
offf siyorum AKÇPINAR TOST diyorum ve geliyorum:queen::queen::queen: kardeşim vurdun şimdi beni:cat::rendeer:

sen gel çorbada içeriz yemekde yeterki sen gel:cat::rendeer:

wallace abi sen ne işle uğraşıyorsun ya hiç wakit kaybetmeden diğer arkadaşlara laf yetiştire biliyorsun bune hız :D

wallace abi sen ne işle uğraşıyorsun ya hiç wakit kaybetmeden diğer arkadaşlara laf yetiştire biliyorsun bune hız :D

:) akşam gel öğren bakalım söyleyemem buradan işimi şimdilik:cat::rendeer::queen:

tembellik yapma akşam gel toplantıya öğren:cat:

hay yaşa arabım kadrim terbiyeli köftem, kuru fasulye canavarım. ağzımdan aldın lafı:queen::queen:

yok walla ikinci el aldım...

hoşgeldin bu arada, MARCHOCIAS muzaffer kardeşimizin arkadaşıymışsın duyduğumuza göre.

Son düzenleme:
arkadaşlar hayırlısı ıle aralıkta yurtdışına cıkacagımdan,CBF 250 im satılıga cıkmıstır duyrulur biginize ilgilenenler ozelden msj atsın lütfen

arkadaşlar hayırlısı ıle aralıkta yurtdışına cıkacagımdan,CBF 250 im satılıga cıkmıstır duyrulur biginize ilgilenenler ozelden msj atsın lütfen

Son düzenleme:

Bu ne demek şimdi yaaa....
yurtdışına çıkan herkez motorunu satacakmı şimdi:mrgreen:
dönüşte tekrar kullanırsın hedowich demi yaa:cat:
güzelim motor gidecek şimdi çerez parasına......bu arada nereye yurtdışına?
İstanbul - Samsun - Adana falanmı:mrgreen:

Pardon canlarım, hepinize hayırlı sabahalar ve güzel bir haftasonu dilerim:rendeer:

sevgili izmir mt'm herkese selamlar saygılar, uzun zaman oldu bişeyler yazmayalı biliyosunuz malum iş yoğunluğu ve bazı sebeplerden dolayı. bazı abilerimizle telden görüşüyoruz ama toplantılara gelmek nasip olmadı, macitimizle en kısa sürede görüşmek istiyoruz ben ve oda sizleri çok özledi bilgilerinize..:):):):):) bu arada tsk kabul etmedi ağustosta askere gitmemi kasıma kadar macitimle beraber aranızdayız :):):) kazasız belasız...

Son düzenleme:
sevgili izmir mt'm herkese selamlar saygılar, uzun zaman oldu bişeyler yazmayalı biliyosunuz malum iş yoğunluğu ve bazı sebeplerden dolayı. bazı abilerimizle telden görüşüyoruz ama toplantılara gelmek nasip olmadı, macitimizle en kısa sürede görüşmek istiyoruz ben ve oda sizleri çok özledi bilgilerinize..:):):):):) bu arada tsk kabul etmedi ağustosta askere gitmemi kasıma kadar macitimle beraber aranızdayız :):):) kazasız belasız...

Ooohhhh harika bir haber yau, desene daha çok gezeceğiz birlikte:mrgreen:

Şırnak'tan mt ailesine sevgiler...inşallah herkes bıraktığım gibi iyidir.... wallace (murat abi) kordonda bi gün benim içinde çay iç olur mu ama kaçak olmasın :) çünkü ben burda hep öyle içiyorum :( Kendinize çok iyi bakın...

Şırnak'tan mt ailesine sevgiler...inşallah herkes bıraktığım gibi iyidir.... wallace (murat abi) kordonda bi gün benim içinde çay iç olur mu ama kaçak olmasın :) çünkü ben burda hep öyle içiyorum :( Kendinize çok iyi bakın...

aaa kim gelmiş, hoş geldin bilgecim. murat içemezse çayı (ki muhakkak içer :) ) ben de içebilirim senin için.

bizden de sevgiler :rendeer:

Bu ne demek şimdi yaaa....
yurtdışına çıkan herkez motorunu satacakmı şimdi:mrgreen:
dönüşte tekrar kullanırsın hedowich demi yaa:cat:
güzelim motor gidecek şimdi çerez parasına......bu arada nereye yurtdışına?
İstanbul - Samsun - Adana falanmı:mrgreen:

Pardon canlarım, hepinize hayırlı sabahalar ve güzel bir haftasonu dilerim:rendeer:

özer abicim cerez parasına satıcagımı kim demiş:p
ocakta amerikaya gidicem eğitim için 2,5 sene ordayım motor napsın abicim garajda beni mi beklesin:pale:

Nerdeyse Bir haftadır Torunlar PC mi isgal ettiler bana sıra gelmedi. Şimdi bir fırsat bulup bişeylar yazmak istedim, Hepinizi çok özledim. Başımda bekliyor valla görüşmek üzere diyim başkada yazacak zamanım yok . Dede yaaa diyor başımda:)

hoşgeldin bu arada, MARCHOCIAS muzaffer kardeşimizin arkadaşıymışsın duyduğumuza göre.[/QUOTE]

hoşbulduk.ewet muzaffer tanıştırdı siteyle...darısı sizlerle dostluk kurmaya artıkın...

hoşbulduk.ewet muzaffer tanıştırdı siteyle...darısı sizlerle dostluk kurmaya artıkın...

Gitaristler kaç kaç kişi olduk? Modern Folk Beşlisi ? Allaaahhh kışın eğlence gırla desenize...

Bu arada kış için bir sanatçıdan konser ve albümlerinde çalmak yönünde bir teklif aldım, piyasada daha az çalışacağım anlayacağınız, bu da daha güzel, birlikte, yol dolu haftasonlarının çoğunlukla boş geçeceği bir kış anlamına geliyor...:rendeer:

Kışın İzmir'de birlikteyiz yani...

@Bilge, ne işin var Şırnak'ta, iyiydik :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar