[İzmir - MT]

tekne için bende bir iki kaynak var hemen temasa geçeyim o zaman. bir foçadan, iki çeşmeden üç seferihisardan yola çıkabiliriz. seçeneklerimiz bol. bir de Rahmi dedemin bir kaptan arkadaşı var onla da temasa geçebiliriz

tekne için bende bir iki kaynak var hemen temasa geçeyim o zaman. bir foçadan, iki çeşmeden üç seferihisardan yola çıkabiliriz. seçeneklerimiz bol. bir de Rahmi dedemin bir kaptan arkadaşı var onla da temasa geçebiliriz

bu ne hız yaw:cyclopsan
seni pek bi denizci gördüm yaw:queen::queen::queen:

buna 2 şekilde cevap verilebilir
1-- sen leyleği havada degil uzayda görmüş olmalısın yaww bi yerinde dur be hacı
2-- anaaammm karayı bitirdik şimdi de dnize el atıyoruz olleeeeyyy :cat: :thumleft:::friends:

eyy mete izmirin güzel insanları, rabbim gökteki yıldızları nasıl düşmekten koruyorsa sizleri de öyle korusun tüm kötülüklerden. hayırlı kandiller. büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.

buna 2 şekilde cevap verilebilir
1-- sen leyleği havada degil uzayda görmüş olmalısın yaww bi yerinde dur be hacı
2-- anaaammm karayı bitirdik şimdi de dnize el atıyoruz olleeeeyyy :cat: :thumleft:::friends:

valla uzay dedin mi ARAP KADRİ girer devreye. ben almayayım:queen::queen::queen::queen: Arap anladın sen:queen::queen:

denize açılma vakti geldi de geçiyor bile extreme1925iim. ama tekne işinde sayı kısıtımız var. iyi organize olmak lazım. kaptanları kafaladım mangalda yakacaz, yiyecezde içecez de kafamıza göre de gezeceğiz. tarihi bu cuma netleştiririz:cat::rendeer:

bu ne hız yaw:cyclopsan
seni pek bi denizci gördüm yaw:queen::queen::queen:

"yolun uzundu galiva denizci" derdi bir filmde. napalım arabım kadrim terbiyeli kindar köftem. deniz ruhumuzda var. sende miço olacan teknede okey mi?:cat::p

Son düzenleme:
valla uzay dedin mi ARAP KADRİ girer devreye. ben almayayım:queen::queen::queen::queen: Arap anladın sen:queen::queen:

"yolun uzundu galiva denizci" derdi bir filmde. napalım arabım kadrim terbiyeli kindar köftem. deniz ruhumuzda var. sende miço olacan teknede okey mi?:cat::p

UZAYmı dediniz:cyclopsan

RUS KOZMONOTLAR UZAYDA ÇOK YALNIZ YAW:queen::queen::queen:

ben onlara bi arkadaş yollıyım dimi vallace şıkkım:queen:

kim ben miço olacam ha:silent:
tamam tekne battı şimdiden:mrgreen:

yok yaw mangalı yakıp yiyelim sonra batırırım tekneyi:queen::queen:

UZAYmı dediniz:cyclopsan

RUS KOZMONOTLAR UZAYDA ÇOK YALNIZ YAW:queen::queen::queen:

ben onlara bi arkadaş yollıyım dimi vallace şıkkım:queen:

kim ben miço olacam ha:silent:
tamam tekne battı şimdiden:mrgreen:

yok yaw mangalı yakıp yiyelim sonra batırırım tekneyi:queen::queen:

valla yolla arabım da canları sıkılmasın orada. hadi bakalım huston göreyim seni:queen::queen::queen:

yaw mangalı yakarken tekneyi de yakalım çıra odun neyim lazım olur di mi:queen::queen:

valla yolla arabım da canları sıkılmasın orada. hadi bakalım huston göreyim seni:queen::queen::queen:

yaw mangalı yakarken tekneyi de yakalım çıra odun neyim lazım olur di mi:queen::queen:

Öncelikle herkesin geçmiş Kandili mübarek olsun.
Len ikiniz biraraya geldiniz ya..ne tekne kalır ne mangal be...bakın ben ciddiyim ve eminim birçok katılım olacaktır onagöre fazla laubalilik yok yüzerken falan:mrgreen:

Konuyu okuyan 2 aslan üye Kolpa - özer:wiinkk:

9 gündür ege-akdeniz civarı geziyoduk geldik şimdide hafif hafif forumda neler varmış diye bakınıyoruz...
tabi bide dünkü günü birlik denizli seyehatinide katınca baya bi kilometre yaptım bu aralar 2000 i geçtim 10 günde:cat:

tamam müyendiz adam senle beraber bi ön çalışma yapalım :queen:

ne çırası ne odunu tekne AHŞAP deelmi ha:silent::queen::queen:

Öncelikle herkesin geçmiş Kandili mübarek olsun.
Len ikiniz biraraya geldiniz ya..ne tekne kalır ne mangal be...bakın ben ciddiyim ve eminim birçok katılım olacaktır onagöre fazla laubalilik yok yüzerken falan:mrgreen:

Konuyu okuyan 2 aslan üye Kolpa - özer:wiinkk:

kalır abi kalır meraklanma sen:bounce:
en kötü magallıkların çöpleri kalır:queen::queen:

9 gündür ege-akdeniz civarı geziyoduk geldik şimdide hafif hafif forumda neler varmış diye bakınıyoruz...
tabi bide dünkü günü birlik denizli seyehatinide katınca baya bi kilometre yaptım bu aralar 2000 i geçtim 10 günde:cat:

OOOOOOOOOO:bounce:
iyi gezmişin :cat::cat:
meraklandım yolda bi vukuat çıkarmadı dimi motor:silent:

tüm mt ailesinin gecmis kandilini kutlarım...coktandır aranızda olmıyodum ama nasip olursa bu cuma arnzda olmak istiyorum...

Gezenler, gezi planları yapanlar, hala gezmekte olanlar:

Haftasonu İzmir'den araç geliyor... Haberiniz ola...

hoşgeldiniz. kasasız belasız geçmiş ne güzel.

sanırım benzer rotayı yaptık geçen ay bende 2000 km den fazla yol yapmıştım. hatta ceyzdaya da dedim. konaklamak için mekan isimleri falan verebilirim diye ama ses çıkmadı.
işte bahsettiğim rota; sanırım daha önce görmüşsündür bu linki:p
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/46685-wallacein-yol-gunlugu-bir-mt-izmirli-yolda.html

ne aracı bu? niye geliyor? dönüşte bizi de alsın mı? ne iş B..A.AK:queen::queen:

Oooh maşallah allah içinize sindirsin:cat:
güzel km yapmışsınız:wiinkk:

nassı bi araç bu? kamyon,kamyonet,motosiklet,triportör,Jeep,
Porsche Cayenne,Dodge Viper,Mercedes s600 long,Masserati,Fiat Bis 600cc römorklu ve klimalı,hangisi ve kaç kişi alabilecek? son: geriye dönüş biletimiz varmidur haççan...vee nerede kalacağız?

ALLAH RAHMET EYLESİN:salut:
HAKKIMI HELAL ETTİM :cat:
İYİ FARDI :pale:
ARKASINDAN KONUŞMAYALIM YAKIŞIK ALMAZ YAW
:queen::queen::queen:

Amanın Abooovvv
Arap avatarın altındaki '' Rozinantem'i '' silmiş yuuh sana riyakar Arap seni....ne oldu haaa:mrgreen:

Son düzenleme:
abi ben avatarımın altına hiç yazmadımki ROZİmin adını siliyim yaw:queen::queen:

SADECE İMZAMDA VARDIR ADI TEK SEVGİLİMİN:cat::rendeer:

Yeme beni Arrap...yokmudu gerçekten benmi halüsinozyon gördüm yavv:cyclopsan :salut:
Gözlüklerimi getirin bana hüahhaaahaaaaaaaaaa....... bu haykırma:mrgreen:

Son düzenleme:
şimdi burada Arap doğru söylüyor abicim. Avatarının altında hiç yoktu Rozinante yazısı. Nedenini sorarsan "donumun altına koymak istemedim" demişti bir zamanlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar