[İzmir - MT]

günaydın arkadaşlar 11:15 itibariyle istanbuldan ayrılıyorum ve güzel izmirime akşam saatlerin kavuşacağım cuma görüşmek üzere.....:cat:

günaydın arkadaşlar 11:15 itibariyle istanbuldan ayrılıyorum ve güzel izmirime akşam saatlerin kavuşacağım cuma görüşmek üzere.....:cat:

Çok şükür bu günleri de gördük,bir daha bu kadar ayrı kalmamak dileğiyle
izmire ve aramıza hoşgeldin :rendeer:

Eee nerde bu millet nerde bu devlet :silent: :p

Son düzenleme:
sağoll oğuz abi. :cherry: geçmiş olsun bu arada motoru bakıma vermişsin varmı bi gelişme?

21:00 itibariyle güzel izmirime merhabaaa....:cherry:

şuan evimde aile saadeti yaşıyorum arkadaşlar, bir dizi sağlık sorunum var amaa yapacak birşey yok sadece zaman zaman zaman gerekiyorrr......Allahıma şükür sevdiklerim yanıbaşımdaaa....:cat:

hoşgeldin davut :cat: Zaman herşeyin ilacı merak etme :wiinkk: izmirde olamana sevindim :rendeer:

şuan evimde aile saadeti yaşıyorum arkadaşlar, bir dizi sağlık sorunum var amaa yapacak birşey yok sadece zaman zaman zaman gerekiyorrr......Allahıma şükür sevdiklerim yanıbaşımdaaa....:cat:

hoşgeldin cok dogru diyorsun kal sağlıcakla :rendeer:

hoş geldin kardeşim kısmetse ne zaman görüşürüyoruz birbirimize anlatçak çok şeylerimiz var...

stain altınyolda ve alaybey civarında gezindinmi bugün? gördüğüm kişide sadece kask vardı mont falan yoktu t-shirtle biniyodu...bide utanmadan artçı almış, artçıda t-shirtlü ve KASKsız (altınyolda 90-100 gidiyordun o hızla düşünce artçın ölür sende sakat kalırsın-allah korusun tabii ama tedbir şart) ... neyse sen olmadığını umut ediyorum...

stain altınyolda ve alaybey civarında gezindinmi bugün? gördüğüm kişide sadece kask vardı mont falan yoktu t-shirtle biniyodu...bide utanmadan artçı almış, artçıda t-shirtlü ve KASKsız (altınyolda 90-100 gidiyordun o hızla düşünce artçın ölür sende sakat kalırsın-allah korusun tabii ama tedbir şart) ... neyse sen olmadığını umut ediyorum...

bu konuyu rapor edelim bakalım gerçekten bunları yapmışmı yaptıysa CEZA gerektirir :cat:

stain kardeşimizin 3.kez gündeme gelişi
200 leri aşma ehliyet ve son olarak artçıyı kasksız bindirme...

bu konuyu rapor edelim bakalım gerçekten bunları yapmışmı yaptıysa CEZA gerektirir :cat:

MT olarak ceza ile uğraşmaya gerek yok...stain sanırım benim muhitte oturuyor ara sıra görüyorum kendisini...bi dahaki falsolu görüşümde 154'ü tuşlamayı planlıyorum :wiinkk: yada motor üzerindeysem benim ön çamurluk çizik biraz onu değiştirmem lazım ehliyetsiz birine ortadan bi toslasam diye kolluyorum :queen:

davut hoş geldin kardeşim seni gerçekten çok özledik en yakın zamanda ziyaretine gelecem saygılar :rendeer:

öncelikle kumitamız kırkbeşimiz davut kardeşimizin evinde olmasına duyduğum sevinci belirtirkeeen :rendeer:
100.ncü sayfada yaptığım gibi 300.ncü sayfanın sırtlarında en manzaralı yeri kapmış oluyorum :p

nice 300 lere, 333 lere, 3000 lere, forza İzmir MT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar