[İzmir - MT]

iyi geceler izmir nöbet bende :p

bu arada 15 aylık mt üyeliğimin sonunda 1000 mesaja ulaşmışım :p
chatkut

Aktif (Online)
Motosikleti: CBF-150 siyah
Kan Grubu: A Rh+

hayırlısı olsun chatkut:)

sen de ben de 1000 i devirdik, 300.cü sayfayı hızlı cesiyi kandırarak karmacoma actı, Oguz Çatal da farkında olmadan İzmir mt nin 6000.ci mesajını yazdı:)

ahh forrap ahhh, burda olsaydın simdi boyle mi olurdu:p

günaydın izmir mt hayırlı cumalar hayırlı olsun chatkut ve uglychild nice mesajlara

HAYIRLI CUMALAR sanırım sitede adetten bu:D:))))
fazla mesaj atmak ben netcafeci olduğuma göre siz düşünün artıkın.....
2 Mayıs 2008 de Tuncerin(FORRAP) yemin töreni var ...3 veya 4 mayısta izmirde olacak İNŞALLAHHHHHH herkese kazasız sürüşler dilerim

HAYIRLI CUMALAR sanırım sitede adetten bu:D:))))
fazla mesaj atmak ben netcafeci olduğuma göre siz düşünün artıkın.....
2 Mayıs 2008 de Tuncerin(FORRAP) yemin töreni var ...3 veya 4 mayısta izmirde olacak İNŞALLAHHHHHH herkese kazasız sürüşler dilerim

Merhaba İlhami abi,

evet haberimiz vardı 3 Mayıs ta burada olacagindan... kardeşimizi nasıl gonderdiysek garajdan oyle de karşılayacagız:cat:... cumartesi gününü ailesiyle gecirsin ama pazar günü Tuncer bizimdir abi:):rendeer:

sende arayı acma, yaz arada sırada, gezilere de gelsene vakit buldukca:rendeer:

7/24

heheheh 7 gün 24 saat çalışıyorum tuncer gitti gideli inşallah o izindeyken dükkana bakacak ben sizlerle gezeceğim:):):):):):))::queen:

heheheh 7 gün 24 saat çalışıyorum tuncer gitti gideli inşallah o izindeyken dükkana bakacak ben sizlerle gezeceğim:):):):):):))::queen:

ilhami abi her zaman başımızın üstünde yerin var ama bu durum biraz farklı olur walla o zaman, tuncer tükandayken gezi mezi olmaz 50 kişi senin tükanda geçiririz haftasonunu :mrgreen:

gel biz hem abimizi hemde tuncer kardeşimizi mutlu edecek orta bi yol bulalım :cat: :)

3-14 mayıs arası buluşma yeri cafe

tamam arkadşalar ben ayarladım dükkanı size kapatıyorum 10 gün boyunca ben havaii de yerimi hazırlattım bile,::queen::bounce:

tuncer;babannen söz verdi askerden gelince motorsikletin hazır marka modeli sen belirliyecekmişsin , eh artık 15 ay nasıl biterse:D

Son düzenleme:
tamam arkadşalar ben ayarladım dükkanı size kapatıyorum 10 gün boyunca ben havaii de yerimi hazırlattım bile,::queen::bounce:

tuncer;babannen söz verdi askerden gelince motorsikletin hazır marka modeli sen belirliyecekmişsin , eh artık 15 ay nasıl biterse:D

abi denirmi bu şimdi..adam askerden firar edecek :queen::queen:

abi o gun garajdan babane ve dedeyle eve dogru donerken arabada, babane bana dediki

'''motorcuları cok farklı tanırdım ve de motor kullanmayı tehlikeli gorurdum, ama sizleri ve bugun burdaki dostlugunuzu gorunce Tuncer in guzel bi motosikleti hakkettigini dusundum, askerden geldigi gibi hangi motosikleti isterse, en başta almasına ben yardımcı olacagim'' dedi...

ama babanenin bmw r 1200 fiyatlarından pek haberi yoktu galiba:p

şimdi Tuncer in geldigi pazar, havalarda guzel olacak buyuk ihtimalle, sen tükkanı birine birakırsın artık, biz Tunceri de seni de alır bi kacamak yaparız bi yerlere...

Son düzenleme:
tuncerin benim yanımda rahat etmiyeceğini düşünerek teşekkür etmek zorundayım
şu r 1200 e gelince umarım babamın emekli maaşından fazla değildir:D

yok abi merak etme 163 beygircik(nereye sığdırmışlarsa) 45 milyarcık(bir arada görmedim hiç) fazla değil :queen:

tşk inşallah ama benim motorum yok ve sanırım 45000 ytl olmadan da olmıcak:D

arkadaşlar tuncerin usta birliği belli oldu
afyon ordu evi çok mutluyuz

Son düzenleme:
tşk inşallah ama benim motorum yok ve sanırım 45000 ytl olmadan da olmıcak:D

arkadaşlar tuncerin usta birliği belli oldu
afyon ordu evi çok mutluyuz

allaaaahhhhhhhhhhhh abi bu süper haber yaaaaaaaaaaaa :rendeer::rendeer::rendeer: yemin ederim acayip sevinçliyim yaaaaaaa harikaaaaaaaa :rendeer::rendeer::queen::queen::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar