[İzmir - MT]

öncelikle kumitamız kırkbeşimiz davut kardeşimizin evinde olmasına duyduğum sevinci belirtirkeeen :rendeer:
100.ncü sayfada yaptığım gibi 300.ncü sayfanın sırtlarında en manzaralı yeri kapmış oluyorum :p

nice 300 lere, 333 lere, 3000 lere, forza İzmir MT

evet nice 300 lere benim sırtımdan geçin bakiyim 299 ban yazdırdın seni kurnaz :queen:301 rinci made de benim nasibim heeeeeeeeeee:queen:

21:00 itibariyle güzel izmirime merhabaaa....:cherry:

şuan evimde aile saadeti yaşıyorum arkadaşlar, bir dizi sağlık sorunum var amaa yapacak birşey yok sadece zaman zaman zaman gerekiyorrr......Allahıma şükür sevdiklerim yanıbaşımdaaa....:cat:

vay vay vay hosgeldin kardesim,

senden haber almak guzel, gerci daha dün, miss kumita ve kardes kumitayla uzun uzun sohbet ettik... haberlerini alıyoruz yani:)

Bir dizi saglık sorunun yok Davut kardesim, sen en buyugunu atlattın, senin yerinde biz olsak dayanamazdık zaten... bundan sonra bol bol gorusuruz, zaman daha da hızlı gecer, Yaza hazırlanırsın, acıgı da kapatırsın:cat:

Cuma gününe bi sürprizin var gibi sanki?:wiinkk::wiinkk::cherry::wiinkk::rendeer::rendeer:

evet nice 300 lere benim sırtımdan geçin bakiyim 299 ban yazdırdın seni kurnaz :queen:301 rinci made de benim nasibim heeeeeeeeeee:queen:

299.ncu sayfanın dolmasına bi msj kalmıştı, ne olmuş yani msn den "bak davut gelmiş izmire yazmış gördünmü" dediysem,
şimdi kendini kullanılmış gibimi hissediyon :queen:, sanki (gazoz diyecem olmayacak) modemine hap attık:p

Davutum evine hoşgeldin. çok güzel bir haber bu kardeşim. en kısa zamanda ziyaretine geliriz.

stain altınyolda ve alaybey civarında gezindinmi bugün? gördüğüm kişide sadece kask vardı mont falan yoktu t-shirtle biniyodu...bide utanmadan artçı almış, artçıda t-shirtlü ve KASKsız (altınyolda 90-100 gidiyordun o hızla düşünce artçın ölür sende sakat kalırsın-allah korusun tabii ama tedbir şart) ... neyse sen olmadığını umut ediyorum...

yok yok ben değildim kuryeci o o hep öle geziyo işim var dedi aldı motoru iyiki sölediniz pişman oldum şimdi :farao:::eek:hmy::

bu arada hoş geldin kumita45 iyiki geldin

MT olarak ceza ile uğraşmaya gerek yok...stain sanırım benim muhitte oturuyor ara sıra görüyorum kendisini...bi dahaki falsolu görüşümde 154'ü tuşlamayı planlıyorum :wiinkk: yada motor üzerindeysem benim ön çamurluk çizik biraz onu değiştirmem lazım ehliyetsiz birine ortadan bi toslasam diye kolluyorum :queen:

yok almıyım ben daha yeniyim :) ayıp ediyon gel istediğin zaman tosla yaptıralım :)

Son düzenleme:
Stain

Aktif (Online)
Motosikleti: Yamaha XJ600S - Kawasaki ZX9R
Kan Grubu: A Rh+

sıteyin, 600cc ile boğuşuyon diye herkes kaygı içinde, o ZX9 ne ayak ?

Stain

Aktif (Online)
Motosikleti: Yamaha XJ600S - Kawasaki ZX9R
Kan Grubu: A Rh+

sıteyin, 600cc ile boğuşuyon diye herkes kaygı içinde, o ZX9 ne ayak ?

fırından yeni çıktı taze o :) arkadaş anahtarı bana bırakıyo sen iyisin diye :)
eh bizde kabul ettik ufak tefek sorunları var onları çözcez sonra gezmeye dewam

kendisi kötüymüş diye anahtarı sanamı bırakıyo, ne enteresan arkadaşların var.
sen niye diversonun anahtarını vascoya bırakmıyon, o da iyi çocuktur, hem senin kankan :)

21:00 itibariyle güzel izmirime merhabaaa....:cherry:

şuan evimde aile saadeti yaşıyorum arkadaşlar, bir dizi sağlık sorunum var amaa yapacak birşey yok sadece zaman zaman zaman gerekiyorrr......Allahıma şükür sevdiklerim yanıbaşımdaaa....:cat:

Son zamanlarda aldığım En güzel haber desem yalan olmaz gelmene çok sevindim kardeşim hoş geldin :rendeer:

sen niye diversonun anahtarını vascoya bırakmıyon, o da iyi çocuktur, hem senin kankan :)

ne o kankamın diversonu var diye kıskandın mı :p diversonu üstüme yapcan al senın olsun abi dicen stain vallah almam :queen:

Hoşgeldin Davut abi sefa getirdin gerçekten çok güzel bir haber bu:rendeer:

Zor olanı başardın gerisi hiç sorun deil biliyosun:cat:

fırından yeni çıktı taze o :) arkadaş anahtarı bana bırakıyo sen iyisin diye :)
eh bizde kabul ettik ufak tefek sorunları var onları çözcez sonra gezmeye dewam

İlginç Sen senin sorınlarını APV41 çözsün diye uğraşıyorken, başkasının zx9 unun mu sorunlarını çözüyorsun. Bravo kardeşim valla helal olsun ne diyeyim. İki ay sonra da dükkan açıp tamirciliğe başlarsan hiç şaşırmam. :cat::rendeer:

vasco istesin hemen veririm o ne derse o lur :)

İlginç Sen senin sorınlarını APV41 çözsün diye uğraşıyorken, başkasının zx9 unun mu sorunlarını çözüyorsun. Bravo kardeşim valla helal olsun ne diyeyim. İki ay sonra da dükkan açıp tamirciliğe başlarsan hiç şaşırmam. :cat::rendeer:

abi kader kısmet inşallah açarım hastalık oldu iyice bu iş :)

motoru yaptırcaz daha elektrik aksamında sorun varmış motor sıfır ama almanyadan gelmiş

Son düzenleme:
Davut hoşgeldin kardeşim çoğu bitti azı kaldı geçmiş olsun.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar