yazılıcam ay sonu çok koydu valla yetişicem size![]()
hani yazılmıştın sen :silent:
yazılıcam ay sonu çok koydu valla yetişicem size![]()
günaydın arkadaşlar 11:15 itibariyle istanbuldan ayrılıyorum ve güzel izmirime akşam saatlerin kavuşacağım cuma görüşmek üzere.....:cat:
günaydın arkadaşlar 11:15 itibariyle istanbuldan ayrılıyorum ve güzel izmirime akşam saatlerin kavuşacağım cuma görüşmek üzere.....:cat:
kardeşim motorda çok yakışmış sana:cat:hani yazılmıştın sen :silent:r: şimdiden git yazıl
21:00 itibariyle güzel izmirime merhabaaa....:cherry:
şuan evimde aile saadeti yaşıyorum arkadaşlar, bir dizi sağlık sorunum var amaa yapacak birşey yok sadece zaman zaman zaman gerekiyorrr......Allahıma şükür sevdiklerim yanıbaşımdaaa....:cat:
stain altınyolda ve alaybey civarında gezindinmi bugün? gördüğüm kişide sadece kask vardı mont falan yoktu t-shirtle biniyodu...bide utanmadan artçı almış, artçıda t-shirtlü ve KASKsız (altınyolda 90-100 gidiyordun o hızla düşünce artçın ölür sende sakat kalırsın-allah korusun tabii ama tedbir şart) ... neyse sen olmadığını umut ediyorum...
bu konuyu rapor edelim bakalım gerçekten bunları yapmışmı yaptıysa CEZA gerektirir :cat:
21:00 itibariyle güzel izmirime merhabaaa....:cherry:
şuan evimde aile saadeti yaşıyorum arkadaşlar, bir dizi sağlık sorunum var amaa yapacak birşey yok sadece zaman zaman zaman gerekiyorrr......Allahıma şükür sevdiklerim yanıbaşımdaaa....:cat: