[İzmir - MT]

Lütfen bi daha futboldan anlamayan çirkin çocuklar maç fln seyretmesin:p

forrap ,,,,,,,,,,,,,,,, seni cok özlucez

cengiz abi nslsın ben sami. shad 37 çantayı aldınmı abi bp den

çantayı aldım kardeşim fakat içinden bomba çıktı hiç haberim yoktu bende özleyeceğim :silent:

:pr:

cuma risede buluşuncaya kadar özleyin birbirinizi :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çantayı aldım kardeşim fakat içinden bomba çıktı hiç haberim yoktu bende özleyeceğim :silent:

:pr:

cuma risede buluşuncaya kadar özleyin birbirinizi :p

Ben seni şimdiden özledim..... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

[/B]

beni ZAN altında bırakmaaa:farao::farao:

ordaki herkes gördü biliyooooo
çalıların arasında senin açtığın yoldan ilerledim beeen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
zan mı? abi zan deyince aklıma geldi...
bu futbolcu Gökhan ZAN var ya abi? onun oglu olmuş, adını da Bora koymuş..

Sercan sen ne muzursun yaaaa . Senin nickini değiştirmek lazım , muzur çocuk olsun yada arapçası (veledi muzur) denilir heralde dur sen Gülşen kızım gelir nasıl olsa ben yapacağımı biliyorum:mrgreen:
veledi muzur mu? o zaman sana ne diyelim dedeii şirin:mrgreen: ama sen simdi beni ciddi ciddi tehdit ediyon, Gulsen e zaten her saatin başı ve sonu rapor veriyom... bu arada siteyi de takip ediyor... cok uyanık bu kız yaw...

yenge gelsin herkes eteğindeki taşları dökecek zaten:p
ben o taşlarla sek sek oynarım:mrgreen: o anlamaz biseyyyyy:queen:

Başına gelecekleri bilir ve tedbirini alır o ne muzurdur sende biliyorsun
sana cok pis sardım dedei şirin... acıgını yakalamıyayım sakın... m 800 ü bile versen kurtulamassın elimden...:queen:

Cuma için başlık beklemekteyim...
yani bu hafta da İzmir deyim diyosuun...

Lütfen bi daha futboldan anlamayan çirkin çocuklar maç fln seyretmesin:p

seni aradıktan sonra, kankan trtrtrtrtarıkla bi takılmısım bi takılmısım ki sorma, Erdem desen orda, Sandman orda, forrap, wallace, chatkut, karmacoma, berberler odası baskan vekili Mehmet abi(biralar icin sagolasın, artık kankam sensin:) ) hızlı cesi 2, en arabından kadri ve arkadası, magara adamı muzo ve Ben yani sen haric herkes ordaydı, bi de Vasco yoktu aramızda:mrgreen:

millet kokumuzdan bulmus bizi... ha nerde miydik? aynı yerdeydik:)

neyse bu gece icin de tesekurederim arkadaslar... moruuukkkk...

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba...ben yan komsunuz tekırdağ MT'den hüseyin...
ya bu izmirde mavi beyaz bi DR650 var 2002 model sanırım...o motoru almayı dusunuyorum..o motorun sahibi bu siteye uye mı yada o motoru gorenınız bileniniz var mı...almayı dusunuyorum..bana iyi yada kotu ne varsa bilgi verebilirmisiniz...
şimdiden hepinize tesekkurler...

eger benim tahmin ettigim motorsa evet oarkadas bu siteye uye:cat:

ben her maçı aynı evde aynı kadro izledim ondan dolayı başka bir yere gitmem söz konusu bile olamazdı ama elçi yolladım size :wiinkk:
:p:p:p

cuma toplantı topiği açıldı ama onay bekliyor. Sanırım teras kafede olacağız.

cuma toplantı topiği açıldı ama onay bekliyor. Sanırım teras kafede olacağız.

Suan sitede bi tek moderator bile yok, topigi onaylıyacak olan... forrap a dedim işte bana sifresini versin diye, ama dinletemedim ki:mrgreen:

Bulusma terasta arkadaslar... yani tahminim oyle...

yav ne bilem zaten kafam dalgın işler kesat karıştırıyorum işte ark getircem kısmetse oda sizinle tanışmak istiyo

:queen::queen:
Getir getir tanışalım. oda motor alıcak mı ? benım motoruda ona satalım :wiinkk: tertemız cillop gibi:bounce: frensiz, yağsız gelme cengis abiyi delirtme :)

Merhaba :)

ben bir gün izmir e gelmek istiyorum,oraya geldiğimde bana yardımcı olabilecek abilerim varmı? İzmir\Aliağa ilçesine gitmeyi düşünüyorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar