[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
grup harici gezi yaparsan böyle şeklin kaçar işte:queen:

ben seni tanımakta zorlandım güzel kardeşim yapma böyle ayrılıklar üzme bizi :rendeer:

Bu çomalak mı?.... Valla tanımadım haaaa.... :queen::queen::queen::queen: Ulen çenküs.... :queen::queen::queen:

sen iste vasco getirmemmi baklava :D

cengiz abi bizim parça noldu abi ark acil bekliyo adam binemiyo motora

Son düzenleme:
sen iste vasco getirmemmi baklava :D

cengiz abi bizim parça noldu abi ark acil bekliyo adam binemiyo motora

buradan soracağına msn i aç oradan sana parçanın burada bulunamadığını ve istanbuldan şiparişle getirileceğini ve hafta sonunu bulacağını söyleyeyim buradan herkez öğrenmesin :queen:

buradan soracağına msn i aç oradan sana parçanın burada bulunamadığını ve istanbuldan şiparişle getirileceğini ve hafta sonunu bulacağını söyleyeyim buradan herkez öğrenmesin :queen:

iyiki gizli söyledin . kimsenin haberi olmadı ve öğrenemedi:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Özel yazışmalarınızı lütfen özelden yapalım arkadaşlar... Kızım sana söylüyom STAİN sen anla..... :p:p

herkese hayırlı akşamlar
motorumuzu stain e sattık,hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela yüzü göstermesin.......ilkler unutulmuyo ya:pale: hayırlısı olsun......güle güle kullansın kardeşimiz.........

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çift benim tek senin unutma..... 15 e kadar sen sonrası benim.... :p:queen:

SEN EVLEN :queen: SONRA MOTOR KOLAY :rendeer:

ne evlenmesi yaaaaaa....:silent: Ben niye ölüyorum?:p

Biz Serçe ile böyle daha rahatız, daha çok görüşüyoruz, evlenenleri görüyoruz, en küçük fırsatta İzmir MT ayağına biryerlere kaçıyorlar:queen:

şaka bir yana, yazın sonunda en azından seninki gibi gibi birşeyler ayarlayalım bana Cengiz abi,

Cuma görüşürüz...

valla kimse öğrenmedi bravo chemküzzz

ne evlenmesi yaaaaaa....:silent: Ben niye ölüyorum?:p

Biz Serçe ile böyle daha rahatız, daha çok görüşüyoruz, evlenenleri görüyoruz, en küçük fırsatta İzmir MT ayağına biryerlere kaçıyorlar:queen:

şaka bir yana, yazın sonunda en azından seninki gibi gibi birşeyler ayarlayalım bana Cengiz abi,

Cuma görüşürüz...

kardeşim görüşelim valla cumaya özleştik yaw

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Stain,hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim..:cat:Dikkatli ol..

herkes günaydın arkadaşlar izmir mt ye slm lar

saolun aldık bakalım hayırlısıyla allah kimseye kaza bela vermesin herkese daha iyisini nasip eylesin evet cengiz abi yandın sen :cherry:

Birde özgür ve karmaçomalak... Olm geziyazılarına başlık açsaydınız ya.... İzmirin içinde ne işi var fotoların.... :p:p

abi ben izmirden karmacoma o yüzden izmirin içinde fotolar :p

biz 200 km.nin altında olan bir intikale gezi denmeyeceğine karar verdiydik , gelecek nesillere daha temiz bir site teslim etmek için topik kirliliğine karşıyız biz,
çarşı topik kirliliğine de karşı.

grup harici gezi yaparsan böyle şeklin kaçar işte:queen:

ben seni tanımakta zorlandım güzel kardeşim yapma böyle ayrılıklar üzme bizi :rendeer:

hakatten ya ne biçim çıkmışım, akşam üzeri dolunay vardı sanırım :)

demişinde

biz sahamızda alacağımız galibiyetlerede karşıyız karmacoma bacanaam:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi ben izmirden karmacoma o yüzden izmirin içinde fotolar :p

biz 200 km.nin altında olan bir intikale gezi denmeyeceğine karar verdiydik , gelecek nesillere daha temiz bir site teslim etmek için topik kirliliğine karşıyız biz,

hakatten ya ne biçim çıkmışım, akşam üzeri dolunay vardı sanırım :)

Tamam..Anlaşıldı.... .

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
VaScO1925

hergün 2 misafir var kim acaba korkmayın abi üyeyseniz üye adınızla girin bari görelim kim oldugunuzu ajanmısınız yoksam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar