[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Teşekkürler Özer abi..
Sen hala evdesin ama :) ? Çıkın biran önce bence,yoksa o bölgede et bulamazsın (bizimkiler aldıkları etlerle doymazsalar mevcut canlı danaları bile kestirir yerler biliyosun..:) )

Afiyet olsun (hem yemeksel olarak hemde bol yol ve güneş takviyeli gün için)

Az kaldı, Cengiz abi ile ayarladık,
Yazın İzmir'deyim şu mayıs bir geçsin...
O zaman gezdidririm ben sizi:mrgreen:

Selam izmir mt'nin güzel insanları :rendeer: Uzun zaman sonra girme fırsatı buldum siteye sonunda :queen:

Süper bi gündü yine bayaa aradan sonra hasret gidermek iyi geldi :rendeer: Takım eksikti sonradan birleştiler iki grup yani oyle oldu sanırım :cherry: Gruplardan birisi 2 kişilikti kaçak gezi yapmışlardı ama neyse :queen: Bizimkiler ifadelerini almaya gitmişlerdir:cherry:
Az kaldı, Cengiz abi ile ayarladık,

Yazın İzmir'deyim şu mayıs bir geçsin...
O zaman gezdidririm ben sizi:mrgreen:
Gel tugce iadei ziyaret geç olmasın :mrgreen:

Motosikleti: CBR125:)
Bu arada hayırlı olsun almışın cıbırı:)

Selam izmir mt'nin güzel insanları :rendeer: Uzun zaman sonra girme fırsatı buldum siteye sonunda :queen:
Geç kaldın olm kaçırdın geziyi:)

abiler biz yeniyiz diyemi bugezileri sonradan duyuyoruz.köfteler falan ahh ahhhhhhhhhhh özer abi bir çıtlatsaydın ya bir polen yapıp gelirdim neyse bir dahaki sefere.sefere deyincede yeni çeril:salut:er gibi oldu galiba:salut:

saat 10:45 te piknik alanına geldim sizlerle tanışmaya ve daha sonrasında sohbet etmeye....kimseyi bulamadım ve 12:23 te bulunduğum yerden ayrıldım.ben ayrıldıktan sonra sizler geldiniz herhalde...

abiler biz yeniyiz diyemi bugezileri sonradan duyuyoruz.köfteler falan ahh ahhhhhhhhhhh özer abi bir çıtlatsaydın ya bir polen yapıp gelirdim neyse bir dahaki sefere.sefere deyincede yeni çeril:salut:er gibi oldu galiba:salut:

Günaydın İzmir-Günaydın Türkiye,

evet harika bir Pazar günü olacak gibi görünüyor hava:cherry:
haydi mangal'a bir-kiii

bu arada, bana alp tunay yada Cengiz'in cep numarası lazım!! bana acilen özelden atın ya da beni cepten arayın lütfen 0532 267 13 63[

:queen:Oğuz güzel kardeşim benimmmmm ahhhhh,
baksana nasılda yazmışım cep numarasını.....aahhhhhhaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:queen::rendeer:

Süper bi gündü yine bayaa aradan sonra hasret gidermek iyi geldi :rendeer: Takım eksikti sonradan birleştiler iki grup yani oyle oldu sanırım :cherry: Gruplardan birisi 2 kişilikti kaçak gezi yapmışlardı ama neyse :queen: Bizimkiler ifadelerini almaya gitmişlerdir:cherry:

Gel tugce iadei ziyaret geç olmasın :mrgreen:

Motosikleti: CBR125:)
Bu arada hayırlı olsun almışın cıbırı:)

Geç kaldın olm kaçırdın geziyi:)

Herkese iyi akşamlar:wiinkk:

Pierzig, mangala iyi bak yoksa birdaha gelemezsin onagöre:queen::wiinkk::rendeer:

FOTOCULAAAAR fotolar neredehh??

Son düzenleme:
saat 10:45 te piknik alanına geldim sizlerle tanışmaya ve daha sonrasında sohbet etmeye....kimseyi bulamadım ve 12:23 te bulunduğum yerden ayrıldım.ben ayrıldıktan sonra sizler geldiniz herhalde...

ilk ben ulaştım mangal yerine saat 13:30'du sen biz gelmeden ayrılmışsın...neyse bi dahaki sefere artık :cat:

hocam bir önceki sayfada gezinin duyurusunu yaptı cengiz abi...malum plansız geziler böyle oluyor:rendeer:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
ilk ben ulaştım mangal yerine saat 13:30'du sen biz gelmeden ayrılmışsın...neyse bi dahaki sefere artık :cat:

hocam bir önceki sayfada gezinin duyurusunu yaptı cengiz abi...malum plansız geziler böyle oluyor:rendeer:

Çatçut u İzmir mt basın sözcüsü ilan edelimmi ne dersiniz?... :queen::queen::queen:

:queen:Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
hızlıcesi2, duyulmaz, Arap Kadri, alp_tunay

uykum geldi diyon 1 saat oldu uyumadın daha burdasın:cherry:

Günaydınlar iyi haftalar MT izmir ahalisiiiii gezi resimleri için bi topic istiyoruzz resimler nirdeeeeeeee (topici buldum açılmış gece girek kalmadiii :p)

Son düzenleme:
hayırlı haftalar izmir mt...herkese bol kazançlar hayırlı işler dilerim..:wiinkk:
karmacoma ve ben(darksilence) öyle bi ahmetli taraflarına annemle babamın ziyaretine gidelim istedik..ama dakkika 1 gol 1 babam sağolsun mustafa ve bana tarlada hemen bir iş verdi bile:queen::queen::queen:

bi yerlerden gelen bir ses var...:silent:gidiyoruz öle alamete..:queen::queen:ama gelen sesin sonucu ikimizin zannettiğinden de berbat...dumurrrr.....:queen::queen::queen:

tarzan rıfkı :queen::queen::queen:

bu motorda bi gariplik var..:silent: gaza bastı mı gitmiyo, frene bastı mı durmuyo...:queen::queen::queen::queen:

iki japon bir ingilize karşı..japonlar genelde sumo güreşçisi olarak bilinir...ama ingiliz bu sefer affeder mi bilemem...fena kıstırdı gibi:pr:

mustafa hatta motorları karıştırdı bi ara...adam virajlardan alamıyor kendini...:p:p:queen:er-5 e benzemez bak o...:queen::queen:

valla abartarak sölemiyorum ama sülalecek motorcuyuz...ben,babam,annem:) ,akrabalarım..köpek..:queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar