[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Bugün yapılacak olan buluşma çeşitli sebeplerden ötürü İPTAL EDİLMİŞTİR.

Önümüzdeki haftadan itibaren Cuma buluşmaları ve gezi başlıklarını sitemiz üzerinden takip edebilir,katılabilirsiniz.

Moderatör (forrap)
Mesele sezonu açmakta değil yiğeeen,mesele sezonu hep açık tutabilmekte :)

Havalar biraz daha düzelsin,2012 konusunda Mayalar haklı değilse güzel bir yıl olacak :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin :cat:
Buluşmaları bu sayfa üzerinden,ya da etkinlik duyuruları bölümüne açılan başlıklardan takip edebilirsin.
Görüşmek üzere..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekürler Tuncer Bey Acemi Olduğumdan Bilgim Yok Pek Fazla :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------

Beyler Varmı Gezi ?

Moderatör (forrap)
Yeni geldiğiniz için normaldir,olabilir böyle şeyler :)
Aramıza hoşgeldin :cat:

Şuan için gezi yok,olduğu zaman bu başlık ve etkinlikler bölümüne açılan başlıklardan takip edebilirsin..

Tuncer bey gezi yok mu gezi bari kanks köçönk prkta flan taklak kankiş kankişe yeaaahh men :p
90lı ergen dj, mc doğa ve yaralı şişman :))))))))

Moderatör (forrap)
Caner Allah seni ıslah etsin :p
Takılırız ağa,küçük park bizim evimizdir,gitmesek de görmesek de o park bizim evimizdiiir..

Okan ın da yeni motoru hayırlı olsun diyelim bu vesileyle :cat: Allah CBF e sabır ve dayanma gücü versin :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Bende Bucadayım Aranıza Yeni Katıldım .. Gezilerinizi Sabırsızlıkla Bekliyorum Hangi Günler Oluyor Arkadaşlar Genelde ??

Tankut.35 hoş geldin geziler genelde hafta sonu agırlıklı yapılıyor ama hafta içi kaçamaklarda olmuyor degil...
tuncer harbiden allah cbf e sabır ve dayanma gücü versin beygirinden alsın torkuna versin hatta :D

Moderatör (forrap)
Tankut aramıza hoşgeldin..
Geziler haftasonu oluyor (tabi ki kış döneminde her hafta organizasyon olmuyor).Siteyi takip et,buluşma olduğunda bu sayfadan ve açılan başlıktan haber verilir.. :cat:

Caner CBF Okan da 2 güne kalmaz önce CB,sonra sadece C olarak yaşamını devam ettirir :p Er 5 ten su akıtmış adamdır Okan :p

Herkese merhaba,
Foça da buluşma yaparsanız katılmak isterim.:mrgreen: Kış vakti İzmir'e gelmek biraz zor olur. Yaza kısmetse ben de katılmak isterim buluşmalara. Geziler için izin alabilirmiyim bilmiyorum ama o da olur ilerde inşallah. :p

Hani izmirli motorcular nerede? Havalar soğuk diye kimse de hareket yok galiba?
Tamam motora binmiyorsunuz anladık da, internete de mi girmiyonuz, forumu boşladınız iyice :)

Moderatör (forrap)
Herkese merhaba..
Takipte kalın yakında yapılabilir bişeyler :cat:

Herkese merhaba,
Foça da buluşma yaparsanız katılmak isterim.:mrgreen: Kış vakti İzmir'e gelmek biraz zor olur. Yaza kısmetse ben de katılmak isterim buluşmalara. Geziler için izin alabilirmiyim bilmiyorum ama o da olur ilerde inşallah. :p

Foça tarafına bir yol yapılabilir tabi ki,sizde bu taraflara gelirseniz bekleriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar