herkese selamlaryenı kask aldım arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum... markası GDR... nasıl bı marka bılmıyorum elestırılerınızı ona gore yaparsanız sevınırım bende bılgılenmıs olurum![]()
olmazmı senin haberin yok herhalde izmir yıkılıyor çık sokağa bir inciraltı alsancak yap MT İZMİR den birine çarpmazsan ne olayım bu havada evde dururmu bunlar wallace muratı ara kesin bir yerdedir ( ipucu= gurme yada martı ) çay ve yemek nerede ekip orada
saolasın yorumun ıcın evet arkadaslar beklıyorum yorumlarınızı eğer dandık bıseyse ona gore onlemımı alırım..
ona göre önlemini nasıl alıcan ki_?trafiğe çıkmıcan mı dandik bişeyse..:queen::queen:
yada 20 km/h ı geçmemen lazım...:queen:
duyulmazım sen o üç dersi ver benden sana çay+yemek
sağol tuncerim. hasretinize dayanamadım valla. baktım olacak gibi değil, taşınayım bari dedim. nasipse ömrümün geri kalan bölümünü bu güzel şehirde geçireceğim. yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir hayatttt...
orada bir kaç arkadaş varmış modifiye işine girmişler modifiye zeytin ve üzüm işi yapıyorlarmış
izmirde ev bulmak zordur özlem..bende zamanında az aramadım yani...en sonunda bulmuştum bi tane ama aileye göre değil yani küçük birazzz...:farao:yawww arkadaşlarrr ne zorr işmişşş ev aramak izmirdeee
dünnn 10-5 arası bornovanın tümmm sokaklarını arşınladıkkk anneylee
amaaa sıfıra sıfır elde varr sıfırrrr
offff offf
ne yapıcam ben sana soylıyım kaskı kullanmıcam evde rafta durucak eskı kaskımla devam edıcem yada yenı bı kask alıcam yeterınce acıkmı????:wiinkk::wiinkk::wiinkk:
izmir selam...........
bu aksilik olmazsa hafta içi motorum satılıyo. ben de arayıştayım. var mı çevrenizde bildik satılık 500 cc seviyesinde satılık motosiklet ? bütçe belirsiz şu an aklımdaki rakam 5000 ytl civarı işte 2000-2001 gs500 er-5 falan. ama çok aklıma yatan bi şey olursa kendimi zorlarım.
aklınız da olsun da motorsuz kalmayayım uzun süre.. hatta hemen almam lazım yahu![]()
izmir selam...........
bu aksilik olmazsa hafta içi motorum satılıyo. ben de arayıştayım. var mı çevrenizde bildik satılık 500 cc seviyesinde satılık motosiklet ? bütçe belirsiz şu an aklımdaki rakam 5000 ytl civarı işte 2000-2001 gs500 er-5 falan. ama çok aklıma yatan bi şey olursa kendimi zorlarım.
aklınız da olsun da motorsuz kalmayayım uzun süre.. hatta hemen almam lazım yahu![]()
saolasın kardesım...benımde hosuma gıttı zaten acılır ıstıyodum..