[İzmir - MT]

orada bir kaç arkadaş varmış modifiye işine girmişler modifiye zeytin ve üzüm işi yapıyorlarmış onlar gelmesin izmire üzüm ve zeytinden olmayalım işlerinin başında kalsınlar

Moderatör (forrap)
Günaydın arkadaşlar,herkese iyi hafta sonları(gerçi benim için öğlen oldu ama)...

SmirnouF,bu muhabbetlerden burada istemiyorum,mesajını sildim.Her topicte aynı muhabbet...İzmir MT yi bu geyikleriniz ilgilendirmiyor.

herkese selamlar
44501Cm.jpg
yenı kask aldım arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum... markası GDR... nasıl bı marka bılmıyorum elestırılerınızı ona gore yaparsanız sevınırım bende bılgılenmıs olurum

Moderatör (forrap)
Aldıktan sonra mı soruyosun :silent:
Bu bizim millet gerçekten ters ya...:)

Bu modelini mi aldın ? Kaça aldın ?

15200822_4.jpg

herkese selamlar
44501Cm.jpg
yenı kask aldım arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum... markası GDR... nasıl bı marka bılmıyorum elestırılerınızı ona gore yaparsanız sevınırım bende bılgılenmıs olurum

taiwan malı olması lazım tam olarak emin değilim yaklaşık 1 ay önce kahramanlardaki piagio vespa bayiinde sormuştum denedim fena bir kaska benzemiyor ama kalite bakımından ne derece koruyucu bir kask bilemiyorum açıkcası.

saolasın yorumun ıcın evet arkadaslar beklıyorum yorumlarınızı eğer dandık bıseyse ona gore onlemımı alırım..

Gdr güzel gibi.Güneş vizörü falan var.Bende ondan alıcaktım ama açılırlara güvenmedigimden kapalı aldım.Hayırlısı:cat:

olmazmı senin haberin yok herhalde izmir yıkılıyor çık sokağa bir inciraltı alsancak yap MT İZMİR den birine çarpmazsan ne olayım bu havada evde dururmu bunlar wallace muratı ara kesin bir yerdedir ( ipucu= gurme yada martı ) çay ve yemek nerede ekip orada

yok abi o eskidendi...çaya içkiye dewam ama yemeğe ara verme kararı aldı wallace :queen: her gören göbeğene laf ediyo, tığ gibi olmak için and içti :cat:
bu hafta cuma toplantısı spor salonunda :bounce:

ona göre önlemini nasıl alıcan ki_?trafiğe çıkmıcan mı dandik bişeyse..:queen::queen:
yada 20 km/h ı geçmemen lazım...:queen:

ne yapıcam ben sana soylıyım kaskı kullanmıcam evde rafta durucak eskı kaskımla devam edıcem yada yenı bı kask alıcam yeterınce acıkmı????:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

duyulmazım sen o üç dersi ver benden sana çay+yemek

abi veremedik yaa maalesef...3 sınavdan 2 sini verdik.Tamam çay olsun yemek olmasa da olur artık ne yapalım hehee:mrgreen::mrgreen::)

sağol tuncerim. hasretinize dayanamadım valla. baktım olacak gibi değil, taşınayım bari dedim. nasipse ömrümün geri kalan bölümünü bu güzel şehirde geçireceğim. yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir hayatttt...

İskender abim,çok baskı yaptık eywallah ama buraya gelmene de çok sevindik.Allah yeni hayatında sağlık mutluluk versin(amin deyin):p:p

orada bir kaç arkadaş varmış modifiye işine girmişler modifiye zeytin ve üzüm işi yapıyorlarmış

hahahhahahahaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serkan abim,Gürkay abim Saygılaaaaar!!!!

:mrgreen::mrgreen::p:p:queen::queen::bounce::bounce:

Son düzenleme:
yawww arkadaşlarrr ne zorr işmişşş ev aramak izmirdeee
dünnn 10-5 arası bornovanın tümmm sokaklarını arşınladıkkk anneylee
amaaa sıfıra sıfır elde varr sıfırrrr
offff offf

yawww arkadaşlarrr ne zorr işmişşş ev aramak izmirdeee
dünnn 10-5 arası bornovanın tümmm sokaklarını arşınladıkkk anneylee
amaaa sıfıra sıfır elde varr sıfırrrr
offff offf
izmirde ev bulmak zordur özlem..bende zamanında az aramadım yani...en sonunda bulmuştum bi tane ama aileye göre değil yani küçük birazzz...:farao:

ne yapıcam ben sana soylıyım kaskı kullanmıcam evde rafta durucak eskı kaskımla devam edıcem yada yenı bı kask alıcam yeterınce acıkmı????:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

açık ve de saçıkk...:mrgreen:

Son düzenleme:
izmir selam...........

bu aksilik olmazsa hafta içi motorum satılıyo. ben de arayıştayım. var mı çevrenizde bildik satılık 500 cc seviyesinde satılık motosiklet ? bütçe belirsiz şu an aklımdaki rakam 5000 ytl civarı işte 2000-2001 gs500 er-5 falan. ama çok aklıma yatan bi şey olursa kendimi zorlarım.

aklınız da olsun da motorsuz kalmayayım uzun süre.. hatta hemen almam lazım yahu :)

izmir selam...........

bu aksilik olmazsa hafta içi motorum satılıyo. ben de arayıştayım. var mı çevrenizde bildik satılık 500 cc seviyesinde satılık motosiklet ? bütçe belirsiz şu an aklımdaki rakam 5000 ytl civarı işte 2000-2001 gs500 er-5 falan. ama çok aklıma yatan bi şey olursa kendimi zorlarım.

aklınız da olsun da motorsuz kalmayayım uzun süre.. hatta hemen almam lazım yahu :)

2004 twister olur mu_?kırmızı 16000 km de...5500 ytl..gerçi 250 cclik ama..yine de söliim dedim..satılmadıysa sorarım yine de...

izmir selam...........

Bu acil falan diyo 5oo iner belki :) 6 ya inerse kaçırma derim ben:pr:Ahh para olcaktı ki:pr:

http://sahibinden.com/displayitem.php?a=4493836&keyword=er-5

ya pierzig fiyat model çok iyide , bu ilanı bende daha önce gördüm ve eleman güncelleyip tekrar sürüp duruyo, full boyalı, km saati yok çok ilginç !!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar